רשמית הטרמינל 2000 יתיחל לפעול ב

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member

2 בנובמבר הלינק מצורף

הלוואי-נחכה ונראה

2 בנובמבר הלינק מצורף
הלוואי-נחכה ונראה
בנתיים קשה לי להאמין שזה יצא לפועל, יש עוד מספיק זמן לבלת"מים בדרך, כמו שהבטיחו לנו שהטרמינל יפתח כבר ב-15 ביוני אך....... חג שמח יא דרומי

weatherboy

New member
מה זה בלת"מים??? אבא שלי אמר לי

הלוואי-נחכה ונראה
בנתיים קשה לי להאמין שזה יצא לפועל, יש עוד מספיק זמן לבלת"מים בדרך, כמו שהבטיחו לנו שהטרמינל יפתח כבר ב-15 ביוני אך....... חג שמח יא דרומי
שזה מושג מהצבא,הסתכלתי במילון של בן אמוץ ונתיבה בן יהודה ולא מצאתי.אז אמרו לי לשאול את זה שכתב את מה זה בלת"מים בשדה התעופה,אולי הוא התכוון לבלתות???

שי חלצי

New member
בלתי-מתוכננים

שזה מושג מהצבא,הסתכלתי במילון של בן אמוץ ונתיבה בן יהודה ולא מצאתי.אז אמרו לי לשאול את זה שכתב את מה זה בלת"מים בשדה התעופה,אולי הוא התכוון לבלתות???
בלתי-מתוכננים

omer landau

New member
מבאס אבל צפוי

2 בנובמבר הלינק מצורף
מבאס אבל צפוי
עם התנגדות חברות התעופה לפתיחת הטרמינל בקיץ אני כל כך רציתי שהטרמינל יפתח לא שיש לי טיול באופק אבל אני רוצה לסייר בו חבל שאין כמה ימים שהם יאפשרו כניסת מבקרים או משהו כנראה שתיהיה אחר כך עוד דחייה ואז גלריית הפורום תדבר אמת נתב"ג 2005

RTUDB

New member
אני הייתי מאוד מאוכזב מהדחיה

מבאס אבל צפוי
עם התנגדות חברות התעופה לפתיחת הטרמינל בקיץ אני כל כך רציתי שהטרמינל יפתח לא שיש לי טיול באופק אבל אני רוצה לסייר בו חבל שאין כמה ימים שהם יאפשרו כניסת מבקרים או משהו כנראה שתיהיה אחר כך עוד דחייה ואז גלריית הפורום תדבר אמת נתב"ג 2005
אני הייתי מאוד מאוכזב מהדחיה
בגלל שבקיץ אני צריך לטוס לחו"ל דרך נתב"ג... התקווה הגדולה שלי (אלא אם כן ידחו את זה שוב...) היא שאני אטוס שוב בדצמבר. זאת אפשרות סבירה מאוד.

mem99

New member
בסיור נשבעו לנו שתחנת הרכבת תפתח...

2 בנובמבר הלינק מצורף
בסיור במרכז הבקרה נשבעו לנו שתחנת הרכבת תפתח ביוני ותהיה מוכנה בזמן.

dannygil

New member
מרקז הבכרה הבתיחו,אבל לא הבטיחו

בסיור במרכז הבקרה נשבעו לנו שתחנת הרכבת תפתח ביוני ותהיה מוכנה בזמן.
מרקז הבכרה הבתיחו,אבל לא הבטיחו
לקיים!!!אני דיסלקטי,אנה סליחו לי.זה מציקי לי

מצב
הנושא נעול.
למעלה