רציתי לבקש

רציתי לבקש ../images/Emo52.gif

סליחה שלא נמצאת או יותר נכון לא כותבת... עובדת עלי תקופה קשה נורא והכוחות שלי פשוט נעלמו. היה לי יום נורא...ובכלל...הכל. אבל... רוצה להזכיר לכם שתמיד איתכם גם כשאין מילים או כוחות ולבקש עוד
על שאין בי את הכוחות לענות להודעות. מפחדת להגיב ולא לכולכן... מרגישה שלכולכן מגיע תגובה הולמת למה שאתן כותבות אבל בקושי מוצאת את המילים להודעה הזאת. אני יודעת...מרגישה שמאכזבת...מרגישה שנעלמת וללא מענה אבל פשוט צריכה קצת זמן...לעצמי... כואב וקשה מידי מכדי לכתוב הודעות אופטימיות ומחזקות כמו תמיד. ולכן גם לא כותבת. ושוב
על הכל... אוהבת אתכם המון...תמיד..בכל רגע. אל תשכחו את זה לעולם. ואני תמיד איתכם. מלווה ולא נוטשת. רק...צריכה לאסוף קצת כוחות ואוויר לנשימה שאוכל לחזור ולחזק אתכם כאן. מבטיחה לכן שלא מוותרת...ונילחמת. כמו שתמיד מבקשת מכן. שלא לוותר. ולהמשיך למרות שקשה. אנחנו נעבור את זה... יגיעו עוד ימים יפים יותר. הלוואי...שרק יגיעו כבר. ומהר. אוהבת המון וגם כואבת איתכן
מאיונת שלכן.

נעלמת

New member
אויש מאיונת!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo23.gif

תשמעי מתוקה שלי...לא מספיק שעברת על החוק שלנו פעם אחת, עברת אותו כבר.... אמממממ...שניה תני לי לעבור שוב על מספר הסליחות שכתבת....רגע... הו! הנה מצאתי...עברת על החוק שלנו כבר 5 פעמים
ולכן...בית המשפט...חחח.. כלומר אני...חחח...סתם..טוב,אני, מטילה עלייך עונש כבד!!!
והוא....מאוד מאוד מאוד כבד...את מתכוננת?! תזהרייייי
הנה זה בא....
טריליון
וכולם מלאים במליונים של:
חחחחח...את חושבת שזהו?! אז את טועעעעהההה!!!!! אני לא מקילה בעונשים!!! אויש תזהרי....זה שוב מגיע...
....
מאיונת...
תזהרי ממני! עוד סליחה אחת....ו...אני לא מקנאה בך!
((((((
אוהבת
אותך
מאיונת
שלי
)))))))) רק רוצה שיהיה לך טוב!
נותנת לך דבורה מדהימה שלי
, צרור
שתוכלי קצת
עליהם!
שלך תמיד גם כשאת בלי מילים!!! ו...
העונש הבא יהיה יותר כבד!!!(תרתי משמע...חחחח....)
שיר

irka

New member
מאיקה שלי

אני יודעת שקשה לך אבל למה את מבקשת סליחה? את לא אשמה בזה , אולי קר קצת, אבל אני מאמינה שאת נלחמת ולא יושבת בלי תנוע. אני רואה את ההתקדמות שלך, גם אם יש נפילות בדרך. אוהבת אותך מאוד, אירקה שלך. תחזיקי מעמד, את לא לבד!

חן1

New member
וואי וואי מאיונת.. ../images/Emo18.gif

אם היית כאן לידי עכשיו הייתי מדביקה לך כזה חיבוק
אממ.. מה קורה לך?? על מה סליחה בדיוק??? אני די מסכימה עם העונש שנתנה לך נעלמת! אז אני מבינה שהיה יום מאד קשה אתמול.. למען האמת זה היה די צפוי, נכון? אמממממ מוווווואה
ואת שם.. כן את מאיונת קטנטונת..את! את מקבלת ממני פתור מלהגיב להודעות
מעכשיו ועד להודעה חדשה!!! טוב נו.. אני לא אקשקש לך יותר במוח רק אומר לך שאני כאן בשבילך ו.. שאוהבת

joy24

New member
מאיונת שלייייייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הי מקסימונת שלי!!!!!!!
אמנם שיר הנפלאה כבר הבהירה לך מה קורה כשמתנצלים יותר מדי..תיזהרי ממנה היא רצינית...אבל מצד שני עונשים כמו שהיא נותנת גם אני הייתי רוצה.. ובינתיים אני פה לומר לך שאוהבת כל כך ולא מוותרת לך.. את תתחזקי.. יש בך את הכוח הפנימי רק שלפעמים הוא מתעתע בנו שנדמה שהוא נעלם אבל הוא לא....... אז הנה אני כבר בדרכי אלייך..
עמוסה במתנות לרוב
שיהיה לך ריחני ו-
שאם אין לך כח להפיק אביא לך בדואר שליחים
להאיר דרכך בחשיכה ו-
שקרניה ילטפו ויחבקו אותך
וכוכב שישמור עליך עם לילה,
כל לילה
למלא יומך בהפתעות וחיוכים
לחבק כשצריך כי כולנו בפנים עוד ילדים ו-
שיהיה לך צבעוני בחדר את ה-
שלנו אני לא מפרקת בשום אופן שיהיה לך ברור.. אז זה בסדר... קחי את הזמן יקירתי, אני פה לך מחכה עד אינקץ..
שלך האושר, רק בואי ותיקחי.. joy

נעלמת

New member
ג´וי מלאכית יפיפייה שלי!!! ../images/Emo39.gif

האמ האמ...האם אני שמעתי פה שגם את רוצה
ו
אזזזזזזזזזזז הנה לך...
זה הולך להיות כבד ביותר...
וברגע שתרצי עוד...יש פה מלאאאאאאא...אני רק צריכה סימן קטן ומיד ממלאת! (((((((((
אוהבת
אותך
מלאכיתוש
שלי
))))))))))))) ונורא מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעתתתתתתת!!!!!
שירוש שלך...

מאיונת שלי (הודעה קשוחית!!!)

טוב זה שיחזור של ההודעה כי אחת נמחקה לי... יקרה שלי אמא שלי מדהימה שלי.... אצלנו לא מבקשים
זוכרת????? פעם מזמן עוד אז בהתחלה את הבאת את החוק הזה אז אכלת אותה
מאיונת שלי קשה לך כל כך עכשיו ואני יודעת עד כמה שמחה שלפחות איתי את מדברת... יודעת כמה אנרגיה וכמה כוח כתיבה יכולה להוציא את לא חייבת לכתוב כשאת לא יכולה בעצם ראיתי שנתנו לך כאן פטורים אני בכלל אוסרת עלייךךךךךךך לכתוב עד שלא תרגישי מוכנה מאיונת הבית הזה תמיד נהיל את עצמו איש מאתנו לא מומחה כלנו מדברים מנסיון איש לא חייב להגיב וכל אחד עונה כפי יכולתו.. לא מוכנה ולא רוצה שאיש יקרע את עצמו וייתן את מה שאין לו כדיי לכתוב תגובה זה לא שווה את זה אפחד לא מצפה מהאחר לזה (אני מקווה) מאיה שלי את כל כך יקרה לי ורוצה שיהיה לך רק טוב סליחה שטני קשוחית זה רק מאהבה שלך לעולם ילדונת שמשליטה סדר...

רוני_(-:

New member
מאיונת מתוקונת!

חסונת מתוקה שלי... אני יודעת שאת תמיד שם, גם בלי מילים. ואם עוברת עלייך תקופה קשה, אני מבינה. את לא צריכה לענות, או לכתוב הרבה, או בכלל... מאיונת, גם את בן-אדם, וגם עלייך עוברות תקופות קשות, וכולנו פה יודעות ומקבלות את זה. תנוחי, תרגעי, תצברי כוחות, אל תחשבי עלינו, תחשבי על עצמך! אוהפת אותך ושולחת לך את מצבור הכוחות שלי, העגבנייה.

למעלה