רעיון מקורי למתנה להורים

Guronet

New member
רעיון מקורי למתנה להורים

היי:) אני זקוקה לעצות/רעיונות על ההורים שלי עוברת תקופה לא קלה, אבי פוטר לפני למעלה מחצי שנה וטרם מצא עבודה, אמי "קורעת את עצמה" בין הבית (יש עוד ילדה קטנה), העבודה (גננת) ולימודים לתואר שני (אינסוף עבודות ומבחנים). יש המון לחץ מבחינה כלכלית ולחצי זמן ומתח לאמי אין כמעט זמן פנוי לבילויים כרגע, ולכן אני כמעט לגמרי שוללת מתנה בדמות חופשה, למרות שתחילה חשבנו על סופ"ש בצימר ודווקא נדמה היה לי שזה עשוי להיות רעיון מהנה עבורם. אבי די מיואש, אך שומר על אופטימיות אנו 3 מתוך ארבעת הילדים שרוצים לשמח אותם עם מתנה כלשהי בסך של עד 1200 ש"ח. עלה בדעתנו לקנות להם מכונת אספרסו, כיוון שבעבר היו מתפנקים הרבה על בתי קפה, וחשבנו שמכונה כזו תוכל לשמח מעט ולשמש אותם לטווח הארוך, אך קראתי מעט בפורום קפה לא מעט שרשורים על כך שמכונה כזו לאו דווקא תשפר את טעם הקפה שמכינים עם נייר פילטר, אז גם הרעיון הזה נמצא כעת בסימן שאלה. אז אני שואלת אתכם, איך לדעתכם ניתן לשמח אותם בתקופה זו?

KarinDi

New member
מרגש

מרגש לדעת שאתם מצליחים להסתכל על ההורים ולראות את הקשיים ולפרגן...לא תמיד זה קל בתור ילדים! דווקא רעיון המכונה נשמע נחמד. אולי זה לא משנה הרבה את הטעם, אבל בהחלט כן את ההרגשה! עוד רעיונות: - סט מצעים מפנקים - כרטיסים לסרט VIP (בילוי מהנה שלא דורש הרבה זמן) - ארוחת ערב עם שף אצלהם בביץ, או מסג' על אותו רעיון - דיוידי של כמה סרטים אהובים וערב רומנטי בבית (לקחת את הקטנה) - לילה בצימר קרוב (יש במרכז) - כרית מסג' משהו נראה לך בכיוון?! אני אנסה לחשוב על עוד בכל מקרה...

Guronet

New member
היי קרין

אם כבר יוצא לנו להתכתב פה, אז ראשית אפתח בכך שאני מאוד אוהבת את עבודות הכרטיסים והאלבומים שלך! אני רק מתחילה להתעסק בנושא, ומקבלת המון השראה ממך ומשאר הבנות בפורום. תודה רבה על התגובה, זה אכן בכלל לא קל גם להיות חלק מזה וגם לראות זאת מהצד... אנחנו גרים בגליל העליון, ולכן אין הרבה אופציות לבילוי קרוב לבית. חשבתי באמת על לילה בצימר/חדר במלון + טיפול בספא או שנלך על עיסוי + בילוי נוסף בדמות סרט/ארוחת ערב/כל מתנה אחרת אני מודה לך! המשך יום מעולה ושבת מקסימה, רעות

KarinDi

New member
תודה

רבה על המחמאות! נכנסת לעולם קשה...מעטים הצליחו לצאת ממנו :) אבל אין הרבה דברים מהנים יותר מיצירה (מודה, אני משוחדת). אם את צריכה עזרה את תמיד מוזמנת לפנות אליי. אני יכולה להגיד לך שאם הייתי יכולה לבחור מתנה לבריחה מהשגרה, הייתי הולכת על לילה בצימר בלי לחשוב פעמיים, גם אם הצימר נמצא 10 דקות מהבית שלי. יש משהו מאוד משחרר ומפנק בשינוי האווירה, וכמובן שג'קוזי זה טוב לשרירים תפוסים ממתח!

דוריק30

New member
רעיונות

רציתי להוסיף לך כיוון אחר לרעיונות סדרת הרצאות או סדנה של כמה מפגשים- זה יכול להפיג את התחושות ליותר זמן ולא יציאה חד פעמית ואם בכל זאת תלכו על צימר- אני יכולה להמליץ לך על צימר פשוט בגליל (במסרים כמובן) שיהיה בהצלחה וגם אני חושבת שאתם עושים מעשה יפה וחשוב ושלא ברור מאליו בכלל

למעלה