רעיונות לשימוש בשפע החרוזים שממלאים

oolay

New member
רעיונות לשימוש בשפע החרוזים שממלאים

כל קופסא פנויה בבית... הצילומים הם של חלון ראוה סטייליסטי... אבל לא יכולתי להתאפק כי נראו לי ממש יפה. מצטערת על האיכות... האהילים מבסיס מתכת פשוט שצופו כנראה במשהו כמו איזולירבנד לבן והחרוזים הם מכל צבע גודל ומין שקיים. נראה ממש טוב!

רעיון מדליק במיוחד האחרון

אפשר לעשות ממנו זר לראש
ליום הולדת.

oolay

New member
עם המלאי שיש אצלך - בטוח!!! ../images/Emo6.gif

זה את העלת תמונות של מגרות שופעות ומדפים קורסים מעומס....

smailit68

New member
רעיון ניפלא, רק שאני חושבת מה הייתי

יכולה לעשות עם כל כמות החרוזים הזו

אסתי24

New member
שאלה בקשר לזר

יש לןמישהי מושג ויכולה לעזור בהכנת זר כזה" לא כזה גדול אבל בצורת צמיד ליד. מחפשת המון זמן מישהי שיודעת ומוכנה להסביר. תודה

אמירה

New member
מקסים../images/Emo45.gif

דווקא מגוון החרוזים הוא שעושה את האהיל יפיפה.

eva133

New member
רק שאלה

אני רוצה גם לעשות כזה יש לי מנורה שההאיל של נשבר אם אני עושה אחד כזה מחרוזים, איך אני מחברת את החרוזים אליו? על איזה חוט אני משחילה?

oolay

New member
אני יכולה לענות רק בתור אחת שהציצה

מבחוץ כי עם הג'יפה שהייתי לבושה לא יכולתי לעבור את ה"דור מן"... נראה לי שהחרוזים מושחלים על חוט שקוף ארוך ומסובבים אותו לרוחב האהיל. כל פעם שמגיעים לפס האנכי של המבנה מלפפים את החוט עליו וזה נותן חיזוק למיקום החרוזים. צריך כמובן לודא שהחרוזים מתאימים באורך למרווח שיש בין פס לפס. בכל מקרה אני הייתי שמה מנורה של 40 ואט ולא יותר כי אם מדובר בשילוב של חרוזי פלסטיק עדיף שלא יימסו מהחום...

eva133

New member
לא הבנתי

פשוט משחילים את החרוזים לתוך חוט? איך אני מצרפת אותם למנורה?

wildspirit

New member
יש שתי אפשרויות

או על חוט תיל דק או על חוט דיג בכל מקרה את משחילה על החוט מיליון חרוזים
ואז מתחילה ללפף את החוט של האהיל כל פעם ממוט אחד לשני - כשאת מגיעה למוט את מסובבת את החוט עליו וממשיכה הלאה.

eva133

New member
ואם יש לי מנורה כזאת(מצרפת תמונה)

בטעות שברתי אז את האהיל של המנורה
אי יאפשר לעשות נכון? רק מנורה שיש לה אהיל?

oolay

New member
צריך בסיס לאהיל ממתכת שניתן

לרכוש אצל אליאס בדרום תל אביב ובעוד קצת כסף ברוב חנויות היצירה... את בהחלט יכולה לפרק את החלק העליון, להוציא את מה שנשבר ולהתאים אהיל מתכת. ממש לא סיפור....

למעלה