שאיבה ראשונה ביום חמישי!!

היגי

New member
שאיבה ראשונה ביום חמישי!!

ערב טוב! התקשרו אלי עכשיו מאסותא רמת החייל ואמרו לי להגיע ביום חמישי בשבע בבוקר לשאיבה ראשונה... מרוב התרגשות אני לא בטוחה שהבנתי נכון את ההוראות: זה הגיוני שאני צריכה להזריק אוביטרל היום בעשר וחצי בלילה? אשמח לטיפים ועצות - אני לחוצה וגם קצת מפחדת :)

magali29

New member
הגיוני מאוד!! בהצלחה

לא לשכוח צום של 6 שעות עם את עושה הרדמה מלאה!! ולהיות רגוע השד לא כזה נורא!! בהצלחה לטיפול המנצח

שושונלה

New member
הגיוני ביותר - אוביטרל מזריקים כיום וחצי לפני

השאיבה. הוזמנת לשבע, השאיבה בטח תהיה סביב תשע... אבל אם יש לך ספק, תתקשרי אליהן שוב לבקש הבהרה. מבחינת טיפים -
תגרבי גרביים עבות, אפשר להישאר איתן בחדר השאיבה - זה בעצם פריט הלבוש היחיד שנשארים איתו מתחת לחלוק.
אם את לא חובבת סנדוויצ'ים, תביאי איתך משהו טעים לאכול או תשלחי מישהו לקנות לך בחוץ - את צריכה להיות בצום (לפחות אצלך זה על הבוקר אז רק לא לאכול ארוחת בוקר) וקמים רעבים מהשאיבה.
אם יש לך נטיה לבחילות ובמיוחד אם אי פעם בעבר עברת הרדמה וקמת ממנה עם בחילות - בקשי מראש מהמרדים שישים לך חומר נגד בחילות באינפוזיה.
תהיי מוכנה לזה שמחכים הרבה בכל שלב
יש ליד כל מיטה טלויזיה שיש בה גם אינטרנט - אבל אי אפשר להכנס עם שם משתמש לפורומים של תפוז, אפשר רק לקרוא (כן, ניסיתי כמובן
). טוב סתם זרקתי כמה דברים, אם יש לך שאלות על איך זה מתנהל, תשאלי
. ובהצלחה! ורד

היגי

New member
תודה על הטיפים השימושים

גרביים עבות- גאוני, תמיד תמיד קר לי בכפות הרגלים ואז בכל הגוף. מחכים הרבה בכל שלב- תוכלי בבקשה לפרט לי את השלבים? לגבי האוכל- בימים האחרונים אני בקושי אוכלת, אני מרגישה שאין לי מקום בבטן להכניס עוד פרור (יש לי 35 זקיקים בערך ושחלוֿת קצת מוגדלות שלוחצות לי על כל דבר אפשרי:)) התחושה הזו אמורה לעבור אחרי השאיבה?

שושונלה

New member
מצטערת שלא ראיתי את זה אתמול, את בטח כבר

אחרי וגילית בעצמך את השלבים ואיפה ממתינים. המון זקיקים! מקווה שתהיינה גם המון ביציות ובעיקר המון הפריות
. ורד

למעלה