רק דיברנו על גנבים כאן ומסתבר שרוסיה הגדולה גונבת רעיונות מנתניהו

בון דוק

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה לי שכאן נתניהו ירש באופן חוקי את הרעיונות של מנחם בגין ז"ל כך שהמקור הוא מנחם בגין ז"ל ולא ביבי. או שאולי אפילו טראמפ שהציע בתוכנית המאה שתקום מדינה פלסטינית אבל האחראי על ביטחון במדינה הפלסטינית יהיה צה"ל.

לעומק

Well-known member
באיזשהו מובן זה טוב לישראל.
ככה לא נהיה היחידים עם סוג כזה של שלטון.

אך מצד שני נהיה דומים לרוסיה.
ותמיד שירצו לפגוע ברוסיה יפגעו בנו תחילה

לעומק

Well-known member
אתה רוצה להיות ככה?
אני מעדיף לפתור את הסכסוך בירדן. ולעשות זאת כמה שיותר מהר
אבל אומרים שזה לא ריאלי

לעומת דעתי,
אייזנקוט, ורוב המרכז. רוצים לדחות החלטה לגבי מדינה לפלסטינים.

אז במקרה כזה עדיף לא להיות לבד..

אני מעדיף לפתור את הסכסוך בירדן. ולעשות זאת כמה שיותר מהר
אבל אומרים שזה לא ריאלי

לעומת דעתי,
אייזנקוט, ורוב המרכז. רוצים לדחות החלטה לגבי מדינה לפלסטינים.

אז במקרה כזה עדיף לא להיות לבד..
אז אתה אומר שצריך לחכות לגודו?

עד היום חשבתי שהזמן פועל לרעתינו.
וצדקת,שום דבר לא השתנה.

גם מה זה "לטובתינו",

אם יש לך דירה בשטחים אז כן הזמן עובד לטובתך,ככל שעובר הזמן הסיכוי שתחזיק את הדירה לנצח גדל.

לכאורה רווח של שטח אז מה אני מתלונן?

המחיר...

בזמן,בכסף,בחיי אדם,בנזק נפשי ופיזי וכו'

evglev1

Well-known member
מנהל
וצדקת,שום דבר לא השתנה.

גם מה זה "לטובתינו",

אם יש לך דירה בשטחים אז כן הזמן עובד לטובתך,ככל שעובר הזמן הסיכוי שתחזיק את הדירה לנצח גדל.

לכאורה רווח של שטח אז מה אני מתלונן?

המחיר...

בזמן,בכסף,בחיי אדם,בנזק נפשי ופיזי וכו'
אם יהיה שלטון ערבי יהיה סיכוי לאבד את הדירה. היה בפורום נענע סופר שבספרו המבול חזה את עליית שרון ז"ל לשלטון ואת מלחמת אוסלו שהוא חשב שתהיה מלחמה אזורית וטעה, אבל הוא היה פאסימי וחזה את חורבן ישראל כבר ב-2010, אגב הוא ימני שבסיפור שלו השמאל הוא שגורם לחורבן. אז לאחר החורבן הממשלה הערבית שנעזרת בחרדים שעכשיו מרוויחים מבריונות בשביל הערבים כשאיבדו את תקציבי המדינה, אבל הממשלה מפנה משפחות של זוג וזוג ושני ילדים מדירות של 3 חדרים ומעלה כדי לתת את הדירות האלה למשפחות ברוכות ילדים שהם של ערבים או חרדים. כך שמי שיש לו דירה ועשרה ילדים אולי מסודר, אבל משפחות חילוניות באריאל יכולות לאבד את הבתים כדי שהם ייתנו למשפחות ברוכות ילדים הערביות והחרדיות אם חס וחלילה הערבים מממשים את הרוב שיש להם ומשתלטים על הכנסת.

אם יהיה שלטון ערבי יהיה סיכוי לאבד את הדירה. היה בפורום נענע סופר שבספרו המבול חזה את עליית שרון ז"ל לשלטון ואת מלחמת אוסלו שהוא חשב שתהיה מלחמה אזורית וטעה, אבל הוא היה פאסימי וחזה את חורבן ישראל כבר ב-2010, אגב הוא ימני שבסיפור שלו השמאל הוא שגורם לחורבן. אז לאחר החורבן הממשלה הערבית שנעזרת בחרדים שעכשיו מרוויחים מבריונות בשביל הערבים כשאיבדו את תקציבי המדינה, אבל הממשלה מפנה משפחות של זוג וזוג ושני ילדים מדירות של 3 חדרים ומעלה כדי לתת את הדירות האלה למשפחות ברוכות ילדים שהם של ערבים או חרדים. כך שמי שיש לו דירה ועשרה ילדים אולי מסודר, אבל משפחות חילוניות באריאל יכולות לאבד את הבתים כדי שהם ייתנו למשפחות ברוכות ילדים הערביות והחרדיות אם חס וחלילה הערבים מממשים את הרוב שיש להם ומשתלטים על הכנסת.
סתם סיפורי ימין.

שורה תחתונה העם קובע.

כרמיזן

Well-known member
אם הזמן פועל לטובתי, אז מה אכפת לי לחכות לגודו...
אם הזמן פועל לרעתי, אז עדיף לפעול במהירות..

עד היום חשבתי שהזמן פועל לרעתינו. לכן, עדיף לסיים את הסכסוך כמה שיותר מהר...

הבה נפתור את הסכסוך בין האנס לנאנסת...
נתפשר, ניתן לאנס לאנוס אותה חצי....

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה רוצה להיות ככה?
הלוואי!!! בגין ז"ל פספס הזדמנות אדירה לספח את איו"ש או אפילו יש"ע בלי להעניק אזרחות לתושבים כשהאפרטהיד בדרום אפריקה היה לגיטימי או לפחות לא היו פעולות משמעותיות נגדו ופספסנו 20 שנה של אפרטהיד משגשג שעד לסנקציות על דרום אפריקה יכולנו גם לעודד עלייה נוספת של יהודים וגם לעודד הגירה של ערבים כדי שלאחר פירוק האפרטהיד בדרום אפריקה כבר יהיה רוב יהודי מוצק בין הים לנהר.

הלוואי!!! בגין ז"ל פספס הזדמנות אדירה לספח את איו"ש או אפילו יש"ע בלי להעניק אזרחות לתושבים כשהאפרטהיד בדרום אפריקה היה לגיטימי או לפחות לא היו פעולות משמעותיות נגדו ופספסנו 20 שנה של אפרטהיד משגשג שעד לסנקציות על דרום אפריקה יכולנו גם לעודד עלייה נוספת של יהודים וגם לעודד הגירה של ערבים כדי שלאחר פירוק האפרטהיד בדרום אפריקה כבר יהיה רוב יהודי מוצק בין הים לנהר.
אם היה אפרטהייד משגשג היו נולדים הרבה יותר ערבים.

למעלה