girl and her board
New member
רציתי רק להגיד תודה לקובי ולהמליץ ב
חום על "בצקובי" - הכנתי הרבה פעמים פיצה, היום החלטתי לנסות את הבצק ויצא פשוט מצוין! דרך אגב הפיצה יצאה בכלל מצוינת - הרוטב , הגבינצ והתוספות... אז למי שפיספס : (אני השתמשתי בחצי כמות - ועוד חצי מזה הקפאתי...) רכיבים: המתכון הבסיסי: 1 קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר כפית שטוחה מלח 3 כוסות מים 3 כפות שמן זית (חצי כמות כזו הספיקה לי לשלוש תבניות חד פעמיות מלבניות קטנות 20*15 מאלומיניום שקונים בסופר) אופן הכנה: מערבבים הכל לבצק נוח לעבודה בכלי חצי כדורי בתנועה סיבובית. טיפ של eingedi: עדיף להוסיף מעט יותר מים מן הרצוי בהתחלה ובמידת הצורך להוסיף אח"כ קמח אם הבצק דביק מדי. אם חסרים מים, קשה להוסיף אותם אח"כ… לשׁים על משטח מקומח קלות הרבה זמן (לפחות 10 דקות). מתפיחים במקום חמים בקערה מכוסה (כיסיתי בניילון נצמד והבצק "עבד" יופי) בין שעה לשעתיים. אני השהיתי שעתיים בזמן עיסוקיי האחרים. טיפ של eingedi: לא חשובה כ"כ העובדה שהבצק מכפיל את נפחו כמו העובדה שהוא "נושם", "עובד"... מוציאים את האויר מן הבצק המותפח (אפשר עם אגרופים), חותכים אותו לחתיכות רצויות: חתיכה אחת לכל "מוצר" סופי.
חום על "בצקובי" - הכנתי הרבה פעמים פיצה, היום החלטתי לנסות את הבצק ויצא פשוט מצוין! דרך אגב הפיצה יצאה בכלל מצוינת - הרוטב , הגבינצ והתוספות... אז למי שפיספס : (אני השתמשתי בחצי כמות - ועוד חצי מזה הקפאתי...) רכיבים: המתכון הבסיסי: 1 קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר כפית שטוחה מלח 3 כוסות מים 3 כפות שמן זית (חצי כמות כזו הספיקה לי לשלוש תבניות חד פעמיות מלבניות קטנות 20*15 מאלומיניום שקונים בסופר) אופן הכנה: מערבבים הכל לבצק נוח לעבודה בכלי חצי כדורי בתנועה סיבובית. טיפ של eingedi: עדיף להוסיף מעט יותר מים מן הרצוי בהתחלה ובמידת הצורך להוסיף אח"כ קמח אם הבצק דביק מדי. אם חסרים מים, קשה להוסיף אותם אח"כ… לשׁים על משטח מקומח קלות הרבה זמן (לפחות 10 דקות). מתפיחים במקום חמים בקערה מכוסה (כיסיתי בניילון נצמד והבצק "עבד" יופי) בין שעה לשעתיים. אני השהיתי שעתיים בזמן עיסוקיי האחרים. טיפ של eingedi: לא חשובה כ"כ העובדה שהבצק מכפיל את נפחו כמו העובדה שהוא "נושם", "עובד"... מוציאים את האויר מן הבצק המותפח (אפשר עם אגרופים), חותכים אותו לחתיכות רצויות: חתיכה אחת לכל "מוצר" סופי.