רק למי שלא נרתע מחפירות:)

עקרב76

New member
רק למי שלא נרתע מחפירות:)../images/Emo243.gif

למה לכל כך הרבה אנשים יש קושי לכתוב על עצמם בכרטיס שלהם באתר? הרי הרבה מהם אנשים עם תפקיד שדורש אחריות, כושר ביטוי, יכולת כזאת ויכולת כזאת...ןלמה אנשים מציינים זאת - כי קשה לי לכתבו על עצמי... למישהו יש תובנה?

somelove

New member
גם אני תהיתי לגבי זה

ועדיין אין לי תשובה. יש לי רק השערות לגבי זה. אני מניחה שהרבה מהם בכלל לא מנויים באתר, אלא נכנסים בשביל הכיף. וגם יש הרבה כאלו ששמים הרבה דגש על המראה החיצוני ולכן, מה שחשוב להם זה התמונה ולא המלל. אני יכולה איכשהו להבין, אנשים שעברית היא לא שפת האם שלהם, ואולי קיים קושי לכתוב. אבל גם זה לא בהכרח נכון. באופן אישי, אני יכולה להגיד שזה ממש מרתיע מלפנות לאנשים, שלא טרחו לכתוב שום דבר, או שציינו רק דברים בסייסים כמו גובה ואזור מגורים. אבל יכול להיות שיש כאן דעות אחרות לגמרי לגבי זה.

פנומן 72

New member
כשאת קונה מוצר את תוהה לגבי תכונותיו

את לא מספרת למוכר על כל תכונות האופי שלך. אותו דבר כאן, כשאנשים מחפשים בן/בת זוג הם יאריכו במה הם רוצים "לקנות" אבל פחות ירגישו בנוח לספר על מה הם עצמם מוכרים. זאת ועוד, ואת זה אני שמתי לב, שכשגברים למשל כותבים הרבה על עצמם, הבחורות חושבות שהוא חופר, עף על עצמו, שלא לומר נרקסיסט וגרפומן. ביום שאתן תדעו מה אתן רוצות - יהיו לנו הגברים יותר קל לגשת לענין.

עקרב76

New member
"תדעו מה שאתן רוצות,..

זה סוג של הכללה.... הגבר שיענין אותי אישית - יהיה מישהו שיכתוב דברים לעניין....אבל זאת אני... האמת כבר התחלתי לנתח כל כרטיס וללקרוא בין השרות...וכדי לראות אם אני בוגעת בול עשיתי בדיקה... מדהים כמה שיש קשר...

לדעתי, הבעיה הגדולה היא החשש מ...

להחשב יהיר / שיטחי... הרי כולם חושבים שהם חכמים מעל הממוצע, ועוד כמה וכמה תכונות אופי חיוביות. יכול להיות שאחד עוסק במשהו שדורש ממנו דיבור רב ולכן, כאשר הוא חוזר הביתה, הוא רוצה שקט... אם אני לא מתחבר למה שהבחורה כותבת על עצמה, אני לא שולח הודעה.

את בטח מאלו שחופרות בכרטיס ?

בטח כתבת שם מגילת העצמאות. מה הפלא שאנשים שולחים לך קריצה במקום להתכתב איתך ?

rarg

New member
אותה שאלה בשינוי אדרת... עלק לא

נרתע מחפירות.. זה מה שאת רוצה, לא? לפחות תגווני בשאלות..

גיל1976

New member
מה את רוצה ממנה?

הבחורה הזהירה שזו חפירה, כלומר המשך/חזרה של השירשור ההוא.

גלי ס

New member
לא, פשוט היו כאלה (מועטים) שלא הבינו

שבג'יי דייט היא מקבלת 20 הודעות ביום (מאוד מאוד כוסית ופולרית)

rarg

New member
לא ממש לא ../images/Emo13.gif

אבל באמת, כבר שאלה את זה.. הכותרת שלה כבר הראתה שהיא לא באה לקבל תשובה..

במבי674

New member
מניסיון אישי שלי..

כל פעם שאני חוזרת לאתרים, אני משקיעה בלחשוב על משהו אמיתי מצד אחד ושנון ומעניין מהצד השני וזה לא פשוט... הסיבה שאני מנסה שזה יהיה שנון, כי שמתי לב שאני עונה יותר לגברים שכותבים בצורה זאת מצד שני, בדיוק כמו שאני עניתי גם לגברים רק על סמך תמונה, אני בטוחה שפנו או ענו לי על סמך אותו קריטריון.
ולפעמים לאנשים אין חשק להשקיע.. אז הם כותבים שאין להם כוח. האם זה אומר שגם לזוגיות לא יהיה לם כוח? לא יודעת

למעלה