מאיה & תגל
New member
רציתי לבקש ../images/Emo52.gif
סליחה שלא נמצאת או יותר נכון לא כותבת... עובדת עלי תקופה קשה נורא והכוחות שלי פשוט נעלמו. היה לי יום נורא...ובכלל...הכל. אבל... רוצה להזכיר לכם שתמיד איתכם גם כשאין מילים או כוחות ולבקש עוד
על שאין בי את הכוחות לענות להודעות. מפחדת להגיב ולא לכולכן... מרגישה שלכולכן מגיע תגובה הולמת למה שאתן כותבות אבל בקושי מוצאת את המילים להודעה הזאת. אני יודעת...מרגישה שמאכזבת...מרגישה שנעלמת וללא מענה אבל פשוט צריכה קצת זמן...לעצמי... כואב וקשה מידי מכדי לכתוב הודעות אופטימיות ומחזקות כמו תמיד. ולכן גם לא כותבת. ושוב
על הכל... אוהבת אתכם המון...תמיד..בכל רגע. אל תשכחו את זה לעולם. ואני תמיד איתכם. מלווה ולא נוטשת. רק...צריכה לאסוף קצת כוחות ואוויר לנשימה שאוכל לחזור ולחזק אתכם כאן. מבטיחה לכן שלא מוותרת...ונילחמת. כמו שתמיד מבקשת מכן. שלא לוותר. ולהמשיך למרות שקשה. אנחנו נעבור את זה... יגיעו עוד ימים יפים יותר. הלוואי...שרק יגיעו כבר. ומהר. אוהבת המון וגם כואבת איתכן
מאיונת שלכן.
סליחה שלא נמצאת או יותר נכון לא כותבת... עובדת עלי תקופה קשה נורא והכוחות שלי פשוט נעלמו. היה לי יום נורא...ובכלל...הכל. אבל... רוצה להזכיר לכם שתמיד איתכם גם כשאין מילים או כוחות ולבקש עוד