רעש לא טוב כל כך.ונתפס המנוע

MorEyal

New member
רעש לא טוב כל כך.ונתפס המנוע../images/Emo53.gif

שמן יש XT350 היו רעשים לא מזהירים בתקופה האחרונה שהוחלט להזניחם. והיום הם הוחרפו ומהר מאד נתק המנוע. הערכת מחיר כמה עולה הטיפול המסור במוסך? כמובן אשמח אם משהו מוכן להדריך אותי במסרים או במייל לגבי טפול העניין עצמאית

KTM620SX

New member
תראה אם נתפס מנוע אז תתכונן

להוציא כמה אלפיות זה לא סופי אבל בכול מקרה צריך לפתוח מנוע וזה כבר הוצאה לא קטנה אטמים חלקים עבודה תן היסטוריה של ה XT

MorEyal

New member
שנת 99 חצי שנה אצלי נוסע כמו שצריך

לאחרונה החלו השמע טיקטוקים שנגמרו היום לא טוב. זהו, מכאן אני צריך לחשוב איך אני מתקן את זה, ובשביל זה אנ צריך הדרכה כלשהיא.

yoe66

New member
אם הגעת למצב שנתקע לך המנוע

עדיף לך ללכת למוסך זה בטוח לא יהיה טיפול פשוט ובטח לא אחד כזה שאפשר להסביר אותו בפורום

600 עף

New member
מי שמזניח מנוע בערב שבת

ישפוך הרבה כסף ביום ראשון

evinger

New member
כשיש רעשים לא מחליפים שמן...

פשוט עוצרים ובודקים,בד"כ אם הרעש מלמעלה אז מדובר בשסתומים\שימסים או טיימינג,מקווה בשבילך שלא יותר מזה...ימהה י ק ר!!!

אה..מנוע תפוס בXT350 זה 9,365 ש"ח

לפני מע"מ לא כולל עבודה. לביצוע אוברול כולל תחשב שעת מוסך לפי 172 ש"ח לפי מחירון משרד התחבורה. תרצה בלי חלקים ? יצא לך 2137 לא כולל מע"מ. ועכשיו ברצינות !? אתה כבעל האופנוע לא יודע עד כמה הנזק חמור,אתה יודע שמנוע נתפס (וגם זה לאחר מעשה,לא היתה לך אפילו את האוזן להעריך את התפיסה לפני שנגרמה) לא יודע מה מצב ראש המנוע,לא יודע מה מצב הצילינדר,לא יודע מה מצב החלק התחתון. ועכשיו תסביר לי איך לעזאזל אתה מצפה שמישהו פה ידע להעריך את הנזק ?????? שירות מכונאי עד הבית מזמן לא עובד בפורום. לפחות תעריך את האינטיליגנציה שלך ואת השאלות שאתה שואל. אווווווווווווופפפפפפפפפפףףףףףףףףףףףףףףףף

yoe66

New member
כן, אתה צודק רק שהוא לא חריג

לא מעט מבקשים פה הערכות מחיר מגוכחות גם מוסך לא יתן לו הערכת מחיר לפני שיפרק ויראה מה קורה שם

MorEyal

New member
חוץ מלNYZ בשכל משהו שיודע ובא לו

לעזור שיצור איתי קשר במסרים. ברור לי שלא היית אומר לי בדיוק כמה זה צריך לעלות אבל אם היית נותן "קצת קרדיט לאינטיליגנציה שלך" (או איך שתיארת את זה - התגובה שלך לא שווה אפילו שאבדוק בדיוק מה רשמת), היית נותן הערכה של טווח מחירים. אבל בחרת להתרברב כנראה במה שלא זכית לו הרבה....אינטיליגנציה.

נתתי לך טווח.אבל יפה שאתה ממשיך

לבקש טווח מחירים מבלי לדעת מה בפועל הנזק. מצטער על התגובה המעט קיצונית,אני מעריך שאם היית קצת חושב לפני (וגם אני מסתבר..) היית מנסח את שאלתך (ואני בהתאם את תשובתי). לילה.

MorEyal

New member
אינטיליגנט-אם הייתי יודע מה בפועל

הנזק אז הייתי שואל מה המחיר ולא מה טווח המחירים. אתה כנראה עוד סוג של מתנשא - זה הכל

lieutenant dan

New member
האינטיליגנט המתנשא הוא המנהל כאילו?

אז שקול מילים, ובקשר לשאלתך - לא תקבל פה אומדן רציני של מחירים - כי לא פתחת מנוע, ואינך יודע את מידת הנזק. כל הערכה של עלויות ללא בדיקה מעמיקה הינה חסרת תועלת. בהצלחה ותשוב לתת בגז במהרה.

lieutenant dan

New member
../images/Emo207.gif נגנב - בבקשה לפתוח עיניים!

האופנוע הקודם שלי - (XR 650 )נגנב לפני מספר ימים מרמת אביב. בבקשה לפתוח עיניים!!! סימנים מזהים: - פלסטיקה של 600 ללא סטארטר מקרן שמן בצד שמאל אם מישהו שומע - יודע, יש לו רעיונות טובים: במסרים. תודה דן.

למעלה