רק קפצתי להגיד...

omer719

New member
רק קפצתי להגיד...

שייקח זמן עד שאני אראה את הפרקים האחרונים... אני מאחר אבל הבנתי שיש סיכוי לפגרה בקרוב אז זה לא רע. ונתקלתי בסצנה הזאת ביוטיוב, והיא עדיין הרגע הכי עצוב, מרגש ומצמרר בסדרה, גם בפעם השמינית שאני רואה אותה... http://www.youtube.com/watch?v=d9bFnrSp998
למי שלא ראה יותר מעונה 5 - רק אני עוד מקווה בחשאי שיגיע הרגע וקתרין הייגל תזכור חסד נעורים לסדרה שהביאה אותה למסך הגדול ותקפוץ לאיזה פרק לסדרה? או שיש עוד שותפים לתקווה הזאת?

pennylane11

New member
לא בדיוק, אבל אתה לא היחיד

החזרה שלה יכולה להיות או ממש טובה ועשויה נכון ומרתקת או שהיא יכולה להיות מזעזעת וכולנו נשנא את זה. זה תלוי איך כותבים את זה ומה עושים. בכלל נראה לי שכל זה שייך לתחום הפנטזיה כי איך שהוציאו אותה היה בערך לבעוט אותה מהסדרה ולהגיד אל תחזרי... יש לאנטומיה נטייה לעשות את זה. אני לא רואה באיזו דרך היא גם תשתלב בקווי עלילה של העונה החדשה וכל מה שהיא כבר יכולה לעשות שם זה לבוא כדי למות או וואטאבר וזה (לדעתי כמובן) יהרוס את אלכס שכרגע אני מאוד אוהבת אז אני מקווה מאוד שלא...

ellendili

New member
על הסצנה עם דני

וגם אני מתגעגעת לאיזי אבל לא חושבת שיש לה מקום לחזור אליו בשלב זה... וגם- הדמות שלה נהייתה כ"כ מרגיזה ופתטית בעונה 6 שכבר עדיף היה לה למות בפינאלה 5. בקיצור, כשתוקפים אותי געגועים עזים אני פשוט צופה בפרק אקראי מעונות 1-3. זה עוזר

Cordillia

New member
איזי כבר פחות חסרה לי

אבל הגעגועים תוקפים כשאני צופה בפרקים מהעונות הראשונות. וגם לדעתי האובדן של איזי את דני היה הרגע הכי שובר לב בתולדות הסדרה. בכיתי בטירוף.

עדושית

New member
לגמרי הסצנה הכי עצובה ושוברת לב בסדרה

אבל עם כמה שאהבתי את איזי בעונות הראשונות, לדעתי היא הייתה צריכה למות יחד עם ג'ורג' (ככה סצנת המעלית שלהם הייתה יותר הגיונית ומרגשת) פשוט כי בעונה 6 הדמות של איזי הפכה להיות בלתי נסבלת בעליל וכ"כ לא איזי

yam74

New member
not to mention the song

chasing cars
אחד השירים היפים שגם זכה לביצוע מעולה בפרק המוזיקלי המושמץ (לא ממש בצדק לדעתי...) כשאני קוראת את המילים עכשיו אני מבינה כמה הן מתאימות לסצינה ולסיפור של איזי ודני (כל ההקרבה שהיא עושה למענו ואפשר להשליך את זה על עוד מלא דברים במערכת יחסים שלהם, לא?!) We'll do it all Everything On our own We don't need Anything Or anyone If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? I don't quite know How to say How I feel Those three words Are said too much They're not enough If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world?
כאן החלק הכי אהוב עליי בשיר Forget what we're told Before we get too old Show me a garden that's bursting into life Let's waste time Chasing cars Around our heads I need your grace To remind me To find my own If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? Forget what we’re told Before we get too old Show me a garden that's bursting into life All that I am All that I ever was Is here in your perfect eyes, they're all I can see I don't know where Confused about how as well Just know that these things will never change for us at all If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world?

pennylane11

New member
אני אוהבת את השיר הזה עוד מלפני

שידעתי שהוא באנטומיה בכלל... Those three words are said too much but not enough...

סצנה מדהימה!

ולא יודעת אם הייתי רוצה לראות את איזי חוזרת אליינו. זה יהרוס את אלכס ואני נורא אוהבת את אלכס. איזי היא דמות מהעבר שכיף להתגעגע אליה כזה. להגיד כמה טוב היה כשהיא הייתה. אבל היא נרא לא קשורה לכאן ולעכשיו

xx2

New member
רוצה את איזי חזרה לגמרי

במיוחד אחרי הפרק שלפני אחרון
למי שלא ראה את הפרק שלפני האחרון, כשאלכס מדבר על ג'ורג' ואיזי, זה כ"כ ....די צריך אותה בחזרה

למעלה