שאלה אולי מטומטמת,

vanilla20

New member
שאלה אולי מטומטמת,

אבל, הבנתי שבחודשים בין מרץ למאי מאוד מאוד חם בתאילנד. ואלו הם החודשים שבהם אני מתכננת להיות שם. האם החום נסבל? או שזה חום סיוטי ומטורף? מעבר לזה, הבנתי שהחרקים שיוצאים בחודשים האלה מהחורים בתאילנד הם די מגעילים (כל מיני ג'וקים ולטאות ענקיות) ושבנוסף לזה יש חרקים גם מסוכנים. האם זה נכון?

aviron

New member
חם מאד.

מאד תלוי גם היכן את מתעתדת לשהות בתאילנד . (דרום/בנגקוק/צפון) . סיפורי לטאות ענקיות? אין דבר כזה..... גם לא חרקים מסוכנים.

vanilla20

New member
היכן הכי פחות חם?

על-פי מזג האויר אני מתכננת את הטיול

aviron

New member
זה לא עניין ש"פחות חם"

באף מקום לא יהיה לך פחות חם, כי זוהי עונה חמה מאד. התכוונתי שאם את למשל באיים, אז באם את במלון עם חדר ממוזג שקרוב לים , זה עוד נסבל. בכל מקרה: שיהיה ברור: זוהי תקופה חמה מאד, והיא אפילו ככה ניקראת: "העונה החמה יותר".

no 33

New member
תראי

בעיקרון אפשר להגיע לתאילנד בכול השנה בשנתים האחרונות יצא לי להיות בדיוק בתקופה הזאת בתאילנד ולא הרגשתי שאני הולך להינמס ולא היה חם כול-כך.

polekiko

New member
לאחר שהייה בתאילנד

בין מרץ למאי, אני יכול להגיד לך שחום איימים, אבל זה לא שינה לי שום דבר בטיול... היה אדיר... ויש מקומות בצפון שבאפריל לבשתי חולצה ארוכה כי היה לי די קריר בלילה... פאי-מה הונג סון- פאנג...

aviron

New member
במאי עוד יותר חם

ובהחלט מצטרף לאלו שאומרים שבתאילנד תמיד טוב לטייל, ובהחלט מסכים עם ליאור שהסונגקראן כייף...

lior 30 rg

New member
סונגקראן, סונגקראן, סונגקראן,

רק בשביל זה שווה לסבול את החום

רינת24

New member
אל תסעי לשם

זה כל כך חם שאנשים נמסים שם . בא לא נגזים למי שבא מישראל זה כל כך חם רק קצת לח בדיוק כמו ת"א בקיץ

polekiko

New member
טיפה...

רק טיפה הגזמת עם ההשוואה...
הבדל עצום לדעתי בין קיץ בתל אביב לתאילנד...

למעלה