רציתי לספר לכם על..

רציתי לספר לכם על..

משהו חשוב שקרה בחיים שלי. יש ילד שאני אוהבת ואני אקצר- לפני כ-3 או 4 שנים התוודתי לחברה הכי טובה שלי שאני אוהבת את אותו הילד. לאחר כמה זמן הבנתי שגם היא מאוהבת בו. מה שקרה סיפרתי לו שאני והיא אוהבות אותו ואמרתי לו לבחור מי תהייה חברה שלו! הוא בחר בחברה שלי- כמובן הייתי עצובה. בקיצר חברה שלי עזבה ת´עיר לפני כשנתיים- וכמובן עזבה אותו. ובשנה הזו גם הייתה לו חברה שאני עזרתי בזה שהם יהיו ביחד ולבסוף נפרדו. מה עלי לעשות?? אני עדיין אוהבת אותו! נ.ב- אני עדיין לא סלחתי לו על מה שעשה לי....

הבלונדה

New member
למה ממש הבנתי מה הוא עשה לך?

מה זה שהוא בחר בחברה שלך ואל בך? הרי את אמרת לו לבחור.. זה בעיה שלך.. ולפי דעתי עברו כבר 3-4 שנים מאז והוא לא ממש מראה סימנים שהוא מעוניין בך... שכחי ממנו ותמשיכי האלה...

spider woman

New member
תלכי על זה!

אם את אוהבת אותו אל תפספסי את ההזדמנות...אחר כך כשתהיה לו מישהי אחרת תהיה עצובה ותכעסי על עצמך למה לא היית איתו......

לך יפה....

תראי אין לך מה לכעוס עליו, כי הוא הלך עם מי שהוא רצה, הוא עשה את הבחירה שלו. אני יודעת שזה מבאס. אך אין מה לעשות. פשוט את יכולה לבחור להישאר ידידה שלו, ואולי הזמן יעשה את שלו. או פשוט להמשיך הלאה. אבל חבל שתישארי עם רגשות של טינה. חוקרת

למעלה