../images/Emo85.gif
יש כמה דברים שאני אוהבת בעצמי, אבל רובם הם מבחינת אישיות. אז ככה, מבחינה חיצונית הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי הוא העיניים שלי, ואני מודה לסבא שלי [ז"ל] עליהן
, אני חושבת שעיניים אומרות כ"כ הרבה, וגם כל מי שחושבת שהעיניים שלה הן 'סתם' בגלל שהן "רק" חומות זה כל כך לא נכון O: יש פעמים שאני גם אוהבת את הרגליים, אבל זה רק כי קצת רזיתי בזמן האחרון, אבל בעיקרון לא תמצאו אותי הולכת עם מכנסונים, אני פשוט לא מסוגלת לראות את הרגל רוטטת
נעם [
] כפרותעלייה גורמת לי גם להרגיש טוב עם האף שלי, היא אומרת שהוא מושלם <:, אז כן, לפעמים גם האף קורץ לי [מוזר
]. עוד משהו שאני אוהבת בעצמי זה את הציצים, אבל רק לפעמים. ז"א, יש חולצות וחזיות שעושות אותם יפים, אבל מצד שני כמעט בכל יום חולצות ביה"ס עושות אותם מוזרים..
~סיימתיאתהחפירהעלהחיצוניות~ בקשר לאישיות אני חושבת שאני חברה טובה, ובעיקרון זה אחד הדברים שהכי חשובים לי. החברות שלי יודעות שאני תמיד שם בשבילן, ושאני אגבה אותן כשהן יצטרכו אותי ואעזור להן כשהן יזדקקו לזה. ואם אחת החברות שלי לא יודעת- אז שתדע עכשיו
. אני גם חושבת שבעניינים מסויימים אני יכולה להיות בוגרת, למרות שבחיי היומיום אני ילדותית, ז"א, אני מתנהגת בצורה הגיונית, לפעמים, אבל אני גם שטותית כזאתי P=. אני חושבת שאני אחראית ושלמרות שאני רק בת 13 וחצי אפשר לסמוך עליי. כשלא סומכים עליי אני ממש נפגעת. אני גם יודעת לשמור סודות ולעזור לאנשים, אני אוהבת לעשות את זה
אני יצירתית, זה נחמד D: בקיצור, חפרתי כאן, ולא נראהלי שמישהי בכלל הגיבה. ויצאתי נורא נרקסיסטית בקטע הזה, אבל היי! אמרתן להוציא את הטוב ממני, תחשבוו שעל כל חפירת הטוב הזאתי כמה רע אחר יש...