רעיונות לכבד בקר ושאלה לליאת94
אקדים בברכת חג חנוכה שמייח לחברי הפורום הנפלא הזה. אתחיל בשאלה לליאת94 או למי שעשה את פאי הטונה שלה. שבוע שעבר עשיתי את פאי הטונה שלך ונתקלתי בשתי בעיות: 1- הבצק היה נעים לעבודה, אבל אחרי השהייה במקרר קצת התקלקל ומגעו לא היה נעים כמקודם והוא קצת "התפרק" כשרידדתי אותו. 2- המילוי יצא טעים, אך לאחר האפיה התייבש, האם יש הצעות להישארות המילוי יותר "לח" ועכשיו לשלה נוספת- מחפשת מתכונים ורעיונות לכבד עגל. נמאס לי כבר מטיגון בצל+ תבלינים, אשמח לרעיונות נוספים. תודה מראש
אקדים בברכת חג חנוכה שמייח לחברי הפורום הנפלא הזה. אתחיל בשאלה לליאת94 או למי שעשה את פאי הטונה שלה. שבוע שעבר עשיתי את פאי הטונה שלך ונתקלתי בשתי בעיות: 1- הבצק היה נעים לעבודה, אבל אחרי השהייה במקרר קצת התקלקל ומגעו לא היה נעים כמקודם והוא קצת "התפרק" כשרידדתי אותו. 2- המילוי יצא טעים, אך לאחר האפיה התייבש, האם יש הצעות להישארות המילוי יותר "לח" ועכשיו לשלה נוספת- מחפשת מתכונים ורעיונות לכבד עגל. נמאס לי כבר מטיגון בצל+ תבלינים, אשמח לרעיונות נוספים. תודה מראש