רק רציתי לפרוק..

d i n d i n i

New member
רק רציתי לפרוק..

חודשיים מאז הפרידה האחרונה, הפעם זה ממש רציני, לא בחורה שיוצאת בהצהרות אז לא אומרת סופי מרגישה כאילו נלקחה ממני זכות קיום בסיסית הוא חלק בלתי נפרד ממני או כך לפחות אני מרגישה עכשיו יום עאסל יום באסל, ועצם העובדה שיש לי ימי עאסל מנחמת אותי מאוד.. אהבה מטורפת, עוצמתית, אדירה וחוסר תקשורת כמעט באותה רמה.. מדברים שתי שפות שונות 3 שנים היינו ביחד עברנו (כמעט) הכל ועדיין לא מצליחים להתגבר על עצמנו. הוא נפרד ממני לטובתי..(מתה על אלה..) הוא לא יכול לתת לי מה שאני רוצה, ולי נראה שהוא בכלל לא יודע מה זה.. בחור לא יציב ודומיננטי מאוד לעומת בחורה יציבה מאוד ודומיננטית לא פחות.. בזמן האחרון היינו מתקשרים בפרצופים בויכוחים וריחוק הסקס נשכח כל היה.. ולפעמים החום חוזר, המגע, המבט, הרצון להיות רק שנינו ביחד, בתוך המערבולת הזאת טבענו.. רוצה לשים אותו מאחורי, להניח לזה כבר והלב לא מקבל את האפשרות הזאת אבל המוח דוחף קדימה.. אם הייתה תרופת פלא הייתי קונה ולא משנה המחיר.. בינתיים אני נאלצת להסתפק בתרופת סבתא "הזמן עושה את שלו" תאחלו לי בהצלחה, ותגידו "לזמן" שיעשה עבודה טובה יותר
דינדיני..

אני במקום שלך

יש ימים יותר טובים ויש יותר גרועים. במקרה היום יותר טוב בהתנתקות ויותר רע בזה שהתחלתי להיגעל ממנו וזה לא משהו שרציתי. אבל הוא מביא את זה על עצמו בהתנהגות שלו

למעלה