"רשימת המכולת" שלנו

s h i r k u s h

New member
"רשימת המכולת" שלנו ../images/Emo8.gif

בד"כ אנו נוהגים להכין לעצמנו בראש מעין "רשימת מכולת", כלומר רשימה מפורטת של מה שאנחנו מחפשים וכו'... אני אישית נגד רשימה כזאת, כי מי יודע אולי נכיר מישהו שלא נכנס לכל הקטגוריות ששמנו אבל מאוד מצא חן בעינינו- לא נצא איתו
אז מה דעתכם על כל הרשימה הזאת שעושים בראש, ואילו תכונות עיקריות מופיעות ב"רשימה" שלכם אם יש כזאת

א סיני

New member
רשימה...?

מבחינתי שיהיה לה דופק... אבל קצת יותר ברצינות : מבחינתי בחורה שהיא לא חולת תשומת לב, לא שיטחית, בעלת חוש הומור, פתוחה ויש לה כבוד עצמי.

גל אדום

New member
חלב, קוטג' ולחם ../images/Emo8.gif

זה מספיק לי. העיקר שהבחורה תדע מה אני אוהב לאכול על הבוקר. ולעשות טוסט עם גבינה וחביתה ולהביא לי למיטה. בעצם, זה בדיוק מה שאני תמיד הייתי עושה בשבתות וכאלה.
למרות שהמכולת סגורה בשבת. בקיצור - אין רשימת מכולת. יש רק אופי שאפשר לחיות איתו ואופי שאי אפשר לחיות/להסתדר איתו. ועל אופי אני לא מתפשר והוא מורכב מהמון רבדים. ובכל מקרה כדי ללמוד על האופי צריך להכיר לעומק וזה לוקח זמן כך שבכל מקרה נצא ונכיר בשביל לאמוד את האופי.

בכלליות:../images/Emo124.gif

חכם [חכמת חיים בעיקר], שאפתן, מקשיב, תומך, אוהב, ספונטני עם חוש-הומור- חשוב מאוד
. והכי חשוב- שיהיה לו חיוך יפה שימיס אותי.
נשמע מושלם, אבל קיים. חבל שהוא קצת רחוק...|אוט|

בכלל לא רע לעשות רשימה

כדי לדעת פחות או יותר מה אנחנו רוצים ומה מבקשים לעצמנו, כל עוד שהראש נשאר פתוח ולא ננעלים על הרשימה, מתוך הבנה שלא תמיד אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים, ומשום שאנחנו לא יכולים להכניס לרשימה דברים שעוד לא הכרנו...בדיוק כמו שלא ידענו שאנחנו אוהבים אממממ נניח , מקופלת לבנה, עד שיצאה מקופלת לבנה לשוק...

על האש

New member
מזכיר לי סרט שמקוטרג

כ"קומדיית נעורים",על בחור שעב רשימה שכזאת והיא גילתה את זה ובלע בלע בלע,ידה ידה ידה... לא זוכר אם זה היה סרט או,סדרת טלוויזיה...
. אבל אצלי לא תמצאי רשימות,אני אפילו בלימודים לא עושה רשימות
.

על האש

New member
נזכרתי

רוס ור'ייצל בסדרה "חברים" תשכחו מעיניין קומדיית הנעורים
.

לא ממש מאמינה ברשימות כאלה ...

אבל בכל זאת יש כמה דברים שאני לא מתפשרת... חובה חוש הומור! חובה חובה חובה! לא קמצן!!! ראש כיפי וספונטני...קליל כזה... מבחינת חיצוניות: האמת, יש לי את הדמות האופטימלית אבל לא תקועה דוקא על זה...אז ככה: גבוה, גוף טוב (לא רזה מידי לא שמן מידי),שיער כהה, לא שעיר,חיוך חמוד...צחוק סקסי... שיתלבש כמו בן אדם ושיריח טוב... זהו בערך...

duduamar

New member
רשימת מכולת זה דבר שגוי מאוד.

מכיוון שאם נהיה מקובעים על רשימה כזו - סתם נפספס דברים טובים בדרך, וגם אני בספק אם נצליח למצוא את האחת שתענה על כל הרשימה.

P u s s i c a t

New member
דבר טבעי בעיני

אבל לא ישים. לכל אחד יש איזה חלום על מי הוא רואה בתור בן/ת זוגו העתידיים. אבל אם זה הופך מחלום למטרה זו כבר בעיה. יש לי איזו דמות שאני רואה בעיני רוחי של מי הייתי רוצה שיהיה שם ממחר ועד עולם. אבל בפועל - יצאתי עם הבחורים ההפוכים מזה. כי כשזה זה - זה זה. כשפוגשים משהו טוב לא שואלים שאלות - אם לנער הזה פיללנו - אלא פשוט נהנים.

babe5

New member
ממממממ....

אז ככה - כשהייתי בת 18, דמיינתי לעצמי איזושהיא דמות מעורפלת של החבר - האידיאלי - בשבילי... בסוף, המציאות הייתה הפוכה לחלוטין. היום, אני יודעת בדיוק מה אני לא רוצה...ולכן גם קל לי יותר לדעת מה אני רוצה...וכבר אין לי דמות פנטזיונרית של בת 18...: האדם שאיתי צריך להיות קודם כל מאתגר. לא רק חכם, לא רק עם אינטילגנציה רגשית גבוהה, אלא אדם חושב, סקרן, מתעניין במגוון רב של תחומים. לאאאאאא קמצן - זה TURN OFF רציני בוגר וקצת משוגע/ילד בעת ובעונה אחת, רציני ומצחיק- לא חייב להיות טל פרידמן- אלא מישהו שיצחיק אותי....בדגש על אותי.. מבחינה חיצונית - גבוה (מעל 180), מבנה גוף טוב (לא צר מדיי ולא "מר ישראל"), פנים מתוקות... זהו.... כשאני אמצא אותו - אני אגיד לכם...

למעלה