רשת אלחוטית בבית דו-קומתי

miko007

New member
רשת אלחוטית בבית דו-קומתי

טוב, זה קצת ארוך... אז תודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו ומנסה לעזור. אני גר ביחידת דיור מתחת לבית סבי, מרתף וגג בטון. אצלי ביחידה יש מחשב נייח ומחשב נייד שמחוברים לאינטרנט ע"י מודם וראוטר של אדימקס החזק (3 אנטנות) הבעיה שהרשת לא מגיעה למעלה גם עם מגבר לא עזר... בתמיכה של אדימקס אמרו לי שהראוטר חזק אבל הגלים הולכים לרוחב ולא לגובה ובגלל זה אין קליטה. לבינתיים חיברתי באופן קווי את המחשב הנייח של סבא שלי ע"י כבל רשת מהראוטר למחשב הנייח למעלה. עכשיו השאלה איך אני מצליח שתיהיה רשת אלחוטית למעלה שסבא יוכל לגלוש עם הלפטופ החדש... אשמח לרעיונות בתודה, עומר

cheif

Member
מנהל
זה די פשוט

לכבל שהעברת לקומה העליונה ושאליו חברת את המחשב של הסבא שלך, תחבר נתב אלחוטי שישמש כ-AP. ה-AP הזה יאפשר לך לחבר את המחשב הקווי והאלחוטי. הסברים מפורטים במדריך שלי כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

miko007

New member
זה מה שחשבתי

היה לי את זה פעם ברשת של ADSL של בזק והיו לי מלא ניתוקים, ומי שדיברתי איתו אמר שיהיו מלא ניתוקים בגלל שזה אותו שם משתמש וסיסמא... האם בטוח זה יעבוד חלק בלי ניתוקים?

guy668

New member
הנתב השני לא מתחבר לאינטרנט

אלא משמש כ access point שבעצם תפקידו רק להגדיל את הפריסה של הרשת האלחוטית, גם המחשבים שיתחברו אליו יצאו לאינטרנט דרך הנתב הראשון.

למעלה