שאאאאאלון D:

נירושית

New member
להלהלה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.צניחה חופשית 2.באנג'י 3.לטוס [?] בכדור פורח מפה לפריז 4.להגיד לכל האנשים בחיים שלי מה אני באמת באמת חושבת עליהם [באמת] 5.לפגוש את ריחן=] 6.להתחתן 7.להקים משפחה 8.לשחק,נו בתאטרון או משהו רציני 9.לכתוב ספר 10.לפרסם כל מני דברים שלי כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.famous lest words-MCR 2.TEENAGERS-MCR 3.THENKS FOR THE MEMORIS-FALL OUT BOY 4.ALL THE SAME-SICK PUPPIS 5.WONDERWALL-OASIS 6.DONT LOOK BACK IN ANGER-OASIS 7.A MAN AND A WOMAN-U2 8.ALL THE SMAAL THINGS-BLINK182 9.SMELLS LIKE TEEN SPIRIT-NIRVANNA כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לרצוח 2.לגנוב 3.לעשן 4. לעשן סמים 5.להיות רופאה 6.להרוג חיה 7.להרביץ לאדם מבוגר [ה$% $%^& הזאת לא נחשבת] 8.לאכול חרק\ משהו חי כתוב 7 הרגלים שלך. 1.אכילת שוקולד 2.ניתוח דברים [יותר מדי] 3.להרעיד את הרגל 4.להתחיל לרקוד ולשיר באמצע כל מקום בל שום קשר לחיים 5.לחפש ולדבר על בנים חתיכים [מוחו] 6.למצוא לחפש ולהגיד למי שיש לו גומות כמה שאני אוהבת את הגומות שלו! 7.לא להגיד את מה שיש לי על הלב [://] כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.עולמו של ווין 2.אמריקן פאי [XD] 3.אלכסנדר 4.רצח מדרגה ראשונה 5.טרויה 6.תשוקה מסוכנת [או משהו כזה, עם בראד פיט] כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.כינרת 2.ראשון 3.אצל ריחן 4.האוניה 5.על המטוס לאמריקה יחד עם החתיך עם הכובע המשבצות השחור לבן הכ"כ סקסי! כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.שעות מתות [
] 2.זהבים 3.אם יש גן-עדן 4.נעלמים כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.שחור 2.כתום 3.לבן תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.מאיפה אני יביא לך?XD 2.שחקו בבאלס בוואלה כייף! זה כייף! ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1.הילד היפה עם הגומות!
ריחן יא מטורף!

עונה=]

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.להתנדב בצער בעלי חיים \תנו לחיות לחיות 2.ללכת עם דוד שלי לצלם פירסומת 3.ללכת עם דוד אחר שלי לראות איך הוא מצלם סרט 4.להיות צלמת 5.לקנות מצלמה מקצועית 6.לא לריב עם אמשלי יום אחד לפחות.. 7.לגרם לשתי הכלבים שלי שלא מסתדרים להסתדר! 8.לכתוב ספר... 9.לא לפחד להביע רגשות... 10.שיהיה לי 100 עגול לא 99 במבחן [כלשהו] כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). הסדר הוא לא משנה תאמת אלה שירים שאנ הכי אוהבת בתקופה הזו 1.נינט טייב-היא יודעת 2. נינט טייב - אם תבוא 3.משינה - אין מקום אחר 4.הראל סקעת-ואת 5.Nancy Sinatra - Bang Bang 6.Like A Boy-Ciara 7.amy diamond-it can only get better 8.Glamorous-Fergie 9.Amy Diamond-That's Life מומלץ בחום ואהבה3> כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.יקפוץ מהגג 2.יפגע במישהו מכוונת תחילה 3.יחתוך תורידים.. 4.ילבש ירוק בוהק [כל הבגדים] 5.יריב עם חברה שחשובה לי 6.ישמע מזרחית 7.יפסיק להעריך את מאריה קארי 8.יפסיק להביא אהבה לכלבים שלי כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לבקש עוד 20 דקות בבוקר 2.להגיד איכס על אוכל 3.להוציא את הכלבים לטיול 4.להכין מעכת בבוקר 5.לקנות בגדים כל שבוע 6.לבכות כשמישהו לא צודק 7.לראות השמיניה כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.יצאת גבר 2.החופשה של בין 3. .50 דייטים ראשונים 4.נרניה 5.עידן הקרח 6.גליטר כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.ים 2.במלון 3.חופשה באילת 4.פריז 5.ישנה במיטה עם דובי גדול כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.יותר מוזר מהדמיון 2 2.סיפור אהבה בילתי נשכח 3.השמיניה 2 4.סודות נעורים [שכחתי איזה מספר] כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.אדום 2.כתום 3.ורוד תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=406118 2.http://www.100fm.co.iL ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1.יש המון.. אבל הכי.. סבתא שלי גם שירה...

Double U

New member
עונה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. באנג'י. 2. להשתכר. 3. טיול מסביב לעולם. 4. להיות בחו"ל לבד/להסתדר בשדה תעופה לבד. 5. ללמוד לעשות קפיצת ראש (צפייה בפרק 119 של השמינייה שוב ושוב לא עזרה). 6. אהבת אמת. 7. לבקר ב"יד ושם". 8. לכתוב ספר. 9. רשיון נהיגה. 10. להיות באוסטרליה. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. Thank You For The Music - ABBA 2. Gimme Gimme Gimme - ABBA 3. Waterloo - ABBA 4. Under Attack - ABBA 5. A Day In The Life - The Beatles 6. Across The Universe - The Beatles 7. Here Comes The Sun - The Beatles 8. Sergant Pepper - The Beatles 9. נומה נומה נויה - נויאמגניבה (המבין יבין!) כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לעשן סיגריות/סמים. 2. לאכול חלזונות. 3. לשמוע מוזיקה מזרחית מרצון. 4. לאכול ג'חנון. 5. לרמות. 6. לתקוע סכין בגב לחבר. 7. לחזור בתשובה. 8. לרדת מהארץ שלא למטרות לימודים/עבודה זמנית. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. קליקים (אצבעות רגליים, אצבעות ידיים, צוואר, גב, ברכיים, עקבים). 2. רגל רועדת. תמיד כשאני יושב בחוסר מעש הרגל שלי רועדת. 3. טילון (גלידה) פעם ביום! 4. לצפות בשמינייה בVOD מדי שבוע. 5. לשלב ידיים כשאין להן תעסוקה. 6. להיזכר ששכחתי משהו בבית כשאני כבר רחוק מאוד ממנו
. 7. לומר לבן ונוי "דבע". כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. צלילי המוזיקה. 2. גברת דאוטרפייר. 3. סרטי דיסני למיניהם. 4. ג'ומנג'י. 5. שכחו אותי בבית (הראשון הכי טוב!). 6. איירן ברקוביץ'. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. אילת. 2. ארה"ב (ניו יורק או אורלנדו, למשל). 3. תל אביב. 4. מקום שקט ופסטורלי (!!!) בנגב. 5. במיטה, ישן. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הנעלמים/הרלן קובן. 2. דיו חיוור/הרלן קובן. 3. הבכור לבית אב"י/דבורה עומר. 4. שרה גיבורת ניל"י/דבורה עומר. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כחול. 2. תכלת. 3. ירוק. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1299&pass=1 . 2. www.rcdb.com ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1. אמממ...

KiShKooSh

New member
איזה חמוד אתה

כמספר 12 שלי אני מוסיפה גם "אהבת אמת" וכ11 להסיק להתאהב במטומטמים

*המומה*

גמאני צפיתי מלא פעמים בפרק שניצן לימדה את ניני קפיצת ראש כדי ללמוד |: |מתפדחת|

Double U

New member
חחחחחחח לא ממש צפיתי למטרה זו

פשוט יצא לי לראות את הפרק הזה וניסיתי ללמוד ממנו כמה שיותר:$ ובכל זאת ריחן, את נורמלית!

משעמם ליי ../images/Emo108.gif

*אזהרה: על חלק גדול מהשאלון אני לא עונה *
כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
כתוב 20 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות).
1. 12-slipknot-vermilion_pt_2-rns.mp3
2. Reamonn - Supergirl.mp3
3. Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle.mp3
4. קורין אלאל אביתר בנאי - כשזה עמוק.mp3
5. Pink Floyd - Wish You Were Here.mp3
6. Oasis - Stop Crying Your Heart Out.mp3
7. היהודים - עוד ארון אחד.mp3
8. יוני בלוך ואפרת גוש - שוב.mp3
9. מוניקה סקס - מכה אפורה.mp3
10.מוניקה סקס - כל החברה.mp3
11.הדג נחש - חומר מקומי - 14 - רציתי שתדע.mp3
12.הדג נחש + ברי סחרוף- קמתי.mp3
13.Metallica - Wherever i May Roam.mp3
14.Metallica - Sanitarium.mp3
15.Metallica - The Memory Remains.mp3
16.‏‏עותק של Metallica - No Leaf Clover.mp3
17.Linkin Park - By Myself.mp3
18.Linkin Park - In The End.mp3
19.מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח.mp3
20.כנסיית השכל - היינו עושים אהבה.mp3 גאוניות ^^
כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה.
1. ....
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
כתוב 7 הרגלים שלך.
1. לישון עם רגל על רגל XD
2. להרעיד רגליים XD [כמו כל אחד בפורום הזה :X]
3. קליקים
4. לנתח אוכל :X [להוהציא את כל הדברימים המגעילים]
5. לשכוח דברים בבית [הכי כיף לשכוח להביא בטריות בטיולים שנתיים T_T]
6. ..
7. ..
כתוב 6 סרטים שאתה אוהב.
1. קיל ביל
2. מטריקס 1 [האחרים לא הכי טובים T_T למרות ש3 נחמד]
3. בוראט 4>
4. מלך האריות 4>
5. שודדי הקרביים
6. אלאדין 4>
כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו.
1.
2.
3.
4.
5.
כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת.
1. הארי פוטר
2. כפכפי העץ של אנדרה
3. הנעלמים
4. ג'ינג'י [מההה, זה ממש ספר נחמד :<]
כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב.
1. ירוק
2. כחול
3. .
תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים .
1. .
2. .
ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע.
1. .

למעלה