יפה.... אמרו לי לא מזמן....רציפים והתחלת האזור המקורה
זאת המציאות נכון להיום...יפה.... אמרו לי לא מזמן....
שהתחנה כבר מוכנה ושיש מסילות והכל כנראה שהוא דמיין אמרו שהטרמינל מוכן להפעלה מידית ככל הנראה תחנת הרכבת לא תפעל אם הטרמינל יופעל בקרוב מה מועד הפעלה צפוי?
התאריך כבר לא מרץזאת המציאות נכון להיום...
להערכתי יש פה עוד חמישה חודשי עבודה הטרמינל אמור להפתח במרץ 2004 לפי כמות החתולים השחורים שמצאנו (ראה הוכחה) אזי המועד הנ"ל אינו סופי......
כן הבנתי זאת-תודה על התמונותזאת המציאות נכון להיום...
להערכתי יש פה עוד חמישה חודשי עבודה הטרמינל אמור להפתח במרץ 2004 לפי כמות החתולים השחורים שמצאנו (ראה הוכחה) אזי המועד הנ"ל אינו סופי......
אותו כוון מזוית טיפה טובה יותררציפים והתחלת האזור המקורה
והרציף לכוון מודיעיןאותו כוון מזוית טיפה טובה יותר
התכופפתי קצת יותר מעל התהום....
וג'רמי טופז עומד מימין...והרציף לכוון מודיעין
מבט לכוון מזרח חלק מהתמונות של צביקה צולמו מהגשר הנראה בתמונה
רק שאפשר (ורצוי) לספר על מהרציפים והתחלת האזור המקורה
מדובר על נתב"ג 2000רק שאפשר (ורצוי) לספר על מה
אתה כותב. סליחה, מבחינה הגיונית ו"פורומית" זה אפילו חובה. אני לא חייב לנחש איזו תחנת רכבת בבניה אני רואה. לא כל כך קשה לכתוב את שמה, ט' מ' ב' למד שכמותך.
אני מבקש סליחה מרום הודו והודמדובר על נתב"ג 2000
וכינויים וביטויים מעליבים תעביר (אולי עם עצמך) לפורום אחר..
היות והייתי מעורבאני מבקש סליחה מרום הודו והוד
רוממיותו על כך שהשתמשתי בשפת ביבים ובאוסף נוראי של קללות ומארות כנגד אדם אחר, זה אפילו לא היה כנגד כבודו. ובני, הרגע נא בבקשה. אם תקרא היטב את כל תגובותי פה בפורום מעולם לא תתקל בקללות כנגד גולשים. גם המלה טמבל, שאפילו עוד נכתבה במעין רמז גס ולא בצורתה המפורשת, איננה קללה חמורה או חריפה. היא בדיוק באה לציין אדם שמביא תמונה של מקום מסויים ולא אומר מהו. קללות הן למשל : בן ז..., לך קיבי... , לך תז... , שתשר..., וכדומה. בהן אינני משתמש גם אם היו מתחילים איתי בהן. קל וחומר לא כמתחיל. ודבר נוסף, שכל אחד ישמש מליץ יושר של עצמו בלבד.
קללות לא מופיעות כשם של שירהיות והייתי מעורב
אז יש לי זכות להגיב.... ודבר נוסף..עם כל הכבוד לך ונימת הסרקזם הנוטפת מתגובתך, למילה טמבך יש קונוטציה מסויימת ורק אתה כנראה לא מסוגל להבין אותה...מעניין למה..
רק שאפשר (ורצוי) לספר על מה
אתה כותב. סליחה, מבחינה הגיונית ו"פורומית" זה אפילו חובה. אני לא חייב לנחש איזו תחנת רכבת בבניה אני רואה. לא כל כך קשה לכתוב את שמה, ט' מ' ב' למד שכמותך.
סליחה, אבל הכינוי טמבל היוםמה יהיה הסוף??
למה לעסוק רק בלהכפיש אחד את השני?? אנחנו פורום תח"צ ולא פוליטיקה או משהו. אז צריך להיות בוגרים, וגם אם אתה חושב שהוא טמבל, תשאיר את זה אצלך. חוץ מזה, שאם היית מסתכל קצת למטה בדף הפורום היית מגלה שהוא כן כתב את שם הפרוייקט- נתב"ג 2000. הבנאדם מתאמץ, מביא לפורום דבר די נדיר, ובמקום להודות לו אתה קורא לו טמבל?? הוא חייב לך משהו? הוא יעשה מה שבראש שלו כל עוד זה לא פוגע באחרים. איזה מן בן אדם אתה אם אתה ישר מנבל את הפה בלי מעצורים?
כתוב כאןסליחה, אבל הכינוי טמבל היום
הוא אפילו לא קללה או מלה גסה, וגם אותה לא כתבתי במפורש אלא במין רמז (אמנם רמז גס כמו פיל). ועדיין, היכן כתוב בדיוק שזה נתב"ג 2000 (אני נחשתי גם לפני תגובתו של בני הספל) אבל היכן זה רשום !?!?!?
כמו שכתבת זה כבר היהכתוב כאן
בדיוק כאן. אבל ההודעה כבר עוברת לעמוד הקודם. ולא משנה מה הכוונה במילה טמבל, הגישה שלך הייתה קטנונית ומזלזלת.
יענקלה..נפלת..קבל את מה שהעירוכמו שכתבת זה כבר היה
בדף הבא של הפורום, ואני ב-95% מהמקרים קורא רק את העמוד הראשון, היות וכבר קראתי אפילו את מרבית 190 דפי הארכיון !!! שנית, גישתי היתה מאוד לא מזלזלת שכן אם היא היתה מזלזלת לא הייתי מתייחס בכלל אליו (אני לא מזלזל בד"כ בבני אדם והמעט שאני כן אני פשוט לא מתייחס אליהם). שלישית, אם הייתי מקלל הרי שהיית נתקל במלים קצת יותר בוטות מ-טמבל. וטמבל יש אפילו שיר אדיר של ויסוצקי (בעברית שר אותו הזמר הענק, תרתי משמע, ארקדי דוכין). לעומת זאת אין שיר בשם "יה חתיכת זבל " או "מניאק" או "בן זונה" וכדומה. ללמדך שהמלה טמבל היא לא כזו נוראה...
ואגב, אם ארצה לזלזלכתוב כאן
בדיוק כאן. אבל ההודעה כבר עוברת לעמוד הקודם. ולא משנה מה הכוונה במילה טמבל, הגישה שלך הייתה קטנונית ומזלזלת.
לא מתכוון לענות אפילוואגב, אם ארצה לזלזל
אז יש לי כל הזכות לכך. הפסק להתערב בעניינים לא לך. אני כבר גולש בפורום כחודש וכמעט כל יום או מגיב או מפרסם תחילת אשכול ומעולם לא קיללתי משהו ולא זלזלתי באיש ! במקרה הזה, היות והתחלת התמונות כבר עברה לדף שני אזי לא ראיתי את שם התחנה. בחיים גם לא תתפוס אותי מזלזל באדם שהתאמץ והביא משהו לטובת הכלל. היות ולא ראיתי את ההתחלה, הרי שחשבתי שהוא "אסטרונאוט" שחושב שכולם יודעים למה הוא מתכוון. וזהו סוף הסיפור. אינני ממשיכו, גם לא תמורת תשלום (וקל וחומר שלא בלי תשלום...). ערב טוב !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.