רשימת מדורגות הסופית:

שחר. ו

New member
רשימת מדורגות הסופית:

למרות שהמשחקים של ולנסיה וספורטינג עדיין נמשכים אפשר כבר לצייר תמונה.. מדורגות: אינטר,פארמה,צ´לסי,פאריז סאו ז´רמן,בורדו,הרטה ברלין,רנג´רס,סרגוסה,רודה,פאוק,איפסוייץ,גרסהופרס,ברוז, לידס,ולנסיה,אייאקס,מילאן, ברונדבי,סלטה,פירונטינה,א.א.ק אתונה,אסטון וילה ואכן יוניון ברלין שנכנסה ברגע האחרון ... עכשיו אופ"א אמורה לחלק אותם ל 2 בתים??

שחר. ו

New member
המועדופות עליי...

היווניות, ברוז´ (שתבוא בטראומה אחריי שהכרישים מחיפה הדיחו אותה) או ברונדבי..

ברוז´ נתנה היום שביעיה לאולמיפיאקוס

הקפריסאית
תאמין לי - כי טוב - או יוניון ברלין או פיורנטינה. גם איפסוויץ´ טאון וטרואה זה לא רע...

Unimportant

New member
אסטון וילה עפו

ולנסיה, פארמה, צ´לסי, סלטה ויגו, לידס, פיורנטינה, בורדו, אייאקס, מילאן, אאק אתונה, הרטה ברלין, ברוז´, ריינג´רס, סראגוסה, רודה, פאוק, ספורטינג ליסבון, גראסהופרס, ברונדבי, איפסוויץ´, פרייבורג, יוניון ברלין, ראפיד וינה ופסז´/הלסינבורג (יש איזה עניין של משפט אורות לפסז´ לפי מה שהבנתי). זו הרשימה הסופית

Raanan *

New member
אתם זוכרים שוארטקס לא היתה

אמורה להיות נגד וילה כי היא בטעות דורגה כלא מדורגת? סוף רומנטי ממש.. אני לא מעורה במי מדורג ומי לא אבל העדיפות שלי: פרייבורג יוניון ברלין ראפיד וינה אאק

Raanan *

New member
ראפיד בוקרשט בחוץ,רפיד וינה עלו

עם 5-1 על פרטיזן בלגראד (וסטויאנוסקי בן זונה...וסטויאנוסקי בן זונה...)

Unimportant

New member
תיקון קל

פספסתי את אינטר... רשימה סופית בהחלט: ולנסיה, אינטר, פארמה, צ´לסי, סלטה ויגו, לידס, פיורנטינה, בורדו, אייאקס, מילאן, אאק אתונה, הרטה ברלין, ברוז´, גלאזגו ריינג´רס, סראגוסה, רודה, פאוק, ספורטינג ליסבון, גראסהופרס, ברונדבי, איפסוויץ´, פרייבורג, יוניון ברלין ופסז´/ראפיד וינה תודה לשחר על התיקון

Raanan *

New member
אופא פסקה שפסז´ עלתה כמדומני

הם פירסמו על זה הודעה בצהריים באתר שלהם וזה ראפיד בוקרשט,לא וינה (כן אני יודע שזה מעצבן
)

Unimportant

New member
אוקיי אז פסז´ סופית

וזה לא ראפיד בוקרשט אלא וינה, היא היתה מדורגת אם פסז´ לא היתה עולה בגלל עניין האורות הזה. ראפיד בוקרשט היתה חלק ממשפט האורות אבל גם אם היתה עולה לבסוף היא לא היתה מדורגת. מסובך...

Raanan *

New member
רגע, זאת רשימת המדורגות בלבד?

עבודה יפה...יש למישהו את הרשימה של כ--ל הקבוצות?

מעניין על סמך מה אינטר מדורגת לפני

מילאן ומדוע אוניון ברלין מדורגת לפני פרייבורג.. אבל הכי חשוב שמועדון סמל המכבים האוריגינלי מדורג לפני המגל

Raanan *

New member
אינטר זכתה בגביע אופא פעמיים

או שלוש בעצם,ככה שזה יחסית מובן

Unimportant

New member
בטח שמדורגות בלבד

ז"א הקבוצות שאפשר לפגוש. כדי לקבל את כל הקבוצות תוסיף להן את הלא מדורגות: ראפיד וינה, הלסינבורג, טרואה, וארטקס, טוונטה, אוסייק, דינאמו מוסקבה, קופנהאגן, טירול, ויסלה קראקוב, האלמשטאד, ויקינג, לגיה וארשה, סלובן ליברץ, אוטרכס, סט. גלן, סרבט ג´נבה, מארילה פריברם, סטנדרד ליאז´, צסק"א קייב, צסק"א סופיה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, פ.צ. לובק.

הימור שלי ../images/Emo26.gif

איפסוויץ´ טאון - הפועל תל-אביב. מכבי תל-אביב - פיורנטינה.

למעלה