רקע העניינים

מצב
הנושא נעול.
רקע העניינים

רקע העניינים
ברקע ישנן הלנות שכר לאורך כל תקופת העבודה מן החודש הראשון. אני הוא זה שפניתי במכתב התראה למעסיק עקב ההלנות הנ"ל. בגלל המכתב הנ"ל המעסיק פיטר אותי. ההלנות נמשכו גם לאחר המכתב הנ"ל והוא החליט "לקזז" לי מהשכר כי יצאתי לראיונות עבודה בתקופת ההודעה המוקדמת. לפני התקיפה הוא פטר אותי מעבודה לאורל כל תקופת ההודעה המוקדמת אז מדוע שאני אצטרך לתקוף אותו הרי ממילא הוא פטר אותי ? יש לי גם הקלטה בה הוא זה שמבקש ממני לסיים את עבודתי יותר מוקדם מתקופת ההודעה המוקדמת. בנוסף הוא גם החתים אותי בחוזה על 10 שעות עבודה בטענה שזוהי "משרה שדורשת מידה של נאמנות" או משהו כזה למרות שלפי ההגדרה של המשרה שלי זה לא נכון. אגב,מהעבודה לא התפטרתי למרות תוקפנותו כי היה חשש מתמיד שלא ישלם לי שכר או שיקזז לי וזאת עקב הלנות השכר התמידיות שלו.הוא תמיד הלין כדי שיהיה לו ממה לקזז אם יצטרך.כנ"ל לגבי אי מתן החוזה,את החוזה לא נתן בזמן כדי שלא אוכל לעזוב ואם ארצה לעזוב הוא יוכל לומר שאין לו בכלל מחויבויות כלפי כי לא נתן לי העתק חוזה בחודשים הראשונים ואני מצידי חתמתי על החוזה. לפי הפרטים הנ"ל לא מדובר כאן ב"סנטה קלאוס" נחמד.מדובר באיש מדון שמלכתחילה לא מתנהג בתום לב וזאת מן החודש הראשון בו הלין את שכרי. האם כל הפרטים הנ"ל משנים את פני תמונה הכללית או שאין פה קייס ? תודה שוב על תגובותיך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה