רעיונות לאיך בלות ערב שלם ביחד

anonyid

New member
רעיונות לאיך בלות ערב שלם ביחד

שלום, אנחנו מאד רוצים להיות ביחד עד הבוקר (כמובן לא כל יום) או לצאת לסוף שבוע ביחד. איך אפשר לעשות את זה אם אני נשואה (ללא ילדים)? אשמח לקבל רעיונות. חשבנו על כנס באילת אבל לא ראיתי משהו כזה. תודה

Hand Cream

New member
תשלחי אותו לנופש/חופש/

ואז תהיה לך עילה לבקש לילה לבד עם "חברה"

נרתמת לעזרתך....

תנסי כאן.... אולי מכאן תבוא הישועה

זה מאד סובייקטיבי

לכל אחד יש את העולם העיסוקים והתחביבים שלו אין דבר כזה אין כנס באילת ! לא יודע מה העיסוק שלך אבל יכול למצוא לך כנס כמעט בכל תחום את אפילו לא חייבת להירשם אליו... את הרי יכולה להיכנס לאולם הרצאות בכל מלון שמתקיים בו כנס. מה שאת צריכה זה רק לראות היכן ומתי מתקיים כנס כזה ולהגיד לבעלך שאת מעוניינת ללכת לשם.

אררר...

לפני שהיו לי ילדים היה לי מאהב מחו"ל, הוא הגיע לארץ אמרתי שאני עם חברה מחו"ל גם כן שבעלי הכיר. אמרתי שאני איתה מראה לה את הארץ. ואח"כ נסעתי אליו בטענה שאני אצלה.

מערכת00

New member
הסבר הגיוני אני צריך....

כי זה מאוד שכיח אך לא הגיוני....אישה נשואה/בעל... התחתנו כי רצו לא? אוהבים לא? נהנים יחד לא? מתים אחד על השני לא? אז למה לעזאזל יש בגידות? למה? ואני לא אומר לי זה לא יקרה...ואל תגידו לי מחפשים ריגושים כי זה ידוע השאלה שלי היא יותר מעמיקה....תחשבו על זה למה לאישה לדעת כי היא תמיד NO2 וההפך ולחכות לאל יושיע? תנו לי דוגמא של זוג שהיא או הוא הלך אל זרועות המאהב/המאהבת? אני חושב שבמידה וזה יקרה כמה שנים אח"כ הוא/היא ימצא מאהב/מאהבת אחר/אחרת....

אחרי שקראתי

מה שכתבת 4 פעמים, זה היה קשה, אבל הבנתי מה רצית לומר. למה זה קורה? לפי הכתיבה שלך אני מעריך שיש לך איזושהי השכלה תורנית. שמעת על המושג: יצר לב האדם רע מנעוריו? כך נבראנו, היצר שלנו חזק מההגיון וכמו שאנחנו נופלים בדברים רבים בחיים שלא היינו רוצים להגיע אליהם, כך גם בנושא אהבה, ישנה שחיקה רצון לחדש וזה מה שגורם לאנשים לחפש להתרגש ולהתאהב מחדש. ומן הסתם אתה צודק פעם בוגד תמיד בוגד. מי שיעזוב את אשתו לטובת מאהבת, מן הסתם סופו שגם בה הוא יבגוד למרות שזה לא ודאי.

../images/Emo31.gif לא ולא....

אין חוקיות ואין תכתיבים ברורים....כל מקרה לגופו הוא.... כל אדם פועל ממניעים הגורמים לו "לבגוד" (אוי לא אוהבת את המילה הזו)...אבל לרוב האנשים חסר משהו מאוד אינטגרלי במערכת הנישואין...לחלק חום, לחלק אהבה, לחלק חברות, לחלק קירבה, וחלק אחר נטחן בשיני השיגרה....בטוח שיש עוד סוגים ועוד מקרים. אז אם נשוי בוחר לחיות עם המאהבת שלו....לא בהכרח יבגוד בה, באם נישואיו לא היו טובים.

למעלה