רק להוסיף כסא קטן לרגליים

Katarzis

New member
רק להוסיף כסא קטן לרגליים

טלויזיה ואפשר להתחיל במצגת. אני עובד על מצגת חדשה : )

ejay

New member
חמוד..

החומר של הכורסא נחמד, וגם העץ הירקרק חביב, אבל הפטרן הזה שבעיגול נראה רע לדעתי- שוב ´עומס יתר´, הפעם עומס גרפי ולא קומפוזיציוני.

טל33

New member
לרצפה יש השתקפות גבוהה מדי

נסה גם להליף לטקסטורה שונה - רואים את החזרה של הטקסטורה מאוד ברור.אם זו אמורה להיות רצפת פרקט אז העצים משתלבים ולא נגמרים בקו ישר.

Katarzis

New member
עדכון

אני אוהב את ההשתקפות הזו זה לא אמור להיות ריאליסטי בכלל ולפי דעתי זה נראה טוב. לגבי השטיח לא נראה לי שיש עומס כבד מדיי.

moti80

New member
מצויין!

לדעתי השטיח הזה ממש טוב...הוא מוסיף פרטים לסצנה וזה טוב, אחרת, זה היה נראה "שטוח" מידי. בנוגע להשתקפות ברצפה...אני גם חושב שהיא גורעת...

life4ever

New member
גם אני אהבתי את המנורה

אבל יש לי בעיה קטנה עם מיקום המנורה וכיוון נפילת הצל. תעשה שהמנורה שנראית בתמונה תטיל צל (אם האהיל מפריע תעשה לו EXCLUDE ) התאורה הכללית תשמש להוספת אור לסצינה אך לא תטיל צל. כך זה יראה הגיוני יותר (אם יש הרבה אור לכאורה בסצינה למה המנורה דולקת?)

Katarzis

New member
אני חושב שלקחת את הסצינה

ברצינות יתרה

life4ever

New member
יכול להיות ....

אבל רצינות זה דבר אחד וחוקי הטבע זה דבר אחר ... בכל אופן : איך שתרצה , זו יצירה שלך ...

life4ever

New member
ועוד משהו מוזר ...

השטיח מפיל צל על עצמו ? או שנדמה לי ??? יש שם משהו מוזר ... (אני לא מחפש אותך ,בחיי ! אבל זה באמת פוגע באמינות ...)

Newbie 91

New member
real cool

i just love the mix in cartoon/real ,and i like the huge buttons on the remote control (if i am not mistaken) anyways yea the carpet is casting shadow on itself ,but i think it is because he has a slight bump in the edge of the carpet ,sort of like a little wall.. i saw carpets like that ,so it makes sense :)

Katarzis

New member
תאמין לי זה רק בשבילך...

וכן לשלט יש אכן כפתורים ענקיים, אבל לא הבנתי כל כך מה רצית לאמר : )

ננהננה

New member
../images/Emo6.gif אחלה

ממש בחור ביתי הזאב הזה :) יש המון אווירה בסצינה הזאת תוכל בקוים כללים להסביר איך עשית את החומר של הקטיפה?

Katarzis

New member
לגבי הקטיפה

יש ללייטווייב SHADER שקוראים לו VELVET הוא נותן מראה של קטיפה, אני הוספתי עוד קצת ספקיולר וטקסטורת צבע פרוצדורלית.

Da Jackel

New member
חחחחחחח :) חמוד ביותר...

יצא נחמד מאוד אבל אני חושב שכדאי באמת לשנות את הטקסטורה של השטיח כי הוא קצת מעמיס לדעתי הדבר הראשון שראיתי שהתסכלתי בתמונה היה השטיח ורק אח"כ כל השאר אז לדעתי כדאי אפילו לעשות את הטקסטורה טיפה כהה ורכה יותר או משהו כזה במקום להחליף אותה. אבל בגדול אהבתי מאוד :)

Nebelis

New member
אדיר

יש משהו שפשוט לא נראה לי הגיוני ואין לי מושג למה זה קורה אבל יש השתקפות בעץ של החפצים למרות שיש שטיח שאמור להסתיר את החלקים שמשתקפים

למעלה