רציתי לחלוק מה שרק אתם תבינו....

רציתי לחלוק מה שרק אתם תבינו....

היום היה יום הולדתי, ולא יכולתי לבקש יומולדת טוב מזה. התחלנו בבוקר - במרפאת פגים - ביקורת אותה עברו הבונבונים עם מחמאות! ואז הרופאה המקסימה אמרה לנו: "כולם בפגיה יודעים שאתם באים היום - את חייבת ללכת להראות אותם לכולם!" כמובן שהפניתי את תשומת ליבה לכך שהלבשתי אותם במיוחד במיטב המחלצות מסיבה זו! הגענו לפגיה והיה פשוט מרגש. ד"ר מזכרת (מנהל הפגיה) שבד"כ יש לו נטייה לציניות, הביא מיד מצלמה מדוגמת וצילם את היפיופים שלי
(מה חבל שאיתמר בדיוק נרדם והם הפסידו את החיוך שלו). יהנותן פלירטט עם האחות המתוקה בתיה בלי בושה. היה פשוט נפלא. העובדת הסוציאלית (חיה הנהדרת) הכירה לי אמא לפג שבוע 27 שחיפשה עידוד, שאלה אותי שאלות וכ"כ שמחה לראות את הבונבונים שלי ואיך הם נראים כיום
. אח"כ חזרנו הביתה, ואהובי ובתי הכינו לי ברכות מרגשות, הפתעות, ממתקים ומצלמה דיגיטלית! ולקינוח יצאנו כווווולנו למסעדה תאילנדית, שלמרבה המזל היתה די ריקה (פעם ראשונה שהבונבונים במקום ציבורי סגור!). היה טעים ונעים וכולנו נהננו מאוד. איזה יומולדת שמח. שיהיו רק כאלו לכולנו

annabel1

New member
איזה נהדר..

מזל טוב ובהחלט זה כיף ללכת ולתת עידוד לכל אמא טריה שזקוקה לזה.. לפני כמה זמן הייתי בפגיה עם אריאל והיו שם זוג ש4 ימים לפני נולדו להם בן ובת בשבוע 24 כמו אריאל וזה היה מעין סגירת מעגל כשניסיתי לעודד אותם להראות להם שיש ניסים בעולם. אני זוכרת שעוד בפגיה הגיעו הורים בימי הולדת של הילדים ואני חשבתי לעצמי עד כמה אני מחכה שיגיע הרגע שאני אגיע ויעודד הורים אחרים במקום שיעודדו אותי

באמת נשמע יומלדת מושלם

מה אפשר לבקש יותר ? אבל עכשיו כשהסגרת את זה שקיבלת מצלמה דיגיטלית, השלב הבא הוא ....תמונות בבקשה!!!

תודה! ואולי אפשר הדרכה ל-../images/Emo163.gif

מאותגרת טכנולוגית שכמותי איך מצרפים תמונות לפורום?
האהוב כבר העביר אותן מהמצלמה לתיקיה במחשב. מה עכשיו?

טוב אז ככה

שלב ראשון - צריך לכווץ . רוב התמונות הם גדולות מידי לשליחה . לחצי פעמיים על התמונה ותחפשי מעל איזה כותרת שנונת לך אפשרות לRESIZE או STRECH . אני מקטינה לחצי ושומרת בשם אחר . עכשיו פותחים הודעה , למטה יש הוסף קובץ וליד זה BROWSE ,תלחצי עליו ותחפשי את התיקיה האמורה . תבחרי את התמונה ותשלחי..... קדימה , מחכים...

doritya2

New member
מזל טוב לאימא

קודם כל מזל טוב לאימא, שבינינו היא חשובה לא פחות, כמו שאמרו לי הרופאים, הילדים מתקדמים בזכות ההורים. מעבר לזה טוב שביקרת בפגייה,אין כמו המקום הזה שבו השארנו חלק מעצמנו, לחגוג. שיהיו לך שנים רבות של אושר ונחת מהילדים ובכלל מהחיים, שתראי אותם גדלים ומתפתחים. ועוד דבר קטן, פעם אחרונה שהיינו בפגייה, אמרה לי הרופאה, "את לא יודעת כמה זה חשוב לנו שאתם באים עם הילדים, זה נותן לנו את המרץ להמשיך ולטפל בשאר הפגים. אנחנו מגדלים ילדים עד שלב מסוים ואז הם נעלמים, כשאתם באים אתם מכניסים את המשמעות האמיתית לעבודה שלנו וזה כל כך חשוב לנו". טוב לדעת שאנחנו יכולים לחזק את הצוות ואת הרופאים כדי שימשיכו לטפל בפגים אחרים, בצורה כל כך פשוטה וקלה. שוב מזל טוב ותמשיכו לחגוג.

מזל טוב!! יומהולדת..חגיגה נחמדת...

נשמע שנהנית יותר מאשר היית נהנית מטיסה לפאריז...נכון? בגלל זה החזרתי את הכרטיסים... הפנית את האמא לפג אלינו? לפורום? הלוואי וימי ההולדת הבאים יהיו אפילו יותר טובים ומאושרים (אם זה אפשרי)

מזל טוב ליומולדת ../images/Emo65.gif

את לא נמצאת ברשימות שלי בכלל, אז לא יכלתי לאחל לך מזל טוב בזמן. אבל גם באיחור של יום זה בסדר. נכון? את רוצה לתת לי תאריכי ימי הולדת לרשימה?

ס ת י ו 3

New member
אני לא מאמינה ששכחתי ../images/Emo67.gif

איזו חברה מצאת לך
אהובתי, המון המון המון המון מזל טוב
. ה-חלום כבר התגשם. אז...קדימה לחלום עוד חלומות ולהגשים אותם כבר השנה. מתקשרת עוד מעט...

../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב ../images/Emo77.gif

איזה כיף לשמוע על כזה יום הולדת מאושר.

מרגש מאוד!

וזו זכות גדולה מאוד להיות בצד של אלה שמדגמנים את ה"אחרי" מאשר אלה אשר מתמודדים בחרדה גדולה עם ה"לפני".

מזל טוב

תקחי איתך את החיוכים של היום המדהים הזה לכל ימי השנה. המון מזל טוב!!!

בימבילי

New member
מושלם.

מזל טוב ליום ההולדת ושמחה כל כך שהמשפחתיות שלכם שוב רגועה ועל מי מנוחות. כמה מעריכים את זה מהמקום שלנו. וגם אני שמתי לב לרמז ומחכה לתמונות של הילדים המקסימים והמוכשרים!

עמית@

New member
איזה יום שמח!! יום של הפתעות ../images/Emo13.gif

רק ימים כאלו שיהיו לכם! מדוגמים ומוצלחים ומפלרטטים.

למעלה