רק שתדעו משהו על מה שאתם אוהבים!!!

אנחנו לא אשמים שיש ...

אנחנו לא אשמים שיש ילדים מוגבלים ועילגים שלא מבינים מאיםה הם באו

ויש לי עוד משהו להוסיף!

מה עם הסדרה לחיי האהבה או לגעת באושר?! שזכו להצלחה רבה אומנם לא כמו המורדים אבל הם זכו להמון הצלחה?! ילדים קטנים ראו אותה אז למה איתה בעיטונות לא כתבו דברים רעים אה?! איזה פיגור דיי.. ולמה לא חשבו להוריד את הסדרות האלה?! אז תעשו לי טובה...גם עם המורדים יותר בקרב של הנערים זה פשוט על אותו עיקרון

תאמת אני דימבינה תבהלה של כולם...

כאילו של המורדים ובתי הספר וכל השטויות.... כאילו העיתונים תראו איך הם שוטפים להם את המוח נגד הסדרה הזאת, ותראו מה קורה בהשפעתה, כל המסדרים והעיתונים של הילדים הנמושפעים זה ממש ילדים שבאמת לא אמורים לראותא ת הסדרה!! ההגבלה של גיל 12 היא מצויינת למרות שלא מתייחסים אליה

אממ אולי את זו שעיוורת פה??????????

אם הם אנטישמים אז אולי גם ווסטלייף פייב נטליה אוריירו וכל אלו שבאו לפה גם אנטישמים תאמיני לי הם לא אנטישמים פעם אחת לאונרדו דיקפריו המסריח אמר שאפילו אם יתנו לו מיליון שקל הוא לא יבוא לישראל והם קבלו הרבה פחות מיזה והיו כל כך חמודים וחביבים ושמעתי את זה ממלא אנשים שפגשו אותם וחברה שלי שפגשה את ווסטלייף אמרה שהם היו מגעילים אליה ועובדה שקמילה ופליפה לא היו בכלל מגעילים הם ממש מתוקים ויש להם הרבה חיבה אילנו בכל ארץ יש אנטישמים אבל הם ממש לא כאלה ממש לא הם בונבוניירות והם מתוקים ושתדעי לך שקמילה בכתה ששאלו אותה אם היא לא פחדה להגיע לישראל ובקיצור אני חושבת שהמעריצים האמיתים כמוני למשל יודעים יותר טוב מימכם אם הם אנטישמים או לא אולי אתם צודקים בקשר של האלימות והכל אבל אנטישמים הם בטוח לא!!! ואנחנו גם רואים את הסדרה בקביעות אז אנחנו יודעים במה מדובר כי עובדה שלונה יודעת שניקו הוא יהודי ובכל זאת נשארת איתו ואוהבת אותו! ביי

I Loe EMINEM

New member
דיי!!! אלוהים ישמור אתם עד כדי כך

סתומים!!!!! הכל מילים מילים אל תגידי לי שאת אף פעם לא אמרת משהו בלי להתכוון אליו באמת.... בכל מקרה תעשי לי טובה המצב בארגנטינה לא משהו!!! והכסף שם שווה הרבה פחות מבאמריקה!!!!! גם אם את תציעי שקל לילדים המסכנים האלו הם יבואו ויקחו אותו על הברכים!!!! ותאמיני לי אנהי מכירה הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה הזאת אבל הם כבר פתחו את העינים וראו שהסדרה הזאת כל כל מפגרת וחוץ מזה שיש לי אח שחולה על הסדרה הזאת אז אני שומעת על הסדרה הזאת ואני שומעת את הסדרה הזאת ומספרים לי מה קורה בסדרה הזאת אז בבקשה ממך אל תדברי איתי על זה שאני לא מבינה את הסדרה הזאת!!!!! עוד דבר אני עם חברה שלי בטלפון והיא חולה על הסדרה הזאת או יותר נכון להגיד הייתה חולה על הסדרה הזאת... והיא מוסרת שהיא כבר פתחה את העינים והיא שמחה שהיא עשתה את זה והיא מוסרת שעם את לא תפתחי את העינים בקרוב היא תבוא ותפתח לך אותם!!!! לשאבר happy very much

קארין14

New member
דעתי בנושא...

לפי דעתי הרעיון יותר פיסכולוגי מאשר מילולי כלומר... תראו תמיד היה מעשי אלימות תמיד היה חרמים על בנות מסכנות שנידחו מהחברה תמיד היה שמועות בין ילדים והעלבות מפה עד להודעה חדשה... המורדים משקף את חיי הנוער של ילדים מתבגרים בבית ספר מסויים אז הראו שם מעשי אלימות ועוד קצת טפיסות עולם שונות (למרות שאני בעד הסדרה)... אז so מה קרה? ההורים ואנשי התקשורת תפסו טרמפ על הסדרה והלבישו תאשמה עליה... יענו מאז שהסדרה התיחלה להיות משודרת ושילדיהם התחילו לצפות בה , התחילו מעשי אלימות , שמועות , חרמים , קללות וכו... אז הורים יקרים...או כל האנשים שמתנגדים לסדרה.. או שתרחיקו תילדים שלך ממנה או שפשוט תבינו... המורדים הוסיפו רק אש למדורה תמיד היה את כל מה שאתם חושבים שבחיים לא היה... היה ובסדרה משקפים את זה!!! זה לא שזה נוצר מהעיניין הזה... פשוט מראים את זה בסדרה ואתם חושבים שזה מה שילדכם עושים מאז שהתחילו לצפות בה... כל אחד יעשה תשקולי דעת שלו...אבל חוץ מזה הקטעים האלו לא תמיד מהווים דוגמא רעה לפעמים הם מהווים דוגמה טובה , בתחילת התוכנית יש משפטים מהממים בעלי חשיבות רבה ...אז תנסו לחפש דברים טובים ויש הרבה ואל תרדפו אחרי הדברים הרעים... תתאפסו...

למעלה