רציתי לספר לכם

קרןרווה

New member
רציתי לספר לכם

על איזה סיפוק נפלא זה ללוות את התלמידים שלי מחוסר ידע מוחלט בגרפולוגיה ועד לאתמול, בארוע הסיום הם הקריאו סיכומים יפים במיוחד על כתב שקיבלו שבוע קודם. אני מרגישה קצת כמו אמא אווזה שגוזליה גדלים לתפארת. זה סיפוק בלתי רגיל. ותודה שמעון שבאת לבקר

שמעתי נסים ונפלאות על התלמידות

המשקיענות שלך, אולי תציעי להם להיכנס קצת אלינו ונראה אותם בפעולה ?

shamon51

New member
כתב פורום גרפולוגיה מהשטח../images/Emo39.gif

באולם התכנסו בוגרות (אפילו לא גבר אחד לרפואה
) הקורס לגרפולוגיה ובעליהן (כולל כמה דתיים
) קרן קיבלה את כולם עם חיוך (מקסימה כבר אמרתי ?) בתחילת הערב הוצג כתב והתלמידות הקריאו את הנתוח שלהן. אחר כך היה כיבוד ושתיה ואז קרן הרצת על חתימות ען הרבה דוגמאות כולל התפתחות החתימה אצל אנשים מסויימים. היה מאורגן ומתוזמן היטב, והכי חשוב המבט לעתיד ליום שבו יתמלא אולם (היכל התרבות ?) וכמובן תודה לקרן (מקסימה כבר אמרתי ?) שמעון

קרןרווה

New member
תודה לכתבנו

היה גבר שפרש.. ויצטרף לקורס הבא שוב.. ככה זה.. איך מסבירים שיותר נשים בתחום הזה? עם כאלו דיווחים אוהדים יש לך כרטיס הזמנה פתוח!

Ramie

New member
גם אני

סימתי זה עתה את הקורס. בשנתיים האחרונות הייתי גבר יחיד בכיתה של נשים. ללא ספק חוויה מרחיבת דעת ומעניינת. אחד ההסברים שניתנו למיעוט הגברים במקצוע זה שהגברים אינם מסוגלים לעמוד מול פני האמת כאשר הם רואים את כתב ידם ומסוגלים לנתח אותו. אנני יודע אם זה הסבר נכון. לי כתב ידי אף פעם לא הפריע. למרות זאת, אם מסתכלים על כותבי הספרים למינהם גם בעברית, וגם בכל השפות האחרות הרי שהמצב מאוזן לגמרי.

למעלה