שאיבת חלב

שאיבת חלב

שלום, התינוקת שלי בת כמעט 5 חודשים.
אני חוזרת לעבודה בקרוב ורוצה להמשיך להניק ולכן אני צריכה להצטייד במשאבה טובה. עד עכשיו השתמשתי במדלה סווינג אבל מעולם לא הצלחתי לשאוב איתה כמות מספיקה. (ניסיתי לשאוב בשעות שבהן אמור להיות יותר חלב, ניסיתי לשאוב מכל צד כמה דקות לפי ההמלצות אך זה לא עבד).
האם לדעתכן משאבה דו צדדית תוכל לעזור בנושא? ואם כן, האם יש לכן המלצות? האם המשאבה הדו צדדית של אמדה יכולה לעשות את העבודה, או שכדאי להשקיע במשאבת פריסטייל של מדלה?

שאלה נוספת, לא קשורה. התינוקת שלי מתעוררת בלילה בערך כל שעתים לינוק. היא לא נרדמת בעזרת יניקה (במהלך היום אוכלת לאחר שהתעוררה ולא לפני שהולכת לישון, בלילה נרדמת עם מוצץ). אם אני מנסה לתת לה מוצץ בלילה היא לא רוצה. היא נרדמת מיד רק לאחר שאני נותנת לה לינוק (ואז מוצץ) ואני מרגישה שהיא באמת יונקת ולא סתם מוצצת. האם זה מקובל בגילה? אני לא רוצה לתת לה תחליף כדי שתהיה ״יותר שבעה״.

תודה לעונות :)

gudat

New member
מאחר שאת תשאבי במקום הנקה בשעות מסויימות

אולי כדאי קודם לנסות לשאוב במקום הנקה ואז לראות. כי כשאת כל היום מניקה וגם שואבת באופן לא קבוע, זה די סביר שלא תהיה כמות גדולה.
לשאלתך- בעיני לקטליין של אמדה יכולה לעשות את העבודה. אני שומעת עליה חוות דעת טובות.
לגבי הנקה בלילה כל שעתיים, בהחלט יכול להיות בגיל הזה. אפשר לנסות לתת שני צדדים, לעשות סחיטות שד תוך כדי הנקה בלילה, כך שהיא תקבל יותר חלב בכל הנקה ואז אולי (דגש על אולי) תקום אחרי קצת יותר זמן.
בהצלחה!

למעלה