כי רק בישראל שמים!רק בישראל
רק בישראל יש מדבקה באוטובוסים שאומרת נא לא לשים רגליים על המושבים
גם באוטובוסים והרכבות באירופהכי רק בישראל שמים!
מה שמזכיר לי...גם באוטובוסים והרכבות באירופה
וארה"ב יש שלטים כאלה, רק ששם אנשים באמת מתייחסים אליהם ולא כמו בארץ. מצד שני, הרכבות התחתיות בפאריז וניו יורק מלאות בכתובות גרפיטי ובלכלוך, בישראל הרכבת נקיה וגם האוטובוסים יחסית.
אם אני לא טועה אז היו,מה שמזכיר לי...
לפני שנה נסעתי ברכבת בצ´כיה, ובקרון שלי בחורה שכבה על הכסאות כי היה מקום (זה היה תא סגור עם 4 מושבים צמודים בכל צד). הפקחית רצתה לתת לה קנס... אבל בסוף היא ויתרה... אפרופו... האם ברכבת ישראל יש, או היו פעם קרונות מסוג זה?
אני הישראלי המכוערמה שמזכיר לי...
לפני שנה נסעתי ברכבת בצ´כיה, ובקרון שלי בחורה שכבה על הכסאות כי היה מקום (זה היה תא סגור עם 4 מושבים צמודים בכל צד). הפקחית רצתה לתת לה קנס... אבל בסוף היא ויתרה... אפרופו... האם ברכבת ישראל יש, או היו פעם קרונות מסוג זה?
ממש לא, גם אנחנו בטיסות ארוכותאני הישראלי המכוער
כשטסתי בטיסה בתוך אמריקה היו מקומות פנויים במטוס וזו הייתה טיסת לילה אז עברתי לשני המושבות הריקים שמאחורי כדי לישון... ותפסתי את שניהם כאילו.. אני נחשב ישראלי מכוער או סתם מישהו שרצה לישון?
אני עוד כשגרתי בארגנטינה עשיתיממש לא, גם אנחנו בטיסות ארוכות
הרשינו לעצמנו לישון על שני כיסאות צמודים, ובמקרים מסויימים אף על הרצפה שליד פתחי החירום (יש שם יחסית הרבה מקום).
קרונות עם תאיםמה שמזכיר לי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.