שאלה:איך יודעים אם הלך פקונג ראש

gondy27

New member
שאלה:איך יודעים אם הלך פקונג ראש

בלי לפתוח מנוע? הרכב עבר התחממות כל לפני חודשים. העניין:חסרים לי מים במיכל עיבוי כל יום(מה זה יכול להיות?). הרכב לא מוציא עשן לבן מהאגזוז, מוסכניק אמר לי שלא נראה לו שהלך פאקונג ראש כי לא יוצא עשן מהאגזוז. נב אין נזילות משום מקום ואני משתמש בנוזל קירור יעודי.

תבדוק את מכסה השמן תפתח את המכסה שנמצא ע"ג מכסה השסתומים . אם יש עליו קצף לבן , חודרים לך מים לשמן.

ForumMember

New member
כמה אפשרויות

1. אם אתה מאבד כמות מהותית של מים והרכב אינו מתחמם הרי שזה לא נשמע מעודד. 2. תפתח את המכסה של הרדיאטור ותן סטרטר (כאשר הרכב קר לחלוטין!!), אם המים קפצו סימן שהאתם ראש נהרס (אן ודאות של 100%) בבדיקה זו. 3. זו האינדיקציה הטובה ביותר ומתבצעת במוסך ונקראת בדיקת ליקץ. בבדיקה זו בודקים האם "הראש מעביר". הבדיקה אמינה ביותר, אורכת כרבע שעה וללא צורך לפתוח את הראש מנוע.

עם תבריג המתחבר במקום הפלג ,,

לראש המנוע שבקצהו השני, חיבור לחץ אוויר עם הזרמת לחץ אוויר, במקרה של דליפת אטם ראש, יווצרו בועות מים במיכל העבוי, או הרדיאטור! בברכה צביקה

חן 1111

Active member
אולי אתה ממלא את מיכל העיבוי עד

הסוף? אם כן זו טעות. תמלא עד אמצע הגובה בערך כשהמנוע קר, ותבדוק כל יום יומיים גם כן כשהמנוע קר. אם ממלאים עד הסוף תמיד מאבדים מים. בדיקה: במוסך מחברים לרדיאטור מכשיר שיוצר לחץ ובודקים מאיפה יש דליפת מים.

kitt

New member
עד קו הFULL זה תקין, לא למלא עד

הפקק, זו היתה הכוונה.

למעלה