רציתי לשאול אתכם שאלונת:

DJNYC

New member
גבר. ../images/Emo69.gif

ודראג קינג לעומת זאת זו אישה.. ראיתי הופעה של דראג קינג פעם.. ויש סיבה למה הן פחות נפוצות

GAP

New member
male...

but with a female bahaver... you know... like the way you move, talk etc...o

תלוי מתי....... ../images/Emo120.gif

cross dressers הם לא בהכרח אנשים שמעוניינים להיות טרנס-ג´נדרים. את אלה שכן - חייבים לכבד את הבחירה שלהן, ואם הן רואות את עצמן כנשים - אז גם אני. לעומת זאת, יש כאלה שנהנים להתלבש מדי פעם כנשים, למרות שמגדרית הם רואים את עצמם כגברים, ואז ההתיחסות שלי היא בהתאם לאם הם על "מדי א´" או "מדי ב´".

לירוי25

New member
גבר! פאסיבי אבל גבר.. ../images/Emo8.gif

אבל ודרך אגב, החבר הראשון שלי היה כזה! דראג קווין הכוונה!

MARMELAD

New member
פינת הקוריוז...

במשך שנה וחצי גם אנוכי היה דראג קווין - למרות שלא הסכמתי מעולם להופיע - בדיווה, למי שמתעניין

MARMELAD

New member
ותוספת לשאלה.

שמעתי כבר כל מיני דעות לגבי דראג קווינז. שהם בעצם קוקסינלים ש"לא מעיזים להיות קוקסינלים" ולכן הם מסתפקים בבמה. שהם נשיים, שהם עדינים, שהם כולם הומואים. אז זהו, שאני כבר פגשתי לא דראג קווין אחת ולא שתיים שהיו סטרייטים מוחלטים. והשאלה המורחבת - היא - האם דראג קווין הוא בהכרח הומו? האם הוא בהכרח פאסיבי? האם הוא נשי גם כשהוא יורד מהבמה? סיפורים ותשובות ייתקבלו בשמחה. מישהו מכיר דראגיסט שהוא יכול לספר עליו?

DJNYC

New member
אני חושב שכולנו מכירים את

דיים עדנה.. שהיא בחור בריטי שבחיים לא היית מאמין.. ;)

לירוי25

New member
מנסיוני האישי

כפי שכבר אמרתי החבר הראשון שלי היה דראג קווין. זה התחיל מסתם הופעה ביומולדת של חבר משותף והפך לקצת יותר מתחביב. כן הוא היה נשי על הבמה ומחוץ לה! ואם יש משהו שדחה אותי זה זה. יכולנו לשבת בערב שישי עם חברים שלו כשכל השיחה סבבה סביב מי הזדיינה עם מי (אה, הוא גם נטה להשתמש בלשון נקבה כל הזמן), שמלות, בדים, איפור וסוגי דילדו. אין ספק שפיזית הוא היה גבר (עם סוודר טבעי כמו שלו אי אפשר להתווכח) ולא אני לא חושב שהוא אישה בגוף של גבר או כל דבר דומה, פשוט לא יודע לעשות את ההפרדה בין החיים המקצועים לחיים הרגילים. יצא לי להכיר עוד מספר של דראגיסטיות שפעלו באותו אופן.

MARMELAD

New member
ואם אפשר להיכנס לזה יותר לעומק:

-כשהכרת אותו הוא כבר היה דראג קווין? -נמשכת אליו גם כשהוא היה מחופש? -היית מגדיר אותו כקצת מטורלל? -למה נפרדתם?

לירוי25

New member
אז נכנס קצת לעומק..

כשהכרתי אותו זה היה ב"TOUCH" פאב של גייז שנסגר לא מכבר. כשהתחלנו הוא עדיין לא עסק בדראג, הוא היה אמנם די נשי ומוחצן אבל כשהיינו לבד הוא היה הכי מדהים שבעולם! אני מתחת לכל הציניות והאנטיפתיות נורא רגיש ודי רומנטי (עוד יעצרו אותי על דביקות יתר...) והוא היה כותב לי שירים, מצייר לי, מביא לי פרחים..הנסיך המושלם מהאגדות רק בלי הסוס והשריון. העניינים התחילו להשתנות כשהוא הופיע לראשונה במסיבת יומולדת של חבר משותף. תקרא לי שמרן אבל לראות את החבר שלי בבגדי אישה, די הגעיל אותי! לא יודע למה אבל זה פשוט דחה אותי. מן הסתם לא אמרתי כלום,כי אם זה מה שהוא אוהב אז לבריאות! עם הזמן הוא השתחרר מהצבא, והעיסוק הפך להיות קצת יותר מקצועי ותפס חלק נכבד מזמנו. (בין מסיבה זו לאחרת). למה נפרדנו? כי כבר לא יכולתי יותר. יצאנו 9 וחצי חודשים, הייתי מאוהב עד השמיים ונתתי לו הכל. כשהייתי יוצא חמשו"ש אם הייתי רוצה לראות אותו זה היה צריך להיות בתנאים שלו ועל פי הלו"ז שלו, כשכל תפקידי הסתכם בלשבץ את עצמי שם. אם הייתי מגדיר אותו כמטורלל? למה כי זה מה שהוא אוהב לעשות? ממש לא! מה שכן הייתי מגדיר אותי זה אדם בעל חוסר יכולת לעשות הפרדה בין החיים המקצועיים לחיים הרגילים. אדם שבשבילו העולם הוא במה תמידית והחיים הם סרט שלא נגמר. (והוא לא משהו שחושבים על זה). אה..זהו פחות או יותר אני חושב..?!

MARMELAD

New member
אז אם כבר נכנסנו לעומק

"אדם בעל חוסר יכולת לעשות הפרדה בין החיים המקצועיים לחיים הרגילים" זה לא מטורלל בעינייך? טוב, אולי ההגדרה היא קצת קשה מדי. אבל אחת הבעיות הכי גדולות של דראג קווינז היא חוסר היכולת שלהן לשכוח שהן לא על הבמה.

לירוי25

New member
ספר לי על זה..

אבל הקטע הכי עצוב בכל הענין, הוא שכמה שאני טיפוס חזק ויציב הלכתי אחרי הקוריוזים שלו. נתתי לו לשחק בי כמו שהוא רצה, איך שהוא רצה. בכדי לראות אותו היית משנה את כל הלו"ז (כמה שכבר יש לחייל בצבא) של החמשו"ש בכדי שנתראה ושחס וחלילה הוא לא יפסיד מסיבה או הופעה בגללי. אין לי כעס כלפיו אלא רק כלפי עצמי. בגלל זה יש לי דחיה מדראג קווינס ושאר אוחצ´ות למינהן, כל הקטע שלחיות בסרט או לפחות בטלנובלה סוג ז´, איך לומר בעדינות? לא עושה לי את זה!

MARMELAD

New member
הממממ.. מוכר לי .....

כמו שאמרתי קודם - יצא לי להיות דראגיסט לתקופה מסויימת מחיי. ולזוועתי גיליתי - שאם אני יושב בבית קפה - הרבה יותר קל להרים את היד, לנקוש באצבעות ולצווח "מלצר!" כדי לקבל שירות. כלומר - לא אני הייתי שם, אלא בת דמותי. וזה עבד. נורא בקלות. פתאום כולם התייחסו אליי אחרת לגמרי, פתאום הייתי "שיגי".. הכל בגלל שהייתי דרגיסט. כשסיימתי את הצבא עזבתי את ת"א, ואת הדראג, לגמרי. ופתאום באילת - הייתי אני - ולא איזה אלטר אגו מחופף. והיה לי כל כך כיף. וכשחזרתי לת"א..... אז כבר לא יכולתי לחזור לזה. למה? כי כבר התרגלתי להיות "גיא" ולא דראג קווין. ונרא נחמד לי ככה. אז מנסיוני - זה די מטרלל, המקצוע הזה...

למעלה