רק קפצתי להגיד שנה טובה מי ייתן והשנה תפרג'עו יותר מבשנה שעברה
T TheWhitestOfFangs New member 1/1/16 #1 רק קפצתי להגיד שנה טובה מי ייתן והשנה תפרג'עו יותר מבשנה שעברה
T TheWhitestOfFangs New member 2/1/16 #3 לא לא, אני כבר מיציתי את הפורום אני מעדיף לנצל את זמני על דברים יותר משמעותיים וריאליים. וחוץ מזה, את גם ככה סתם טיזרית P-:
לא לא, אני כבר מיציתי את הפורום אני מעדיף לנצל את זמני על דברים יותר משמעותיים וריאליים. וחוץ מזה, את גם ככה סתם טיזרית P-:
T TheWhitestOfFangs New member 3/1/16 #8 ואל תשכחי!                                                                       סקס.
ואל תשכחי!                                                                       סקס.
ד דניאל35אי New member 2/1/16 #5 מי דיבר על הפורום? כתבתי בלשון יחיד   אני לא "סתם" אבל כן אני טיזרית אבל התגעגעתי ...  
T TheWhitestOfFangs New member 3/1/16 #10 אם מזמינים - אני בא ויש הוכחות!   ותודה   אני חושב שאני אבדוק את תיבת ההודעות מדי פעם, לכל מקרה
אם מזמינים - אני בא ויש הוכחות!   ותודה   אני חושב שאני אבדוק את תיבת ההודעות מדי פעם, לכל מקרה
T TheWhitestOfFangs New member 3/1/16 #9 סורי בייבי אבל אני אבדוק את תיבת ההודעות מדי פעם (בכל זאת, אולי יהיה עוד איזה מפגש פסגה או משהו)