רשף- לחשו לי שאולי אתה תוכל להסביר

malgami

New member
רשף- לחשו לי שאולי אתה תוכל להסביר

לי איך מגיעים מהחניה בעמיקם לסינגלים של חורשן.כי הייתה שם לאחרונה.

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo8.gif אל תהיה תמים מלגאמי!

מי שלחש לך... (וכולנו שמענו את הלחש!!...) זה אותו אחד שהוביל את רשף בסינגלים של הר חורשן שהוא מכיר כמו את כף ידו!

רֶשֶף

New member
נו, אם היית מכיר את שלמה...

היית יודע שהוא אמנם רוכב רציני מאד, אבל את השטויות שלו בפורום מומלץ לא לקחת ברצינות יתרה
אני תמיד שמח לעזור, אבל במקרה זה, לא רק שאין לי מושג מה זה "הסינגלים של חורשן" ואיך מגיעים אליהם (רכבתי אחריו במשהו, שאולי אפשר לקרוא לו "סינגלים", אבל התרכזתי בעיקר בלהשתדל לא ליפול ולא לדפוק את המעביר האחורי), אלא שגם קיבלתי ממנו הוראה מפורשת לא "לזמר" גם תחת לחץ פיזי מתון, משום ש"אלו סינגלים שלא מדברים עליהם בפורום" ואני, יש לי כבוד לקשישים ממני
אבל כדי לא להשאיר אותך ותאוותך בידך
יש לי הצעה פרודוקטיבית
תפוס את מר שפרן היקר וקבע איתו סיור מודרך ב"סינגלים של חורשן". הוא בד"כ זמין בשעות אחה"צ המוקדמות. הוא מגיע חמוש ב-
ומגינים ולעיתים גם באחד או שניים מילדיו. חיצונית הוא נראה קשוח (ללא ספק) וקצת מאיים אבל מתחת ל-
הוא רך כמו טלה. תלבש חולצה ארוכה, תגיע ממוגן, תהיה מרוכז, תפוס פוזיציה מאחוריו ותסתכל איך הוא רוכב. מובטחת לך חוויה בלתי נשכחת
יאללה, חלאס עם הסופרלטיבים. תיכף הוא יתחיל להתנפח

shl17

New member
הקטע עם ההוראה המפורשת

זו המצאה של רשף בגלל שהgps התבלבל ולא רצה להקליט את המסלול (יעני מסלול) אני דוקא חושב שצריך לפרסם כל סינגל וזה מה שאני בערך עושה!!!!!!!!!!

רֶשֶף

New member
איזה ../images/Emo151.gif אתה ../images/Emo6.gif

אני עושה לך פרסומת בתור מדריך טיולים מוסמך ואתה בא ומקלקל את כל הקמפיין עם סיפורים על GPS

למעלה