רשימת שינוי לכנסת - נבחרת מנצחת

רשימת שינוי לכנסת - נבחרת מנצחת

מקום 1 השדרן רון לוינטל מקום 2 ח"כ אהוד רצאבי מקום 3 ח"כ אילן ליבוביץ מקום 4 בועז עצמון מקום 5 ח"כ יגאל יאסינוב

sheketz

New member
האם היה זה מר פלס שקרא בפורום

לאנשים ש"תמכו" ברייכמן לעזוב את המםלגה אחרי שרייכמן חבר לקדימה? האמת , לא היה ברור לי האם הקריאה הזאת היתה ברצינות או בצחוק.

אכן כן

קרא לרייכמנים ולפריצקים לעזוב את המפלגה. גם אותי אישית הוא הרבה לתקוף, אבל כאשר פורז ושות' הפסידו בבחירות דמוקרטיות בשיטה שהם עצמם יצרו, שימרו וסרבו לשנותה, התחיל לתקוף ולהשמיץ את המפלגה עצמה וככל הנראה מתוך מטרה לפגוע בהצלחתה בבחירות. זו כמובן זכותו, אבל רק תמוה בעיני מדוע הוא לא נוהג כפי שהוא הציע לאחרים לעשות.

../images/Emo13.gif ונניח שהיא הייתה ידידתי

מה אז? צריך לתלות אותי? הגישה הבולשביקית הזאת פשוט מצחיקה אותי. בכל מקרה, תנוח דעתך, החבר האמיתי היחיד שלי בפוליטיקה הוא עמי נוימן.

מבין חברי המפלגה יש לי מספר

חברים אמיתיים נוספים, למעשה אחד החברים הכי טובים שלי הוא חבר סניף רמת-גן (הכרנו במהלך הבחירות הקודמות).

אז היית מבין

שאם היתה לה זכות להישאר כשכל מטרתה להרוס לשם נקמה, מי שנכנסו לשינוי בנקיון כפים - על אחת כמה וכמה.

Archibald

New member
הנבחרת לא חשובה. השאלה היא

האם שינוי ראויה לאמון הציבור לאחר שנכשלה כישלון טוטאלי בכנסת הנוכחית, ולא מילאה אפילו פסיק אחד מהתחייבויותיה לבוחר והפכה לשפחה החרופה של שרון.

ריאליסט

New member
גם ביבי לא קיים

את הבטחותיו לציבור הבוחרים שלו כשנבחר לראשות הממשלה-ולכן נענש. אז מה פתאום שיקבל צ'אנס נוסף? יש איזושהי מדינה מתוקנת בעולם שבה ר"מ שנכשל יכול לקבל צ'אנס נוסף?

דווקא קיים.

מבחינה בטחונית. 50 הרוגים מצד הכיבוש האיסלמי. לעומת אלף בתקופת פרס, רבין. ו-1100 בתקופת שרון. קשה לכם שם במרצ-קדימה.

ריאליסט

New member
ביבי הסית

נגד רבין מתחת לכל עץ רענן,וגרם בעקיפין למתן הכשר לרציחתו. כשהוא נעשה ר"מ-החזיר את חברון לערפאת,חיבק אותו כידידו הטוב וחתם עימו על הסכם וואי שפרושו מסירת 13 אחוזים משטח הגדה לשליטה בטחונית פלסטינית.הסכם זה לא יושם רק כי הבחירותהוקדמו לאחר שהן הימין והן השמאל חברו לסלק את האפס הזה.

Archibald

New member
תזהר ../images/Emo98.gif לביבי יש עילה להגיש נגדך

תביעת דיבה

למעלה