רק באתי לומר שלום לכולכם ולהפרד.. כבר לא שייכת.. תודה תודה תודה על הכל לכולכן.. ענתשי.. בהצלחה עם נגה..את אמא נפלאה טאשי.. תודה (את יודעת.. תודה קטנה עם המון כוונה..) וכל הבנות הותיקות והחדשות .. ב-ה-צ-ל-ח-ה רק נועה.
תמיד לשמוע על הריון שאבד עושה לי בור גדול בבטן. כל התקוות, האהבה, התכנונים, הכל אבד. אבל אבל אבל לא לעד. אני תקווה שהפעם הבאה תהיה טובה יותר, ותגמר אחרת. אז קבלי
מצטערת על האבדן שלך. אבל אני חייבת להגיד לך שאת צריכה להמשיך הלאה, ולא להאשים את עצמך בשום אופן ובשום צורה. תכנסי לפורום אבדן הריון ותמיכה (טאש קישרה לך) יש שם נשים וגם גברים שיוכלו אולי לעזור לך להתאבל. להתאבל זה חלק מאד חשוב מההחלמה. תוכלי לראות שכתבתי שם הודעה לפני כשבוע, אחרי שטאש סיפרה לי, ושאלתי איך לעזור לך, הם נתנו לי טלפון של מישהי שיכולה לעזור...
את כבר מכירה אותי ויודעת שאני אומרת את האמת בפרצוף, גם אם היא מרה... וזו כן עובדה. יש גם פה בנות שאיבדו והמשיכו הלאה (בנות ? איפה אתן ?) ואני בטוחה שגם הן יגידו לך שחייבים להתאבל ולהכיר במה שקרה לפני שיכולים להמשיך עם החיים. להדחיק זה הדבר הכי גרוע בעולם !
ותשאלי אם מישהו יוכל להגיד לך איך מתמודדים. כי זה קרה נועה חמודה, זה עצוב אבל זה קרה. תספרי להם שאת לא רוצה לדעת שזה קרה, תספרי את האמת, יש שם אנשים שיכולים להבין ויכולים לעזור. קבוצת תמיכה זה דבר נהדר.