שאלה (או קצת יותר)

• פותח הנושא E2K
  • פורסם בתאריך

E2K

New member
שאלה (או קצת יותר)

אם אני רוצה תפקיד שלא קיבלתי במנילה, מה הסיכוי שאני אוכל לקבל זימונים אליו (אחרי ששלחתי בקשה)? ואם בשנה הבאה אני הולכת לשנת שרות איך זה משפיע על המיון בצבא? מסתכלים על זה בכלל???

tali_le

New member
שתי שאלות

א. איזה תפקיד? ולמה לא קיבלת אותו במנילה? ב. איפה השנת שירות? ברמה העקרונית את יכולה, אחרי שתעני אני אשמח לפרט יותר על איך בדיוק

E2K

New member
תודה על התגובה! ../images/Emo9.gif

לא תפקיד ספציפי, זו סתם שאלה עקרונית (אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה, איך אני אמורה לדעת מה יהיה טוב בשבילי?) השנת שירות בכפר סבא, בפנימייה (גרעין של הצופים).

tali_le

New member
אז ככה...

תבקשי מהאחראי על הגרעין שלך, או ממי שלא יהיה שמטפל אצלכם (בצופים) בקשר עם הצבא ודחיית שירות שיכתוב מכתב שאומר איזה ש"ש טובה את וכמה את עושה ותורמת ושיכתוב שאחרי תרומה כה גדולה ראוי להתחשב בך ובלה בלה בלה במקביל תכתבי את מכתב לרמ"ד קד"צ (ראש מדור קורסים קדם צבאיים) ותסבירי שת רוצה תפקיד (חשוב לבחור תפקיד מסוים) ובלה בלה בלה אם את רוצה להדריך בצבא א זה קל כי את מחרבשת שהשנת שירות נתנה לך דגש להדרכה וה שינה את כל סדרי העדיפויות שלך סביר להניחש זה יעבד, מאוד משתדלים להתחשב בעושי ש"ש למינהם בכל מקרה, תעשי את זה בסוף ספטמבר ככה הכי בטוח שתצליחי

מיכלי!

New member
גם אני הולכת לשנת שירות!! ../images/Emo6.gif

יש לך שנה עכשיו לבקש איזה תפקיד שאת רוצה!!! אם את בגרעין אז ביום הגיוס אצל הקצין מיון(וזה רק ל"נחלוויות"!!!
יש לנו את האופציות הבאות:מ"כית בנים ובנות משקית חינוך משקית חוויה מדריכת כושר משקית ת"ש ועוד...(אני לא זוכרת את כל התפקידים! אבל זה לא כל התפקידים במנילה) בלי מבחנים ומיונים!!!!!

tali_le

New member
גם אני עושה שנת שירות...

אבל לא לגרעינים אצלנו מסדרים לנו את כל המיונים שאנחנו רוצים...

E2K

New member
מצטערת על החור בהשכלה...

אבל מה זה אומר נח"ל? אני שומעת את זה כל הזמן מסביב, ולא מבינה מה זה. זו שנת שירות במסגרת הצבא? אחרי הצבא? מישהו מוכן להסביר לי???

למעלה