רעיונות ליום העצמאות

רעיונות ליום העצמאות ../images/Emo104.gif../images/Emo168.gif

כפי שאתם יודעים יום העצמאות קרב ואתם בטח גם זוכרים ששנה שעברה אנו תושבי לוד לא זכינו ליהנות בבמות בידור בגלל המצב הכספי של העיר אני לא יכול לדעת מה מתכננים לנו קברניטי העיר שלנו השנה אבל בוא ננסה לתת להם קצת רעיונות ואולי גם לפתוח להם את העיניים בשביל שהשנה נוכל לחגוג את יום העצמאות בראש מורם גם בעירנו לוד . בבקשה להיות רציניים ולא לחפש איך לעשות מההודעה הזו עוד סתם שרשור שבת שלום וחג שמייח לכולכם . גיא מנשרוב

אז ככה

כמו כל עיר שמכבדת את עצמה וכפי שהיה בעבר גם בעיר לוד: בני ובנות העיר בהופעות מחול ונגינה. יש לנו ילדים ונוער מוכשרים מאוד בתחומים הללו. נהוג שלהקות מקומיות מופיעות בעיר מגוריהן ללא תשלום, דבר שיפתור לעירייה את עניין התשלום להופעות המחול והנגינה. אם העירייה תהיה מוכנה לשלם עבור הופעות נוספות אני נמצאת בקשר עם גורמים שונים שיכולים להופיע, ביניהם בדרן שכבר הופיע בעבר בגני אביב במספר אירועים, הרכב שמנגן ושר בעיקר חמישים-שישים ובעיקר נעימות של "הצלליות" ויש עוד כמה. אפשרות נוספת לאירוע יפה: לפני המון שנים כשגרתי בראשון, העלו על הבמה המרכזית בעיר מחזה שכולו על טהרת תושבי העיר. חלקם בוגרי חוגי דרמה וחלקם שחקנים חובבים שלא למדו מעולם משחק. על המחזה התכוננו קרוב לחודשיים לפני יום העצמאות. המחזה היה באורך של כשעה והיה בנושא של תולדות ראשון. לא יודעת אם יש מספיק זמן להתחיל להרים מחזה שכזה אבל גם זהו רעיון, הפקת מחזה שכל כולו על טהרת תושבי העיר.

connex

Active member
לעיר הזאת יש כשרונות מקומיים נהדרים

מדוע לא לרכז את כולם להופעה? אתי אנקרי, רינת גבאי האחים מזיג מהדורבנים וגיא אריאלי בשיתוף פעולה של השכנות מרמלה ובאר יעקב שיביאו את מה קשור והברירה הטבעית על ההנחיה יכולה לנצח קרן מרציאנו כתבת ערוץ 2

dudumagic

New member
אני מוכן

להופיע בחינם ביום העצמאות ... קח בחשבון גיא דרך אגב מה המצב אחי ? תראה תמונה מחנוכה של מתן ..

למעלה