אחת ושניים
New member
רציתי לחלוק מה שרק אתם תבינו....
היום היה יום הולדתי, ולא יכולתי לבקש יומולדת טוב מזה. התחלנו בבוקר - במרפאת פגים - ביקורת אותה עברו הבונבונים עם מחמאות! ואז הרופאה המקסימה אמרה לנו: "כולם בפגיה יודעים שאתם באים היום - את חייבת ללכת להראות אותם לכולם!" כמובן שהפניתי את תשומת ליבה לכך שהלבשתי אותם במיוחד במיטב המחלצות מסיבה זו! הגענו לפגיה והיה פשוט מרגש. ד"ר מזכרת (מנהל הפגיה) שבד"כ יש לו נטייה לציניות, הביא מיד מצלמה מדוגמת וצילם את היפיופים שלי
(מה חבל שאיתמר בדיוק נרדם והם הפסידו את החיוך שלו). יהנותן פלירטט עם האחות המתוקה בתיה בלי בושה. היה פשוט נפלא. העובדת הסוציאלית (חיה הנהדרת) הכירה לי אמא לפג שבוע 27 שחיפשה עידוד, שאלה אותי שאלות וכ"כ שמחה לראות את הבונבונים שלי ואיך הם נראים כיום
. אח"כ חזרנו הביתה, ואהובי ובתי הכינו לי ברכות מרגשות, הפתעות, ממתקים ומצלמה דיגיטלית! ולקינוח יצאנו כווווולנו למסעדה תאילנדית, שלמרבה המזל היתה די ריקה (פעם ראשונה שהבונבונים במקום ציבורי סגור!). היה טעים ונעים וכולנו נהננו מאוד. איזה יומולדת שמח. שיהיו רק כאלו לכולנו
היום היה יום הולדתי, ולא יכולתי לבקש יומולדת טוב מזה. התחלנו בבוקר - במרפאת פגים - ביקורת אותה עברו הבונבונים עם מחמאות! ואז הרופאה המקסימה אמרה לנו: "כולם בפגיה יודעים שאתם באים היום - את חייבת ללכת להראות אותם לכולם!" כמובן שהפניתי את תשומת ליבה לכך שהלבשתי אותם במיוחד במיטב המחלצות מסיבה זו! הגענו לפגיה והיה פשוט מרגש. ד"ר מזכרת (מנהל הפגיה) שבד"כ יש לו נטייה לציניות, הביא מיד מצלמה מדוגמת וצילם את היפיופים שלי