שאלה: איזה שילובי צבעים כל אחת אוהבת?

newKiticat

New member
מתוך התבוננות באלבומים שלי

אני רואה שילוב של כתום-אדום-צהוב המון. זה הדפים העיקרים שיש שם במופגן צבעים שונים ביחד. יש לי שילובים אחרים שאני אוהבת מילדות כמו כחול-כתום, וסגול-כתום, אבל מעבר לזה אני דיי משעממת...

Hila Lev

New member
אני בתקופה ירוקה ../images/Emo9.gif אז ירוק ותכלת בעיקר

ועוד שילוב שאני אוהבת זה ורוד-חום או חום-תכלת

newKiticat

New member
או הו!

אני נורא אוהבת חום ורוד!!! אבל לא יוצא לי יותר מדי....

ניצנץ1

New member
תכלת- ירוק- סגול..

שילוב מנצח.. לא אוהבת את צבעי האדמה.. גם לא בבגדים.. אדום ושחור וכסף אם רוצה דף דרמטי.

vanila881

New member
גווני הכחול בעיקר,אבל מידי פעם

מנסה גם בצבעים אחרים,אדומים.......ורואה שזה מצליח

michal66

New member
../images/Emo126.gif

אני אוהבת את כלללללללללל הצבעים..מלבד זהב ושחור...לא אוהבת זהב! ושחור,חיה איתו בשלום, אבל כמעט ולא משתמשת. כאשר אני ניגשת (שכאני כבר ניגשת
) לעבודה, אני לוקחת ליד צבע מסויים ומתחילה "לשחק" עם הצבעים והגוונים האחרים עד שמתחבר לי ואני מרגישה שהדף יוצא אלי. השילובים שעד עכשיו יצא לי לעשות הם: צהוב בננה - סגול לילך כחול על גווניו - צהוב לימון סגול - כתום ורוד בייבי- ירוק תפוח שילובים שאני אוהבת וטרם הספיקותי: סגול - ירוק אדום - לבן - שחור (מעט שחור) כתום - ירוק ועוד ועוד.... בשורה תחתונה אני אוהבת צבעים חמים. צבעי אדמה. אוהבת צבעוניות..

כמעט ואין צבעי אדמה

הכל צבעוני - יש לי 3 בנות אז כמובן שיש הרבה ורוד ואדום... השילובים שאני אוהבת: ורוד-כתום-לבן ורד-בורדו-ירוק לימון אדום-ירוק-לבן כתום-ירוק-צהוב קרן.

כתום-סגול-ירוק. הצבעים שמשלימים.:)

גם כתום וירוק ותכלת וירוק וסגול וירוק וסגול וכתום וירוק וכתום וורוד וירוק וצבעי הקשת בכלל.D:

ורוד חום,ורוד ירוק, בורדו

טורכיז חום,טורקיז ורוד כתום ירוק שונאת סגוללללללללל!פעם דווקא נורא אהבתי

יוווווו, יש פה שילובים שבחיים לא הייתי חושבת

עליהם, שווה בהחלט לנסות... אני אוהבת ציבעי פסטלים בשילוב של טון אחד כהה יותר, בעיקר מאותה משפחה. איזה סקר מעניין.
למשיבות
.

למעלה