רציתי להראות לכם עוגה שהיום עשיתי..

saarch

New member
רציתי להראות לכם עוגה שהיום עשיתי..

מכיוון שאני לא מצליחה להוסיף ישירות תמונה אז אני שולחת את התמונה בקובץ WORD.
 

אילנהמ.

New member
מה שנותר לומר זה WOW , זה

נראה כמו בצק של פחזניות עם מלוי, האם המילוי הוא קרם וניל ועליו פירות? שוב,מקסים מקסים
 

saarch

New member
הרכב העוגה

העוגה עשויה מתחתית פריך שעליה מזולף מסביב פס של בצק רבוך (בצק של הפחזניות) שאופים ביחד. לאחר האפיה ממלאים בפנים קרם פטיסייה ומעליו מסדרים פרות. אח"כ מזלפים פחזניות ואופים וממלאים אותן בקרם וניל. מכינים קרמל ומצפים כל פחזניה מעל, מדביקים על פס הבצק רבוך מהאפיה הראשונה את הפחזניות ומגישים.
 

genoise

New member
אז זהו שלא קוראים לזה ככה ../images/Emo13.gif

saarch עשתה וריאציה חביבה על עוגה צרפתית קלאסית שנקראת saint-honore (סינט-הונרה), אלא ששם הפחזניות אינן ממולאות, ובין הפחזניות מזלפים בכמות נדיבה ובזילוף יפה ומסוגנן קרם שניטיי (שאיננו אלא שמנת מוקצפת עם אבקת סוכר ווניל). יש אפילו פייה מיוחדת לזילוף הנקראת saint-honore ומיועדת למטרה זו. את ה-saint-honore המציא פטיסייר צרפתי בשם שיבוסט. paris-brest היא עוגה צרפתית קלאסית אחרת: טבעת חלולה וחצויה רוחבית לשניים של בצק פחזניות, כשבין שתי השכבות מזלפים קרם מוסלין ומקשטים מעל בשקדים מולבנים פרוסים ואבקת סוכר.
 

genoise

New member
paris-brest דומה ל-st.honore??!!

בטח. כמו שדולצ'ין דומה לליאונרדו די-קפריו.
 

אילנהמ.

New member
טוב, הבנו שאת המומחית בעניין. לא

צריך להיות כל כך אגרסיבית. ולעניינו, מה שבלבל אותי זה צורת העיגול שעשוי מבצק פחזניות.
 

alex

New member
ז'נואז ! אני...

דווקא היכרתי את דולצין בצעירותינו ותדע/י לך שכולנו בהכשרה קראנו לו לני - בגלל הדמיון לדי-קפריו.
 

לישר

New member
דבר מגרה שכזה מראים בדיוק כשאני

רעבה, איך אתאפק? מהמם
 

דלית 3

New member
מעורר תיאבון - מקסים. למה כשאתם

מתארים איך אתם עושים משהו זה נשמע כמו משחק ילדים? גם כשאני מאוד מתאמצת אני לא מגיעה לקרסוליים של היצירות המדהימות האלה. כל הכבוד.
 
למעלה