רציתי לדעת איך אפשר לעשות לגבר כאבי ביצים ?

0שירז0

New member
רציתי לדעת איך אפשר לעשות לגבר כאבי ביצים ?

אשמח לרעיונות.. אחרי כמה זמן יש לו כאבים? וכמה זמן לוקח לעשות זאת ? והאם אחרי שכבר כואב לו אני יכולה לתת לו "לסיים" ? זה הרגשה טובה ? זה סוג של כיף לא ? אשמח לתשובות !!! תודה, שירז.

too addictive

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדולה את

ה אiר

New member
תלוי כמה כוח יש לך ../images/Emo3.gif

תגידי, מה זה הנקמה הפיזיולוגית הזו? מה קרה?

בולשיט שאנחנו המצאנו ../images/Emo6.gif

באמת. מעולם לא כאבו לי הביצים. אם הכוונה היא לפורקן מיני שלא באה על סיפוקו, אז יש לנו גם ידיים את יודעת. אין בזה שום דבר מיוחד או הרגשה. סתם המצאה של גברים כדי לפתות נשים לסקס זמין ומיידי כדי שלא יגרם להם "כאב". מצחיק אותי תמיד
עדיף לא לשחק עם גברים משחקים, בלי קשר לכאבים

ה אiר

New member
סלח לי

אבל מעולם זה לא עיניין אותי. זה עיניינו שלו ושל ביציו. אם יש בחורה שקונה את זה, זה עצוב לי מאד לשמוע.

aaronc76

New member
סלחי לי

מה זאת אומרת יש בחורה שקונה את זה? זו עובדה קיימת בשטח!

ה אiר

New member
תלוי מה תתן לי בתמורה,

[אנחנו מאד אינטרסנטים הא?] ידעתי שאפול בניסוח, התכוונתי שאנ'לא קונה את זה בקטע של תירוץ, לא שזה לא נכון.

תראי מבחינתי....

שום גבר שבעולם שיגיד לי בדייט על כאב ביצים לא יקבל ממני שום דבר ויותר מזה, ירד לי ממנו. לא נתקלתי עד כה בגבר שאמר לי שיהיה לו כאב ביצים אם לא אשכב איתו ואם כן, טוב זה לא היה קורה. לעומת זאת, מבן הזוג שלי אני כן יודעת שקיים דבר כזה אבל באותה מידה אני גם יכולה להגיד שיש לי לפעמים כאב ביציות = חרמנות שלא מומשה וזה מתבטא בתחושה מציקה.

ה אiר

New member
אז אני ואת באותה דעה.

שזה לא רלוונטי. זו לא סיבה לשכב איתו. ואם הוא יעלה את זה כסיבה, זה ממש לפסול את הבחור. במקרים שהיה לזה עוד איכשהו מקום, הדבר האחרון שצופה ממני זה לתרום לעניין. ולגבי הכאב ביציות, אם את פשוט לא מאמינה שזה דבר קיים פיזיולוגית, אז סבבה. רק לשם ההבהרה - אני בכלל לא נכנסת ללהכריע אם קיים או לא, מהסיבה הפשוטה והקודמת - לא רלוונטי. שיתמודד עצמאית.

פלטרון

New member
רגע - למה זה לא רלוונטי?

שאלה רצינית (לא , לא מציק לך
) : זוג, עושים משהו יחד, יש לזה השלכה לא נעימה על אחד מהם (למשל.. כאב ביצים, או היריון, או דימום לא רצוי). אין לצד הנפגע (פיזית) זכות לדרוש, מצד שני לומר לו "לא מעניין אותי" זה גם לא יפה. קחי סיטואציה אחרת - תארי לעצמך שאני יוצא עם מישהי לסרט תלת מימדי, שנינו החלטנו יחד, אבל מה לעשות התלת מימד עושה לי מיגרנה קשה. אני מבקש ממנה אם היא יכולה לעסות לי את הרקות כי זה עוזר, והתגובה שלה זה "קח כדור ותעזוב אותי בשקט". יפה? ואם מישהי נכנסת להיריון לא רצוי, והמכניס אומר לה - לא ענייני. זה יפה?

ה אiר

New member
אני לא מדברת על זוג.

דיברנו על דייטים. לכן גם כתבתי שבמקרים שעוד היה לזה איזשהו מקום [דייטים מתקדמים] אז לא צופה ממני לתרום. אף אחד לא היה מסרב כמובן, אבל זה פשוט הביא ל-2 תוצאות, או ללכת לשירותים או להמנע מהמצב. אם אתה מדבר על זוגיות... איזו שאלה - בכיף!!!
לגבי דוגמת הרקות... אם זה עושה כאב ראש אנחנו יוצאים מהמקום. נקודה. לא צריך לפתור פיזית את הבעיה אפשר גם להמנע ממנה.

ה אiר

New member
../images/Emo62.gif

אף אחד לא היה מסרב אם הייתי מתנדבת לתרום* ואני מניחה שהרבה פעמים גם מנעתי את זה, מרצון. לא צריך לבקש את זה. זה לא לעניין לבקש את זה (ברמה של דייטים!).

פלטרון

New member
סלחו לי שניכם.. אבל אתם מבלבלים בביצים.. ../images/Emo8.gif

אהרון - זה שאתה מעולם לא סבלת, זה לא אומר שזה לא קיים. אני עברתי את זה יותר מפעם בחיי - כלומר.. עובדה שזה קיים. מה האינטרס שלי להמציא לכם המצאה כאן בפורום?! ועובדה שגברים אחרים סיפרו לי על דייטים שהיו להם והסתיימו כך. כלומר אין להם שום סיבה לשקר לי. ומעניין שחבר טוב שלי שאני חולק איתו הכל בקשר לדייטים נשבע לי ש.. גם הוא מעולם לא חווה זאת! וחבר אחר אמר לי שכן. אז יש כאלו שזה קורה להם, ויש כאלו שלא. זה באמת מפתיע אותך שבני אדם שונים באופן בו הם חווים דברים כאלו?!

למעלה