רעננה-חיפה, הלוך-ושוב

מצב
הנושא נעול.

הרענני

New member
רעננה-חיפה, הלוך-ושוב

רעננה-חיפה, הלוך-ושוב
שלום לכם חברי/ות הפורום כמה שאלות לי האם יש כרטיס הלוך ושוב (2 נסיעות) מצומת רעננה לחיפה, ואם כן מה מחירו, והאם במוזיאון אגד יש אפשרות לאדם מן השורה ליסוע באחד האוטובוסים הישנים, סתם בשביל הכיף. ואם כבר, לכל אוטובוס יש "מיספר אישי" של נדמה לי 5 ספרות, שכתוב על צד הרכב ובחלקו האחורי. מה משמעות המיספר? תודה וחג שמייח

אוהד11

New member
מספרי הרכב פנימיים בחברות השונות

רעננה-חיפה, הלוך-ושוב
שלום לכם חברי/ות הפורום כמה שאלות לי האם יש כרטיס הלוך ושוב (2 נסיעות) מצומת רעננה לחיפה, ואם כן מה מחירו, והאם במוזיאון אגד יש אפשרות לאדם מן השורה ליסוע באחד האוטובוסים הישנים, סתם בשביל הכיף. ואם כבר, לכל אוטובוס יש "מיספר אישי" של נדמה לי 5 ספרות, שכתוב על צד הרכב ובחלקו האחורי. מה משמעות המיספר? תודה וחג שמייח
מספרי הרכב פנימיים בחברות השונות
באגד נהוגים מספרי רכב פנימיים בני חמש ספרות, כאשר ארבע הראשונות הן מספרים "רצים" ואילו הספרה החמישית היא ספרת בקורת, ובין כל מספר למספר יש הפרש, בד"כ, של שמונה מספרים. באגד אין הבדל בסדרות המספרים בין סוגי האוטובוסים השונים. לעומת זאת בדן נהוג מיספור של שלוש (מפרקיות) וארבע ספרות, ובחברת הבת, יונייטד תורס, נהוג מיספור של שלוש ספרות. האוטובוסים המרופדים בדו מתחילים בספרה 2, M.A.N ישנים הם במספרים 3XXX ו- 4XXX. הישן ביותר הוא 3643. המידיבוסים הם 5XXX, אחר כך יש 6XXX (עד 6329) והנידרפלורים הם 7XXX. בסופר בוס יש מיספור בן שלוש ספרות וכך גם בקווים.

לא ניתן לנסוע להנאתך באוטו במוזיאון

רעננה-חיפה, הלוך-ושוב
לא ניתן לנסוע להנאתך באוטו במוזיאון
אבל, אם תגיע למפגש הפורום מחרתיים (ביום שישי), כן תוכל לעשות זאת משום שקיבלנו היתר מיוחד. אנו רק מקווים שאלה מבינינו בעלי רשיון נהיגה לאוטובוס בר-תוקף יגיעו.

איליה.

New member
באתר של אגד לא מופיע הלוך ושוב

רעננה-חיפה, הלוך-ושוב
אז כנראה שגם אם יש, הוא יהיה באותו מחיר כמו שני כרטיסים. אבל אני לא מתחייב על התשובה הזאת.

הרענני

New member
תודה לכם על התשובות

אז כנראה שגם אם יש, הוא יהיה באותו מחיר כמו שני כרטיסים. אבל אני לא מתחייב על התשובה הזאת.
תודה לכם על התשובות
רק עדיין לא הבנתי בשביל מה צריך את ה"מספר האישי" של כל אוטובוס, ולא מסתפקים במספר הרישוי שלו

אורי404

New member
באגד "מסתפקים" בחיצוני.

תודה לכם על התשובות
רק עדיין לא הבנתי בשביל מה צריך את ה"מספר האישי" של כל אוטובוס, ולא מסתפקים במספר הרישוי שלו
באגד "מסתפקים" בחיצוני.
ולא מייחסים חשיבות למספר הפנימי. כהסדרן אומר לנהג לקחת אוטובוס, הוא אומר לו את ספרות האמצע. ולגבי כרטיס הלוך ושוב. אני יודע שבקו 947 יש כרטיס הלוך ושוב בקטע בין צומת רעננה לירושלים. אני לא יודע אם יש לחיפה.

cmr

New member
כרטיס הלוך ושוב

רעננה-חיפה, הלוך-ושוב
כרטיס הלוך ושוב
באגד קיים כרטיס הלוך ושוב מקוד 12 שזה 21 שקלים ומעלה. את כרטיס הלוך ושוב ניתן לרכוש אצל הנהג במכונת הכירטוס. קיימת בעיה עם כרטיסי הלוך ושוב לחיפה, מאחר שבחיפה נהוגים כרטיסי המשך לנוסעים הבאים מחוץ לחיפה. ישנה אפשרות לנפק כרטיס הו"ש רק מרעננה למרכזית חוף הכרמל או מרעננה למרכזית בת גלים. איןן אפשרות לנפק כרטיס הל"ש מרעננה לשכונות חיפה (כרמל, עיר, הדר, נוה שאנן) כרטיס הל"ש מונפק בהנחה של 10% ממחיר הנסיעה בשני הכיוונים.

הרענני

New member
אוקיי, תחנת חוף הכרמל

כרטיס הלוך ושוב
באגד קיים כרטיס הלוך ושוב מקוד 12 שזה 21 שקלים ומעלה. את כרטיס הלוך ושוב ניתן לרכוש אצל הנהג במכונת הכירטוס. קיימת בעיה עם כרטיסי הלוך ושוב לחיפה, מאחר שבחיפה נהוגים כרטיסי המשך לנוסעים הבאים מחוץ לחיפה. ישנה אפשרות לנפק כרטיס הו"ש רק מרעננה למרכזית חוף הכרמל או מרעננה למרכזית בת גלים. איןן אפשרות לנפק כרטיס הל"ש מרעננה לשכונות חיפה (כרמל, עיר, הדר, נוה שאנן) כרטיס הל"ש מונפק בהנחה של 10% ממחיר הנסיעה בשני הכיוונים.
אוקיי, תחנת חוף הכרמל
זה בדיוק מה שאני צריך. תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה