רק רציתי להגיד לעפרה המופלאה

אמברון

New member
רק רציתי להגיד לעפרה המופלאה

(וסלחנה לי מנהלות יקרות על חטאי הגדול בהתעלמות משרשור ה- off היומי. זה שווה לי הודעה חדשה ונפרדת). אני לא משתתפת במשחקי הפורום האחרונים, אבל יש לי גמדה ענקית פרטית משלי, שהיא הכי הכי הכי הכי ע-נ-ק-י-ת בשבילי בעולם! וזה למה? בגלל שהיא מודעת לחולשה שלי לעוגיות ג'ינג'ר ומספקת לי אותן ארוזות כל כך יפה
. אין כמו עוגיות הג'ינג'ר שלך!!! מוכנה להילחם עד זוב דם עם מי שינסה לגעת לי בהן (את חושבת שעומר ויעל לא ניסו? שינסו
). תודה יקירתי. אני אוהבת אותך המון
כמה כיף לי שאת כאן
 

amadad

New member
גם אני לא אכלתי כאלו

ואם מה שמספרים נכון, אזי יש לתקן זאת במהירות. עפרה, לתשומת ליבך.
 

guykush

New member
אכן צדק בדברייך ../images/Emo9.gif

עופרה היא מלאך קטן ענק שזורה אור ואהבה וחיוכים בכל מקום אליו תלך. איזה כיף שיש כזו חברה ענקית. בתיאבון לך אמברון, אני עדיין מחכה לך להתערבות שלנו... ביי גיא
 
לא נכון! עפרה היא הכי איכס בעולם!

לא אוהבת אותה בכלל, אישה רעה ממש בעעעעעעעעעעעע (וכל זה כי מיכל זה המנהלת החדשה ומעכשיו מתחנפים למיכל....)
מתה עליך עפרה...
 

guykush

New member
אוי ואבוי לי ../images/Emo2.gif

רק זה חסר ליפול על הכוונת של עוד מנהלת... עכשיו אני ממש ממש לא אישן בלילה אוי לא רק זה לא .. בבקשה, מה שתרצי... אל תשכחי שאני בד"כ דואג לבשר
ביי גיא
 
סליחה? מי אתה שתגיד לי?

לי יש זכויות! ובפורום שלנו זה ידוע א: שמתחנפים כל פעם למנהלת החדשה ביותר. ב. צריך להקפיץ כל פעם שנכנסים להודעה!!!
 

amadad

New member
זכויות שמויות

רק אמרתי שתשמרי על הפה שלך ואני מתכוון לזה.
 
מי שפוגש אותה (את עפרה) יותר

לו שמורות הזכויות האמיתיות! למה מתי נפגשתם בפעם האחרונה? שהרי ידוע שטוב חבר קרוב מקרוב רחוק....
 

amadad

New member
שאני אמדוד?

חובת ההוכחה עליך. אגב יודעת מה היא עשתה בצבא? ואיפה היא עשתה את זה?
 

אמברון

New member
תתכונן מותק, תתכונן ../images/Emo6.gif

לדעתי יש עוד כמה חברים ברשימה (הילהל הבטיחה להשתתף) - אבל אל דאגה. אני אביס את כולם!
 
מה, לא? ../images/Emo12.gif

עוגיות ג'ינג'ר (של רוני ונציה) החומרים: 3+1/4 כוסות קמח 2+1/2 כפיות ג'ינג'ר טחון 2 כפיות קינמון 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון 1/2 כפית ציפורן טחון 1/4 כפית פלפל לבן, טחון דק 2 כפיות אבקת סודה 50 גרם שורש ג'ינג'ר טרי כתוש דק 200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר 1/3 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס סירופ מולסה מתוקה 1 ביצה קטנה סוכר לבן לקישוט אופן ההכנה:1 ) לנפות את הקמח, התבלינים היבשים ואבקת הסודה. 2) להקציף יחד את החמאה עם הג'ינג'ר הכתוש, הסוכר הלבן והסוכר החום עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3) מוסיפים את הביצה ואת סירופ המולסה. 4) להוסיף את החומרים היבשים לתערובת במהירות נמוכה ולהקציף רק עד שהתערובת מתאחדת. לעטוף ולצנן במקרר לשעתיים בערך. 5) ליצור מהבצק כדורים קטנים (3 ס"מ קוטר בערך), לגלגל אותם בסוכר הלבן, להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 5 ס"מ ולמעוך מעט עם האצבעות או עם מזלג. 6) לאפות כ- 10 דקות, עד שכל פני העוגיות בצבע זהוב שחום. להוציא ולצנן מעט בתבנית. להעביר לרשת לצינון מלא. 7) להביא לאמברון לפחות שקית אחת
הערות: מחוסר ברירה, השתמשתי בסירופ ריבת חלב במקום מולסה ויצא מעולה.
 
למעלה