רציתי להתייעץ איתכן- עיטור מראה(ראי

רציתי להתייעץ איתכן- עיטור מראה(ראי

קניתי מראה חדשה כזאת עומדת עגולה - ורציתי לצייר בקצוות שלה איזה פרחים קטנים או משהו...כלומר על הראי עצמו (אין לו מסגרת) חיפשתי איזה דוגמאות משהו באינטרנט...אבל לא מצאתי... חשבתי על קישוט עדין אפילו כמה משיכות מכחול לא משהו רציני... אבל רציתי קודם לחשוב על משהו ולא סתם להתחיל למרוח דברים אורך המראה בערך 25 סמ רוחב משהו כמו 13 סמ והיא עומדת עם מעמד של ברזלים מעוגל... תודה :)

דאפידאק

New member
../images/Emo62.gif

אממ...את יכולה לעטר את המראה בטוליפים בצבעים שונים או בצבע אחד...לגבי דוגמאות ...אני דיי בטוחה שאם תרשמי איזשהו כיוון כלשהו יוכלו יותר לעזור לך בכיוון של דוגמאות כמו למשל פרחים...אז את יכולה גם לרשום בגוגול פרחים או כל דבר אחר... בהצלחה..

L FALCON

New member
את יכולה ליצור דוגמת טיפות קטנה

טיפה יוצרים כאשר טיפה לוחצים על המכול ותוך כדי משיכה מרפים, נוצר מין פס שמזכיר טיפה מאורכת. את יכולה ליצור מזה דוגמא כמו עלים, טיפה למעלה וטיפה למטה (כאילו יש לך גבעול באמצע והטיפות משני הצדדים). אל תשכחי לעבוד עם צבעי זכוכית

תודה רבה ....יש עוד הצעות??

רק לפני כמה שעות שמתי את ההודעה שלי וכבר היא נדחקה לעמוד הקודם... רציתי לשאול בהזדמנות אם מישהו מכיר אתר אולי שהוא ראתה (היא...) משהו בסגנון?? אגב הרעיון של הטיפות...אהבתי... אני רוצה לקבל אם יש עוד רעיונות ולבחור משהו יפה...

למעלה