דווקא הובטח גם לטראמפ וגם למשפחות שהולכים לשלב השני של העיסקה ולא עוצרים לאחר שחרר ה-33.לא נכון!
השמאל דורש בצורה ברורה שכולם יחזרו.
לא יעשו את זה כי אז ירצה לצאת לגמרי מעזה!
דווקא הובטח גם לטראמפ וגם למשפחות שהולכים לשלב השני של העיסקה ולא עוצרים לאחר שחרר ה-33.לא נכון!
ברור שהם לא ישארו שם לנצח...דווקא הובטח גם לטראמפ וגם למשפחות שהולכים לשלב השני של העיסקה ולא עוצרים לאחר שחרר ה-33.
ואם כולם יחזרו הם יפסיקו למצוא סיבות להאשים את ביבי? הם ימשיכו להיות נגדו בדיוק כמו עכשיו.לא נכון!
זה תפקיד האופוזיציה,בדיוק כמו שביבי עשה בזמנו.ואם כולם יחזרו הם יפסיקו למצוא סיבות להאשים את ביבי? הם ימשיכו להיות נגדו בדיוק כמו עכשיו.
להשמיץ ולהוציא דיבה?זה תפקיד האופוזיציה,בדיוק כמו שביבי עשה בזמנו.
אם זה הוצאת דיבה שיתבע...להשמיץ ולהוציא דיבה?
זה לא סיכול. לראש ממשלה יש חובה וזכות להחליט מתי לעשות עסקה ובאיזה תנאים. ומתי לא. השמאלנים הפכו לפרודיה פסיכוזית.אם זה הוצאת דיבה שיתבע...
עכשיו כבר ברור וידוע שביבי סיכל את העיסקה כל הזמן הזה.
הוא לא אמר בצורה ברורה - אין עיסקה אני סיכלתי כי אני לא מסכים ל... ולפרט.זה לא סיכול. לראש ממשלה יש חובה וזכות להחליט מתי לעשות עסקה ובאיזה תנאים. ומתי לא. השמאלנים הפכו לפרודיה פסיכוזית.
הוא אמר ברור למה בפעמים הקודמות לא היתה עסקה.הוא לא אמר בצורה ברורה - אין עיסקה אני סיכלתי כי אני לא מסכים ל... ולפרט.
הוא שקרן ורמאי.
זה האדם שאתה מגן עליו.
בערך, אבל אל תשכח שמאז העיסקה הראשונה,הוא מחבלהוא אמר ברור למה בפעמים הקודמות לא היתה עסקה.
ממש לא. לישראל היו דרישות ברורות. מלבד זה אסור לפרסם את כל הפרטים בתקשורת.בערך, אבל אל תשכח שמאז העיסקה הראשונה,הוא מחבל
בסתר בעיסקאות בלי להגיד.
היה אפשר להגיד אני לא הסכמתי לדרישות של החמאס ואני לא יכול להגיד מה הם מסיבות ביטחוניות.ממש לא. לישראל היו דרישות ברורות. מלבד זה אסור לפרסם את כל הפרטים בתקשורת.
מיותר לחלוטין להוסיף את זה.היה אפשר להגיד אני לא הסכמתי לדרישות של החמאס ואני לא יכול להגיד מה הם מסיבות ביטחוניות.
לא ממש,אף אחד לא הבין למה אין עיסקה כ"כ הרבה זמן.מיותר לחלוטין להוסיף את זה.
רק השמאלנים לא הבינו. כל בר דעת הבין בקלות.לא ממש,אף אחד לא הבין למה אין עיסקה כ"כ הרבה זמן.
נוצר הרושם שיש תקלות קטנות וכל מיני עיכובים מכל מיני סיבות וזה היה שקר.רק השמאלנים לא הבינו. כל בר דעת הבין בקלות.
התחלת יפההיה אפשר להגיד אני לא הסכמתי לדרישות של החמאס ואני לא יכול להגיד מה הם מסיבות ביטחוניות.
לעניות דעתי ביידן עכשיו מתלכלך בשביל לעזור לטראמפ,עד שבא טראמפ וכפה עליו להפסיק עם הטרלול.
הוא ממש לא מתלכלך , להיפך.לעניות דעתי ביידן עכשיו מתלכלך בשביל לעזור לטראמפ,
ז"א שהאנשים יחשבו שטרמאפ לא עשה ויתורים בשביל החטופים
זה עוזר לו לשמור על איצטלה ימנית.
מה שחיוני להמשך המלחמה - שלא יצטייר כ"שמאל/חלש/מוותר לערבים" וכד'.
כבר ארגנו לו כיסוי - "בלינקן רצה את זה" מבחינת השלטון.
ברור שהשמאל מתבצר בעמדה שטראמפ עשה את זה אבל לך תוכיח כל עוד הוא לא בשלטון בפועל.
לא נכון, בתקופת בגין ז"ל האופוזיציה תמכה בהסכם עם מצרים. בממשלת ביבי הראשונה האופוזיציה תמכה בהסכם חברון והסכם וואי. לשרון ז"ל הייתה תמיכה מהאופוזיציה בהתנתקות. היו גם אופוזיציות ענייניות וגם האופוזיציה של היום מציעים לנתניהו רשת ביטחון לשחרור החטופים אם בן גביר יצליח לגרור את סמוטריץ' לאיום הפרישה.זה תפקיד האופוזיציה,בדיוק כמו שביבי עשה בזמנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.