שאלה אולי מפגרת...

StarChild

New member
שאלה אולי מפגרת...

כי כל הקרביים ששאלתי אותם עשו לי פרצוף (צנחנים לרוב אבל כמה גולנצ'יקים נחלאוי אחד וכמה שיריונרים) מה דעתכם על הטבור או שזה תבור, אין לי מושג איך כותבים אותו עם ט או ת... לדעתי הוא יפיפה...

StarChild

New member
הופ הופ!

קדימה אנשים! בטוח יש לכם דעה! אני רוצה לדעת:)

just4fun

New member
תבור... ומה ז'תומרת מה דעתנו?

לא הבנתי את השאלה. אם התכוונת לשאול אם היינו עושים לו ילדים בדואים... אז כן...הייתי עושה לו ילד,אבל לא בדואי. את הבדואי אני שומרת לאמ 16.

StarChild

New member
זאת אומרת,

לדעתך הוא טוב? לדעתך הוא יפה? מה דעתך עליו?

CheeseMaster

New member
נשק נחמד ביותר...

נראה טוב ולפי מה שאומרים הכי טוב ללוחמה בשטח בנוי צהל הזמין 15000 כשאלו עכשיו מה שאומר שחירמ"כ יקבלו אותם בטח

Rico007

New member
נשק טוב אבל יקר... לכן אי אפשר

לקנות להרבה יחידות אותו... זאת הבעיה היחידה איתו. ריקו.

huey

New member
חישוב מחיר ליח' לפי הכתבה שהפנו

אליה פה... 1000₪ לנשק

im mitzi

New member
ואני חשבתי שיש מיתון

מצד אחד יש מיתון ושולחים להמון קצינים מכתבי פיטורים, ומצד שני קונים נשק יקר ומיותר. לפני שתקפצו, מיותר כי אפשר להשתמש בקיים עד שיגמר המיתון!

flatfoot

New member
אחת הבעיות של התבור זה לשב

בתבור כמו כל הרובים שהמחסנית בהם מאחורה אי אפשר להשתמש בהם עם 2 הידיים. נכון שיש רובים לימניים ולשמאליים אבל לפי מה שהבנתי בלשב משתמשים ב2 הידיים הרובה עובר מכתף לכתף כל הזמן ועם התבור זה לא אפשרי.

oleg_kh

New member
להיפך

בתבור יותר נוח להשתמש ב-2 הידיים, מה גם שתריס הפליטה שלו מתכוונן או משהו כזה לימניים ושמאליים לא זוכר ראיתי אותו מזמן.. אבל האמת הרגשה כשמחזיקים אותו היא די מצועצעת אבל מתרגלים.

flatfoot

New member
........

כשאמרתי להשתמש ב-2 הידיים התכוונתי שפעם יורים מכתף ימין ופעם מכתף שמאל כך שבאמצע קרב אין זמן להעסק במנגנון הפליטה.

oleg_kh

New member
אבל

הקטע הוא שאין שם מה להתעסק, זה כמעט כמו נצרה אם אני לא טועה אבל אני אבדוק לך את זה כשאחזור לבסיס. ממה שאני הבנתי התבור יותר נוח ללש"ב בהרבה מ-M16 גם בגלל הבחינה שהוא בא כבר עם כל המכשור מוכן built in ומאופס לנשק ולא צריך להתעסק עם כלום.

למעלה