אז זהו שלא קוראים לזה ככה ../images/Emo13.gif
saarch עשתה וריאציה חביבה על עוגה צרפתית קלאסית שנקראת saint-honore (סינט-הונרה), אלא ששם הפחזניות אינן ממולאות, ובין הפחזניות מזלפים בכמות נדיבה ובזילוף יפה ומסוגנן קרם שניטיי (שאיננו אלא שמנת מוקצפת עם אבקת סוכר ווניל). יש אפילו פייה מיוחדת לזילוף הנקראת saint-honore ומיועדת למטרה זו. את ה-saint-honore המציא פטיסייר צרפתי בשם שיבוסט. paris-brest היא עוגה צרפתית קלאסית אחרת: טבעת חלולה וחצויה רוחבית לשניים של בצק פחזניות, כשבין שתי השכבות מזלפים קרם מוסלין ומקשטים מעל בשקדים מולבנים פרוסים ואבקת סוכר.