אני חושב
שצריך למצוא עורך דין שיענה על שתי דירושות עקריות 1- קשר ואמפטיה לנושא 2- רעב ורצון להוכיח.... קשר ואמפטיה לנושא זה ברור. כשיש קשר אישי אפילו - הדרייב עוד יותר גדול רעב ורצון להוכיח- הרבה עורכי דין, לפעמים אלה שבתחילת דרכם, עושים את הקריירה שלהם ע"י בג"צ מוצלח או החלטות תקדימיות שמשנות סדרי ממשל, לא פחות... הבעייה ה"קטנה" למצוא מישהו שיענה התנאים הללו... האגודה לזכויות האזרח זה אחלה אבל לא משם תבוא הישועה. משום מה, נוצר בי הרושם (שאולי הוא מוטעה מעיקרו, לא בדקתי לעומק, מודה) שהם מעט שבעים או עייפים או עמוסים מידי...אולי שילוב של השלושה. לגבי הנושא הספציפי - נועה סיפרה לי היום שאגודות הגייז למינהן הגישו בג"צ פעם על העניין הזה בדיוק אך הוא נדחה בטענה שהוא כוללני מידי ובג"צ בעצם "חיכה" לעתיקה ספציפית שתהיה תקדימית ובעקבותיה יוכלו ללכת השאר. לא ברור למה לא קרה דבר כזה עד היום או למה האגודות לא מצאו את אותם אנשים שזה רלוונטי לגיבהם (הרי היו כאלה מלכתחילה אחרת התהליך אל היה מותנע...) והמשיכו לבג"צ בנושא... בקשר לשאר הנושאים שהעלית - אכן דורשים טיפול עמוק, אבל לא נראה לי שכשיש שר פנים מס"ש יהיה אפשר להזיז הרבה..אלא אם יבוא איזה עו"ד כפי שציינתי למעלה ויקח את זה כפרוייקט ממש.... יש לך איזה עו"ד ?