רצח ידוע מראש

רצח ידוע מראש

הרצח של דניאלה חייט יכול היה בקלות להמנע. הרוצח הצית את ביתה וכפרס על מעשהו הוא שוחרר למעצר בית. מכאן ואילך הרצח היה רק עניין של זמן. ואם השופט היה יודע שהוא יועמד לדין באשמה של סיוע בעקיפין למקרה מוות מתוך רשלנות, לדעתי הרוצח היה יושב בכלא עד תום ההליכים והרצח היה נמנע. אבל מי ישפוט את השופט?

seeyou

New member
את האמת-?../images/Emo10.gif דבר אחד אני לא מבין.

למה אי אפשר לשנות את החוק ולעמיד לדין שופטים אשר נכשלים בתפקידם. כמו שאפשר לעמיד לדין רופא שהורג בגלל רשלנות מצד שני הגורל שלה נכתב עוד ברגע שהיא הסכימה להיות חברה של החשוד. ואם זה לא היה נגמר עכשיו היה נגמר באותה צורה במוע אחר. יוסי

כשל של המערכת

שאלתך במקומה. לדעתי יש כאן כשל של המערכת. הרשות השופטת נתפסת בדמוקרטיה כ"מורמת מעם" . מקומה בהירארכיה הוא מעל הרשות המחוקקת, קרי הכנסת ומעל הרשות המבצעת, קרי הממשלה ולכן פסיקותיה מוחלטות. תמיד אפשר לערער, עד שהנושא נעצר בבית המשפט העליון. לכן השופטים נתפסים בציבור כאילו הם מוגנים וחסינים בפני תביעות. מה שכן, אני כלל לא בטוח אם מבחינה חוקית לא ניתן להעמידם לדין. אני מציע למשפחת הנרצחת להגיש בכל זאת תביעה כנגד אותו שופט שבהחלטתו הרשלנית לשחרר את הנאשם למעצר בית (שכולנו יודעים למה הוא שווה), גרם בעקיפין לרצח הנורא. אני בספק אם זה יואיל לטווח הקצר, אבל אולי זה יעורר את ההד הנדרש ויהווה תקדים להבא. והשגה לסיום דבריך. עובדת היותה של הנרצחת חברה של הרוצח אינו צריך להכתיב את גורלה, כמו שאישה שמסתובבת בלבוש חושפני לא צריכה לשמש קורבן לאנסים.

seeyou

New member
כשל של המערכת-../images/Emo45.gif

השופט טוען להגנתו שאם השחרור של הצעיר לא היה במקומו הפרקליטות היה צריך להגיש ערור !! שופט הוא רק אדם כמו כולנו בכול מקצוע יש טובים וטובים פחות זכותו כשופט לפרש את הממצאים שהוגשו על פי הבנתו אבל המשטרה+פרקליטות היו חייבים להיות אינטרסנטים יותר מבית המשפט בהגנה על חייה של האישה. בזה אני רואה כשל של המערכת.פשוט נרדמו בשמירה. בקשר ל: " והשגה לסיום דבריך. עובדת היותה של הנרצחת חברה של הרוצח אינו צריך להכתיב את גורלה, כמו שאישה שמסתובבת בלבוש חושפני לא צריכה לשמש קורבן לאנסים. "...לא הבנתי מה הכוונה-אפשר לפרט? אישה שמסתובבת בלבוש חושפני,מעל למקובל באותה סביבה לא צריכה לשמש קורבן לאנסים?. הייתי משווה למצב שמתגרים בכלב מסוכן טוך זריכת אבנים. מבחיקה משפטית ההגדרה ל"אונס" היא :"חדירה ללא רשות"...גם מאישה החוקית אני חושב שיותר מ-80% מהגברים היו לא פעם "אנסים"-מאחר ולא תמיד האישה "מאשרת"....

שילה1

New member
סייו-הופתעתי מהסיפא שבדבריך.

האם לבוש חוספני תורם?נו באמת..מקובל בסביבה?מי קובע?שכחת לשנייה באיזו מאה אנו חיים? גם כלב הרי על פי החוק יש לשים לפיו מחסום,ולהחזיקו קשור ברצועה. אך מאחר ו"מותר האדם מן הבהמה",הגברים יראו-או שלא,ויתאפקו! ולא מסכימה עם קבעיתך.גברים אנסים ב80%?מאיין לקחת תובנה שכזו? מדעותיך מסיקה לא מעט שוביניזם,ומקווה כי אני טועה.

seeyou

New member
על פי החוק יש לשים לפין מחסום

האם שכחתי לשנייה באיזו מאה אנו חיים? את האמת? איך אפשר לשכוח.??? המין נמצא בכול מקום בתיקשורת, בכול העת! אני נוטה להאמין שזאת ההמצאה הגדולה ביותר של האנושות ב-2000 שנה האחרונים. "הגברים יראו-או שלא,ויתאפקו!" זה קל להגיד! תאמיני לי, אני אומר לו כול הזמן! אבל הוא עקשן-לא מקשיב לי.שום הסבר הגיוני או פילוסופי לא עוזר. זה הופך אותי לשוביניסט? אם את מרגישה שאפשר ללבן את הסוגיה בדרכי נועם אז בבקשה אם לא נעצור בשלב זה. keep smiling יוסי

seeyou

New member
שכחת באיזו מאה אנו חיים?

תמונה שווה יותר מאלף מילים

שילה1

New member
יקירי-אתה תשלוט עליו,כפי שתשלוט

על מוצא פיך,כתיבתך ומעשיך. ו-לא.....לא צחוק..אהה? אכן יודעת היטב היכן אנחנו חיים (וגם כמה ולמה),על כן תדרש להוכיח שליטה על מעשיך,כיאה למבוגר נבון.(ואני בטוחה שאתה כזה)כלומר:איפוק והתאפקות!(ומובן שהכוונה לא ,חלילה,לך אישית,אלא לגברים ככלל) זה שנשים הולכות מעט חשוף,לא קורא לך((הכוונה לגברים) ישר ל.."עליהום!"

seeyou

New member
../images/Emo24.gifזה שנשים הולכות מעט חשוף-../images/Emo12.gif

תגידי את מדליקה טלוויזיה רק בחדשות? לא קוראת חוברות...את...לאישה... לא הולכת ברחוב? לא רואה סרטים? את טוענת שנשים הולכות ....מעט חשוף? תאמיני לי שאילו היו הולכות ערומות היה פחות מגרות ומתגרות (פרובוקטיביות)! איפוק והתאפקות?? ישנם נשים שבמידה וגבר מתנהג באיפוק ו"מתאפק" , ישר שואלות אותו האם הוא הומו... ציורים הקלאסים לא מגרים כפי שמגרים התמונות בפירסומים בחוצות.

שילה1

New member
אהה!כעת הבנתי את הבעייה שלךחחחחח

פרסומי חוצות!אלה השלטים הענקיים האלה..אלה מאיימים עליך? ועל איזה נשים בדיוק מדבר?תמהה...

למעלה