רפטור 30 כמסוק ראשון ?

galpeer

New member
רפטור 30 כמסוק ראשון ?

אני מתחיל (רוצה להתחיל) להטיס מסוקים, הוצע לי הרפטור 30 G2, רציתי לקבל את חוות דעתכם עליו... האם הוא טוב להתחלה \ יציב \ איכותי \ לא יקר... (הוצע לי בערך ב400$ עם מנוע וכו'...) אין לי נסיון עם טיסנים אבל אני כרגע מטיס מסוקים בFMS וגם בREALFLIGHT בלי בעיה... אני מחפש בעיקר מסוק שיהיה יציב (מה שיוביל עוד מעט לשאלה הבאה איזה ג'ירו כדאי לקנות ?) אבל כמובן שאירובטיקה זה משהו שאני אשמח שהמטוס שלי ייתן - אבל שוב, אני מתחיל אז אני לא מחפש שלמות... ולשאלה הבאה: איזה ג'יירו לקנות, אני ממש מעוניין במסוק יציב, כשאני משתשמש בREALFLIGHT יש למסוק שלי נטייה לשנות את כיוון הזנב כאשר אני מוריד\מעלה גז, אני מבין למה זה קורה השאלה האם ג'יירו טוב יותר יוכל "לפתור" לי את העניין... ? אין לי בעיה להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור משהו טוב... השאלה מה יספיק... מה גם שאני חושב לחבר בעתיד איזה מצלמת וידאו קטנה למסוק, אז שוב, גם יציבות כללית תהיה מבורכת (והאם הרפטור ייתן לי את היציבות...) ושאלה אחרונה, זה כבר נראה לי כמו באג של הREALFLIGHT, יש לכל מסוקים שלי שם נטייה לצד ימין, לא חשוב באיזה כיוון המסוק או הזנב, ולא קשור לכיוון הרוח (גם בלי רוח בכלל), יש לו נטייה של 10-15% לצד ימין (של המסוק), - ז"א שריחוף במקום ללא תזוזה יהיה תמיד כשהמסוק נוטה טיפה ימינה, אמנם אני לא זז אבל בכ"ז זה "מפריע" לעין... יש למישהו פתרון ? המון תודה, מראש.

מסוק

1. רפטור מסוק טוב למתחילים 2. המחיר נשמע הוגן 3. לך על ג'ירו שומר כיוון (פוטאבה 401 הוא טוב) 4. תדווח ל REALFLIGHT על הבאג (אגב, זה לא באג, זה FEATURE - מה שאתה מתאר זה GROUND EFFECT וזה קורה גם במסוק אמיתי). תעשה חיפוש על GROUND EFFECT ותמצא.

frodo

New member
ראש טורבו שלום

לא הבנתי את ההסבר שלך בקשר לנטיה שמאלה, אבל אני לא חושב שיש קשר לגראונד אפקט. למיטב ידיעתי לכל המסוקים יש נטיה ימינה כדי לפצות על רכיב הכוח שמאלה שנייצר הזנב. מסיבה זאת הפיקולו שלי לדוגמא הוא בעל מגלשים לא שווים בגובהם ע"מ להקל על ההמראות והנחיתות ע"י איפשור המראה ונחיתה כשהרוטור מוטה ימינה. תקן אותי אם אני טועה... הגדול

Omer Rajuan

New member
תגובה בנושא מסוק

שלום גל , קראתי את שאלתך.. , אז קודם כל רפטור הוא אכן המסוק הטוב ביותר בכל הגדלים הקיימים כיום , מעבר לכך שהמסוק זול ואחזקתו זולה אף היא.. קיימת אפשרות של שדרוג המסוק למנוע 50 ומלבד זאת שדרוג של רוב חלקי המסוק (שדרוגים של חברת QUK) צור איתי קשר אם אתה רוצה עוד פרטים \ עזרה 051943283 עומר שיהיה בהצלחה..

המסוק הטוב ביותר בכל הגדלים?

מסופקני. כמסוק מתחילים הרפטור 30 הוא טוב. יש טובים כמוהו ואולי טובים ממנו. ועומר, לטובת הגילוי הנאות, ספר לחברה שאתה סוכן של הובי מוטורי.

Omer Rajuan

New member
תגובה לראש טורבו

ערב טוב "ראש טורבו" אז נכון אני סוכן של הובי מוטורי אבל ללא קשר לכך אני מטיס רפטור כי אני באמת חושב שזה - ה - מסוק וכן בכל הגדלים , לא יודע אם פעם ראית מסוק רפטור (לא משנה איזה גודל) משודרג 100% QUK ... אם כן אז אני מניח שאתה מבין למה אני מתכוון ואם לא אתה מוזמן לראות ואז אולי תבין את כוונתי שיהיה ערב טוב... עומר

מסוק משודרג...

נו טוב, אחרי שהחלפת להבים לקרבון, פלייבר ופדלים, ראש למתכת, מסגרות לקרבון ואלומיניום, סקידים, בום, תמסורת ורצועה, תושבות סרבואים, להבי זנב וחופה לפיברגלס, תזכיר לי מה רפטור בזה??????? הבחור שאל לגבי קיט מהקופסה, לא מפלצת של 1500$.

galpeer

New member
מה דעתכם על ההוק של סנטורי ?

שי עמר שלח לי הודעה שהמסוק הזה נחשב ליציב יותר מהרפטור, זה נכון ? יצא לכם להטיס אחד כזה ? מה ההבדלים בינו לבין הרפטור ? (בתור מתחיל אני ארגיש בכלל ?)

Omer Rajuan

New member
תגובה לראש טורבו

ערב טוב שוב.. אז קצת נסחפת... עם אתה מדבר על מסוק מהקופסה אז בוודאי שהרפטור 30 הוא הטוב מסוגו... אני לא מכיר עוד הרבה (ואפילו בכלל..)מסוקי 30 שעושים 3D כמו שהם מגיעים "ישר מהקופסה" אם אתה מכיר אני אשמח לשמוע כי אני לא שמעתי על מסוק 30 אחר שישנו כיום בשוק המשתווה לרפטור 30.

RAPTOR 30 3D

New member
שלום לך....

אם תרצה פרטים לדעת והכל יש לי אחד כזה למכירה חדש במחיר פצצה... צור איתי קשר באי סי קיו שהוא רשום למטה... או בפלאפון-054649097

GoRsHmEtZ

New member
אל תקנה ג'ירו טלבי

אל תקנה ג'ירו טלבי חרא של ג'רו יש לי אותו ובאמצע טיסה הזנב מתחיל לקפוץ מצד לצד הוא פשוט דפוק.

למעלה