שאאאאאלון D:

אממ ../images/Emo11.gif

להוציא משם דברים שנראים כאילו הם נחתו שם הרגע. סלקציה בקערה

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני אוהבת לפרק את השניצלים של טבעול ../images/Emo6.gif

אבל מה שאני עושה להם זה כבר ממש טבח.

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש את השניצלים של התירס...

אז אני תמיד מוציאה את התירס ואני מנסה לפענח ממה עשוי הלבן הזה שמסביב לגרעיני תירס

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifוואי זה קשה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.להקים משפחה 2.לצבור מספיק ביטחון עצמי 3.לקחת חלק משמעותי בפרוייקט גדול 4.לדעת שעשיתי טוב לקרובים אלי אין לי כוח להמשיך לענות על השאלה הזו:$ כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.החלונות הגבוהים - אינך יכולה 2.החלונות הגבוהים - אהבה ראשונה 3.מירי מסיקה - אף אחת 4.יהודה פוליקר - פחות אבל כואב 5.איה כורם - קליפה 6.אביב גפן - אור הירח 7.לירון לב - נבראתי לך 8.רונה קינן - הפעם האחרונה 9.שמוליק קראוס וג'וזי כץ - חזרת פתאום כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. אני לא שולל שום דבר. אני בעד להתנסות בהכל[כמובן חוץ מדברים שיסכנו את החיים שלי ושל הקרובים שלי] כתוב 7 הרגלים שלך. 1.להשאיר טלוויזיה פתוחה גם אם אני לא רואה וגם אם זה הדבר הכי משעמם שיש. אני חייב שיהייה משהו ברקע
2.להגיע הביתה וישר לפתוח את המחשב ואת הטלוויזיה 3.כשאין מה לעשות להתקשר לאנשים נחמדים 4.כשאני לא בבית לשחק כל הזמן עם הפלאפון סתם ככה 5.להכניס ל"יומן פגישות" בפלאפון שלי כל אירוע שאני יודע עליו[וקשור אלי]. 6.לישון רקקקקקקקקקק כשאני ממש באפיסת כוחות 7.כשאני שומע שמתקרבים לחדר שלי ישר לעבור לדף בית. אפילו שאין לי ממה להתבייש
כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.קליק 2.ספיי קידס 1-3 3.אפקט הפרפר[1 בלבד] 4.קנאה 5.הקסם של אלה 6.ג'ומנג'י כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.אילת(היום
) 2.עזריאלי, במפגש 3.אצל חברים אין רעיונות יותר
כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.עץ הדומים תפוס זה הספר היחידי שקראתי בתקופה האחרונה:$ כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.כתום 2.ירוק 3.רובי(בשביל ביקי
) תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.http://www.tpeople.co.il/heroes 2.http://www.doc2pdf.net/index.php

Rioter

New member
אדון יקר, שני דברים לי אלייך.

הראשון - אפשר להיות תחת הקטגוריה של אנשים-נחמדים-שמתקשרים-אליהם-כשמשעמם?
השני - אללה מפגשבועות? או מפגשביתה? מישהו? משהו?
(הייתי כותבת "מפגש ל'ג בעומר", אבל זה לא מתחבר יפה עם הש'..)

KiShKooSh

New member
אני בקטגוריה מיוחדת

"אנשים- נחמדים-שמתקשרים-אליה-שמשעממ-והם-לא-יכולי-לענות-ואז-הם-חוזרים-אליך-שאתה-לא-יכול-לענות" מהוא מתקשר אני מתקשרת, הפכתי לאלופת פינג פונג

DirtySpirit

New member
בלה~

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להופיע מול לפחות 10000 איש 2. להתחתן 3. לעשות צבא 4. להשלים עם האנשים שרבתי איתם 5. לקנות את גיטרת חלומותיי[זה משתנה עם הזמן] 6. לטייל בהרבה מקומות בעולם 7. לעשות צבא 8. לדעת שלכמה מהדברים שרשמתי פה אני לא אגיע 9. טוב אין לי עוד.. 10... כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. אני לא אוהב את השאלות האלו.. זה משתנה המון, ובכלל- אני שונא ששואלים אותי "מה אתה אוהב לשמוע" או "מה אתה אוהב לנגן".. אני חושב שלפעמים זה צריך להיות עניין קצת יותר פרטי ואינטימי כדי שזה יהיה באמת טוב 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. Never say never.. אני לא חושב שאם אני אכתוב פה משהו כזה זה יבטיח שאני לא אעשה אותו, וחוצמזה אין לי כוח לחשוב על כ"כ הרבה דברים 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לבדוק הודעות קוליות בפלאפון גם כשאני יודע שאין לי כאלו 2. כשאני קורא ספר, ללכת ולקרוא את העמוד האחרון ולא להבין כלום ואז לקרוא את כל השאר ולצחוק על עצמי איך לא הבנתי את זה 3. לחפש מידע על דברים שאני רוצה לקנות, גם כשאני יודע שאין לי כסף לזה ולא יהיה לי ב-10 שנים הקרובות ככה 4. להכנס לחנויות של גיטרות ולבדוק גיטרות, למרות שאני בכלל לא מתכוון לקנות. 5. כשיש דף באינטנט בטעינה, ללחוץ הרבה על הכפתור במקלדת של Start ושהתפריט עולה ויורד הרבה פעמים.. זה משגע אנשים 6. להכנס לאייסיקיו על Invisible 7. לנסות ללמוד יותר מדי דברים בבת אחת כשבסוף הכל מתערבב במוח כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. יש הרבה ואין לי כוח לכתוב את כולם.. 2. 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. ניו יורק 2. בים 3. האמת שדווקא נוח לי על הכיסא הזה .. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. אדום 2. שחור 3. לבן תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. http://www.tapuz.co.il 2. http://www.musictalk.co.il ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה שיהיה איתך כרגע. 1. לא יודע

למעלה