רשימת 100 ה-DVD הטובים ביותר

רומן ט

New member
רשימת 100 ה-DVD הטובים ביותר

פעם שנייה שהרשימה נעשית - משתמשים מפורומים שונים שעוסקים ב-DVD (למשל HTF ו-dvdfile) מדרגים את עשרת ה-DVD הכי טובים לדעתם. מתוך כל הרשימות הללו, נוצרת רשימת 100 ה-DVD שזכו להכי הרבה נקודות. כרגיל, אי אפשר להסכים לכל הכותרים שנבחרו (טעם אישי וכו´), אבל הרשימה בכללותה בהחלט איכותית, מגוונת ומעניינת. מקומות 1-2 הם לא ממש הפתעה בשבילי (בטח מקום ראשון - הכי לא הפתעה שיכולה להיות
). בכלל, זו רשימה מצוינת ומועילה למי שמחפש DVD לקנות ו/או לבנות אוסף. סקירה קצרה גילתה שיש לי 50 מתוך 100 הכותרים הללו (פלוס 12 קופים שיש לי בגירסת ה-DTS במקום גירסת ה-CE שמופיעה ברשימה. כך שאפשר לומר שיש לי 50 "וחצי"), 9 מתוך העשיריה הראשונה, ו-7 מתוך 29 הכותרים ש"פיספסו" את ה-100.

קרמי

New member
שאלה קטנה

בשר הטבעות כתוב שיש 2 גרסאות. 4 ו- 5 דיסקים. יש דבר כזה חמש? או שהם מכלילים את הפסלים כדיסק החמישי?

רומן ט

New member
לא. גירסת המתנה הכילה DVD של

נשיונאל ג´אוגרפיק. (אני מבין שבגירסה הישראלית הדיסק הזה לא קיים...)

אסףשמש

New member
מגניב !!!

ממש רשימה מכובדת. נותן לי כמה רעיון לקניה. בעצם אי אפשר כי יגנבו לי אותם אם אני אזמין. חבל לי

sysQo

New member
הספירה שלי ../images/Emo163.gif

8 מתוך ה-100 כש-1 בעשיריה ו-2 בחמישיה כולל כמובן את המקום הראשון. וכמה כותרים שאם היה לי כסף הם כבר היו אצלי! לעזאזל הכסף!

אסףשמש

New member
אכן לעזאזל הכסף

תגידו למה חבילת הסנדק כל כך יקרה? הדיסקים עשויים מזהב? אני נורא רוצה לקנות את החבילה הזו אבל יש גבול.

sysQo

New member
אברגע שאתה קונה ../images/Emo163.gif

אתה נכנס לשמפחת קורליאונה וזה חביבי עולה המון כסף

אסףשמש

New member
בשביל סכום כזה...

בשביל סכום כזה אני מצפה להיות ראש המשפחה לפחות. בחייכם זה סכום מטורף. אם מארז כמו של שר הטבעות עלה 130 אני מצפה שהסנדק יעלה 200 בערך.

zViper

New member
רגע,רגע... כמה סרטים של הסנדק...

מעונין לרכוש?!
הרי, שר הטבעות הוא סרט יחיד לעולם סאגה של 4סרטים לסנדק... לא פלא שעולה "מעט" יותר מהטבעת. הצפע.

ליונל

New member
חצי הכוס המלאה

נכון, ה"אוסף" שלי כולל רק שישה סרטים, אבל לפחות הוא כולל ארבעה מתוך רשימת המאה! (כולל את המקום הראשון והעשירי). הרשימה הזאת גרמה לי להזיל ריר, ולקוות שוב שהייתי זוכה באיזו ירושה שתאפשר לי לקנות את כל הסרטים הנפלאים האלה.

zViper

New member
אני אגב...באוסף שלי ישנם בערך...

כ-5סרטים בערך, אבל: יותר קל לי לספור באצבעות את מס´ הסרטים שלא ראיתי כלל, מאשר כמות הסרטים שראיתי
הצפע.

Soak

New member
רק 5 ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מעניין, האם יש פה מישהו שאין לו אף כותר מהרשימה הזאת - אך יש לו אוסף מכובד בפני עצמו?

zViper

New member
נדמה לי ש...5,לא בטוח סופית...../images/Emo13.gif

בכל זאת, לדעתי, ישנם סרטים טובים ברשימה ההיא, אך... באמת, לא כל סרט-טוב מחייב שהכותר שלו יהיה כך גם
הצפע.

Stavstav0910

New member
אחלה לינק רומן ../images/Emo45.gif

והספירה שלי: 8 מהעשירייה הפותחת. 30.5 מסה"כ הרשימה (חצי - כי יש לי רק את Alien ו-Aliens, וזה לחלוטין מבחירה (מילא 3, אבל 4 לא יכנס אלי הביתה!). וגם לי יש 7 מ"המפספסים".

למעלה