רק..

אניאני1

New member
רק..

רק באתי לומר שלום לכולכם ולהפרד.. כבר לא שייכת.. תודה תודה תודה על הכל לכולכן.. ענתשי.. בהצלחה עם נגה..את אמא נפלאה :) טאשי.. תודה (את יודעת.. תודה קטנה עם המון כוונה..) וכל הבנות הותיקות והחדשות .. ב-ה-צ-ל-ח-ה רק נועה.

ב ה י ר

New member
אם זה מה שאני חושבת...

אז צר לי
אני מקווה שתחזרי אלינו בקרוב

תלתן.

New member
אנחנו תמיד בשבילך - אל תלכי ../images/Emo24.gif

לא משנה מה קורה, את הרי כבר במשפחה...

טאש

New member
הי נועה

אני מוסיפה לך כאן קישור לפורום אובדן הריון. כדאי שתיכנסי לשם. חוצמיזה אני מתקשרת אליך עכשיו...

שרון9

New member
נועה - אם אני מבינה נכון...../images/Emo10.gif

אז אני ממש מצטערת בשבילך, ומקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות בעתיד. בכל מקרה, אם בא לך
אז את תמיד שייכת, ותכתבי מה שבא. נשיקות שרון

שרונס

New member
נועה, אך תלכי! יש כאן עוד בנות

שאיבדו הריון ונשארות ונתמכות. הרי בקרוב מאוד, כך אני מקווה, תכנסי להריון שוב! בכל אשר תבחרי, בהצלחה ושנראה אותך כאן בקרוב ובהריון! שרון.

popo11

New member
אוי נועה כל כך עצוב !

תמיד לשמוע על הריון שאבד עושה לי בור גדול בבטן. כל התקוות, האהבה, התכנונים, הכל אבד. אבל אבל אבל לא לעד. אני תקווה שהפעם הבאה תהיה טובה יותר, ותגמר אחרת. אז קבלי
חזק. רק דברים טובים,

ענתש

New member
נעה חמודה...

מצטערת על האבדן שלך. אבל אני חייבת להגיד לך שאת צריכה להמשיך הלאה, ולא להאשים את עצמך בשום אופן ובשום צורה. תכנסי לפורום אבדן הריון ותמיכה (טאש קישרה לך) יש שם נשים וגם גברים שיוכלו אולי לעזור לך להתאבל. להתאבל זה חלק מאד חשוב מההחלמה. תוכלי לראות שכתבתי שם הודעה לפני כשבוע, אחרי שטאש סיפרה לי, ושאלתי איך לעזור לך, הם נתנו לי טלפון של מישהי שיכולה לעזור...
ענת

אניאני1

New member
ענתש וטאש..

אני לא חושבת שאני רוצה להכנס לשם.. כי אז זה יהפוך להיות עובדה, לא? :( רק נועה, שלא רוצה לחשוב.

ענתש

New member
נעה, זו כן עובדה.

את כבר מכירה אותי ויודעת שאני אומרת את האמת בפרצוף, גם אם היא מרה... וזו כן עובדה. יש גם פה בנות שאיבדו והמשיכו הלאה (בנות ? איפה אתן ?) ואני בטוחה שגם הן יגידו לך שחייבים להתאבל ולהכיר במה שקרה לפני שיכולים להמשיך עם החיים. להדחיק זה הדבר הכי גרוע בעולם !

אניאני1

New member
ענת

טאשי כתבה לי להכנס לפורום ההוא.. אבל אני לא יכולה.. זה נראה לי מוזר.. מה אני אגיד?

ענתש

New member
תספרי רק את מה שאת רוצה לספר

ותשאלי אם מישהו יוכל להגיד לך איך מתמודדים. כי זה קרה נועה חמודה, זה עצוב אבל זה קרה. תספרי להם שאת לא רוצה לדעת שזה קרה, תספרי את האמת, יש שם אנשים שיכולים להבין ויכולים לעזור. קבוצת תמיכה זה דבר נהדר.

תלתן.

New member
גם לי זה קרה

ולא הפסקתי לבכות יומיים. אז עוד לא הכרתי את הפורום...והיתה לי רק חברה אחת שממש יכולתי לדבר אתה על זה (שהיתה בהריון אגב).

popo11

New member
תכנסי ותציגי את עצמך

"אני נועה וכואב לי. אני צריכה חיבוק." אני מבטיחה לך שתקבלי אחד. כל כך עצוב לי בשבילך !

ענתש

New member
וגם

נעה - לא תמיד חייבים לספר. את יכולה להכנס לשם ורק לקרוא.

למעלה