רעיון נחמד לחופש איתם.- גאראג' סייל

רעיון נחמד לחופש איתם.- גאראג' סייל

יש לי רעיון לעשות איתם סדר בבית, אבל קצת חינוכי כזה, עם ערך מוסף. לעשות מזה ממש אישיו. הערכתי-לפחות עסק ליומיים התעסקות. אז בינתיים, הרעיונות שלי כדלקמנצ'יק: *שהם יעשו את המודעות בוורד, למשל. *ידפיסו אותן ויתלו *ביום המיועד, שהם יסדרו את השולחנות, * שהם יחשבו על מחירים, * ושיתמקחו קצת בזמן אמת. מי שהתנסתה בכזה פרוייקט (וזה ממש פרוייקט) אשמח לתובנות! תודה! טלי

רעיון מקסים ../images/Emo140.gif אני משתתפת

מדי פעם ביריד מכירות בפרדס חנה שקם בדיוק על אותו רעיון של ג'ארג' סייל. אני רואה איך הילדים באים עם ההורים, פורשים שמיכות ומתמחרים צעצועים ישנים, זה ממש נהדר בעיניי, כ"כ מחנך לערך של כסף

טנק יו.../images/Emo24.gif וגם הפורום מקסים!!!

אני מכירה ירידים כאלו ואפילו שינו בכיתה אחד בשנה שעברה, אבל זה לא היה בבית פרטי. אני רוצה הפעם שיקנו...
ממש לעשות מזה משו כמו בארצות הברית (ששם יש תרבות שלימה של גרג' סיילים ביתיים)

באמת חשבתי על כל הצמידים של

הפימו שמצטברים אצלי ומצד שני אני לא רוצה לפתוח עוסק מורשה כדי למכור צמיד אחד פעם במאה שנה. האם מכירה כזאת כמו של גארג' סייל דורשת עוסק מורשה ? איך עושים את זה שזה יחשב לבסדר ?=חוקי ?

סערות

New member
בביה"ס של הילדודס יש שוק כזה בסוף

השנה הם מגיעים עם הג'אנק שלהם ומחליפים. אין מאושרים מהם. רעיון נפלא. ויופי שאת פה. גרמת לנו להרבה צחוקים

היי שמחה לשמוע! ../images/Emo24.gif

איפה קראת אותי? אשמח לשמוע! הייתי סמויה כאן כמה חודשים טובים וראיתי מה -זה- כי- טוב אז החלטתי לצאת מהארון.

זה נשמע אחלה רעיון

עלתה לי מחשבה שאולי אעשה דבר דומה עם כל הג'אנק שלי
אני אחשוב על זה ואם יהיו לי רעיונות ארשום. אל תשכחי לספר לנו חוויות אחרי..

מאוד אשמח לרעיונות!

אני מאוד לא מסודרת באופיי, וחשוב כאן מאוד האירגון. אשמח ואודה מאוד לכל טיפ וטיפ.

sunnycalifornia

New member
אני עשיתי גראז' סייל לפני כמה

חודשים כאשר ארזנו עצמינו חזרה מארה"ב לארץ, אז ככה, הכנו הכל לילה קודם כולל המחירים על ה"סחורה ואירגנו על השמיכות כבר בגראז', האמת היא שבארה"ב כל כך מקובל הקטע הזה שהם מתחילים להגיע כבר ב8:00 בבוקר המקצוענים שמחפשים מציאות אמיתיות. בבוקר פשוט פתחנו את דלת החניה ומשכנו הכל החוצה. טיפים: להכין מים וקצת נשנושים למשך הבוקר.... בשלב מסויים לילדים נמאס ואת נשארת לבד..... קטע המיקוח הוא הכייפי ביותר- תני מרווח מספיק.... להכין כסף קטן לעודף הרבה מצב רוח מרומם ואולי גם להוסיף מוזיקת רקע למשוך לקוחות.... בהצלחה!!!! אנחנו אספנו סכום נכבד ושרפנו אותו על מסעדה טובה ויום בילוי עם הילדים!!

אחלה אחלה אחלה אחלה!!!

בדיוק מה שאני צריכה! תודה! בעיה- אני יודעת שבארצות הברית זה מקובל. איך לעשות את זה אטרקטיבי בארץ, שכאן זה מושג שכמעט לא שומעים עליו? איך לקדם את המכירות? (אני נשואה לגאון שיווקי, אבל אין לו מושג ירוק בדברים ארציים. הוא במרומי ההיטק, לא על הקרקע.)

Tamo daleko

New member
הייתי מציעה להתארגן עם עוד כמה

משפחות ולעשות מזה הפנינג שכונתי. שכל אחד יביא שולחן מהבית, יפרוש עליו את כל הסחורה, כאשר לכל פריט מוצמד תג מחיר. אצלנו עושים את זה בבית הספר בכל סוף שנה. בית הספר מספק את השולחנות תמורת תשלום סמלי ואת היתר עושה כל מוכר בנפרד. ולא שאני רוצה לחרב שמחות, אבל עדיף לעשות את זה במקום פרטי (הגינה שלך, גג הבית וכו') ולא במקום ציבורי. פקחים עירוניים יכולים להיות מאוד לא אמפטיים לנושא החינוכי ורק לראות בך מפירה של חוק איסור הרוכלות (נדמה לי שככה קוראים לו).

מור0123

New member
אצלנו..

אצל אח שלי בביה"ס, כל שנה עושים שוק "קח-תן", כל אחד מביא מהבית את ה"זבל" שלו, והם מחליפים.. זה באמת נחמד ומעניין.. תהנו.. מור

למעלה